2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar indirimler de başlıyor otokoltuğu kullanan yada alacak olan var mı hangi marka önerirsiniz hem uygun hem kaliteli birşey var mı bildiğiniz

Sen izlemeyi seviyorsun sonra uykusuz kalıyorsun

TV başında uyuyakalir ondan sonra da napiyim yorgundum yorgun adam yerine geçer yatar TV ye kafası kalmaz ki
AA yazdıklarınızın hepsine bide benimki gece üşüyüp kalkıp yatağa gelince bana sohranır niye beni orda yatırdın üşüdüm belim ağrımış die bende derim benim çocuklarım yataklarına gider yatar kocamı sürüyerek götürürüm benim çocuğum kocam die

Sen izlemeyi seviyorsun sonra uykusuz kalıyorsun
En büyük hatam o ben eşime çok çok düşkünüm bide duygusal biriyim ilgiyi severim ilgi göstermeyi eşimle vakit geçirip muhabbet etmek sarılmak için uykuyu çok çabuk feda edebilirim ediyorumda aynı şey kızımın en güzel anlarını izlemek için görmek içinde ama tek sıkıntı eşim ise mantık adamı öyle çok ilgi göstermeyi sevmez beklentimi karsilamayinca üzülüyorum dert ediyorum olan uykuda kaçıyor dün gibi mesela 5 te uyudum arkasını dönüp yattı zan ayirmadi diye aah dostlar bu halim ne zaman torpulenecek

Amaaan hepsi mi aynıymış bunların

Bizimki beni niye uyandirdin şimdi nasıl uyuycam diye homurdanir özrü kabahatinden beter

Odunla yata yata odunlasinca torpulenir biraz zaman

Vazgeçince . eşinden hayalini kurduğun ilgiyi sevgiyi beklemekten vazgeçince

Ay sorma canım valla 2 aydır gitmediğim doktor kalmadı prematüre olduğu için kontroller çok sık 10doktora sormuşumdur yok serum yapıp çekin diyorlar birimde başka bşy demiyor açıverseler bari doktorlar oda yok kendi kendine nasıl olcak açılacak ben bilemedim oda iyi fikir suda olur benimkinin de boğazına kaçıyor korkuyorum sıkarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…