2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bunu bende gördüm bunla braun koltuk altı arasında kalmıştım 70 lira civarı bu şuan denemeye değer gibi çünkü 15 bin tane yorumda vardı üründe
Koltuk altı kesinlikle olması lazım evde deniliyor ama şuan olcturtmuyor koltuk altından bunla rahat oluyor yüksek çıkarsa koltuk altı devreye giriyor hemen

Kizlarr bebeislerimiz buydu ben gibi hep evde olanlar da dahil kışlık alışverişlerini ne yaptınız bentrenyol indirim yapınca ordan LCW ürünlerine bakayım diyorum ama siz nerelerden yaptiniz

Kizlarr bebeislerimiz buydu ben gibi hep evde olanlar da dahil kışlık alışverişlerini ne yaptınız bentrenyol indirim yapınca ordan LCW ürünlerine bakayım diyorum ama siz nerelerden yaptiniz
Lcw 'nin kendi uygulamasını indir canım outlet kısmı var orda baya uygun düşüyor ben bu aralar yazlık alacağım mesela , mayıs gibi almıştım kazak filan 50 liralık kazakları 20 liraya aldım şuan aynı kazak tekrar 50 lira olmus

Ayy çok mantıklı mağazada bulamıyorum zaten kışın kış urunleri var fiyatlarında yüksek en iyisi dediğin gibi canım teşekkür ederim

Ayy çok mantıklı mağazada bulamıyorum zaten kışın kış urunleri var fiyatlarında yüksek en iyisi dediğin gibi canım teşekkür ederim
Bak mesela aldığım fiyat ve güncel fiyatları canım

Eklentiler

• Screenshot_20201108-174836_LCWaikiki.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_20201108-174816_LCWaikiki.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 44
  • 20201108_175049.webp
    9 KB · Görüntüleme: 42
Bende tam olarak ayni seyi dusunuyor ve bekliyordum Kislik bi seyler alicam bebise kalin tulumlar esofman takimlari belki astronot mont

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…