2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar bebelac prematüre mamasından sonra aptamil 1e başladık diğer mama daha koyu kovmalıydı bu daha ince ondan mı bilmiyorum ama çok çabuk acıkıyor her ağladığında mama versem yiyecek bunun sebebi ne olabilir diğer mama 3 saate kadar götürüyordu

Kızlar 2.sorum bebekler durduk yere ağlar mı ? Evet ağlar.. ama insan başına gelince bu soruyu soruyor ‍♀ Normalmidir durduk yere ağlama huzursuzluk, yatağa koyunca uyanma ağlama, mama da susma sonra gene başlama uykuya dalmada güçlük yani bu döngü normalmidir ? Tecrübeli anneler bi el atın

Tecrübesiz bi anneyim ama gazı olbilir belki bizimkide öyle çünkü sadece memede susuyor

Gaz da olabilir evet hiç bitmiyor zaten o gaz Yalnız değilmişim insan bilmeyince korkuyor
Gaz bebeklerin de annelerinde korkulur rüyası açıkçası bizimkinin geceyle alıp veremediği sadece gaz değil iykuus var gece dalamaz sık uyanır sesli uyur gunduzle arası iyi geceye oranla

Gaz bebeklerin de annelerinde korkulur rüyası açıkçası bizimkinin geceyle alıp veremediği sadece gaz değil iykuus var gece dalamaz sık uyanır sesli uyur gunduzle arası iyi geceye oranla
Bizimde öyle sabah 7de uyudu akşam 5e geliyodu uyandığımız bi kere uyandı emdi bugün sabahlarız yine

Kusturuyor serum, artık eminim serumdan olduğuna canım. Ne yapayım kaynamış su da zarar etmez heralde. Zaditen diye bir damla varmış salgı oluşumunu engelliyormuş. Araştırıyorum son çare kullancam çünkü gece daha bir tıkanıyor beslenirken hep genzine kaçıyor, nefes alamıyor. Çok yorulduk. Salı günü burada çok başarılı ve sevilen bir çocuk doktoruna gideceğiz, soracağım canım her seyi. Haber ederim.

Kızlar uykusuz gecenin sabahında günaydın uykuszda bıraksa cildirtsada iyi ki doğurdum bu meleği sabah sabah tüm gece uyumayan biz değiliz gibi neşe saçıyor bide kolu kıpır kıpır kafasına kafasına vuruyor çok güldüm beni uyutmamanin cezasını kesiyor kendine

Uyumasinda problem yok aslinda 3 dk da 1 kendini uyandiriyor dalamiyor derin uykuya besigini sallaya sallaya duruyo anca yerinde ac degil alti pis degil neden neden Gece olsun istemiyorum artik

Uyumasinda problem yok aslinda 3 dk da 1 kendini uyandiriyor dalamiyor derin uykuya besigini sallaya sallaya duruyo anca yerinde ac degil alti pis degil neden neden Gece olsun istemiyorum artik
Geceden korkan bir ben değilmişim gündüz bukadar sorunlu değil uykusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…