2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bu ağızdan gaz çıkarma uğraşı ne zaman bitecek çok beceremiyoruzda biz birikiyor o hep özellikle gece sonra sabaha doğru kivranmalar basliyor

Bu ağızdan gaz çıkarma uğraşı ne zaman bitecek çok beceremiyoruzda biz birikiyor o hep özellikle gece sonra sabaha doğru kivranmalar basliyor
Allah ne zaman murad ederse artık çaresiz kaldım sabah gozunu açtığından beri deliksiz yarım saat uyumadı alttan mi üstten mi nereden bu gaz.

nasıl çıkartıyorsun gazını? ben önce omzuma alıyorum çıkmazsa dizime yatırıyorum hemen çıkıyor. en az 2 kere gazını atıyor ağzından.
Bana aile hekimin dik pozisyonunda tut öyle çıkart ve oype bı sure dursun dedi her yemekten sonra öyle yapiyorim uyuyor ama dizime koyarsam yada coknugrasirsam uykusu kaçar sapsigi ln

Selam kizlar herkes iyi mi? Gazlilar kervanina bizde katildik. 10gundur cok fenayiz. Sabah 8.30dan beri 2 saat bile uyumadi. Hicbir damlabin etkisi yok. Emiyor kusuyor, gogsum 2 aydan sonra yara oldu resmen

Selam kizlar herkes iyi mi? Gazlilar kervanina bizde katildik. 10gundur cok fenayiz. Sabah 8.30dan beri 2 saat bile uyumadi. Hicbir damlabin etkisi yok. Emiyor kusuyor, gogsum 2 aydan sonra yara oldu resmen
Ağlıyor mu peki gaz masajinyapsaniz zeytin yağıyla çok iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…