2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Çok sağol canım çok iyi olur valla bu geniz tıkanıklığı beni çok geriyor canım sıkılıyor öyle gördükçe beslenirkende sürekli bizimde genize kaçıyor onarsa çözüm bulamadım böyle böyle tıkınıklık artıyor faşır fuşur ses geliyor o zamanda

Valla mı canım normalde iyi en azından normal olduğunu bileyim napcamı şaşırıyorum Bizde aynı dün sabahtan akşama kadar hatta geceye kadar kısa kısa uyudu çok az

Kızlar uyutma yöntemlerinizi yazar mısınız? Belki içlerinde denemediğim kalmıştır
Genellikle baya yoruyorum tummy time müzik eşliğinde masaj vücut sporu gibi vee çok konuşurum onla yorgun düşüyor sonra emziririm gözler gidince yatağa koyarım bazen kendi dalar gündüz gece bu eziyete dönüşür dalamaz salarrim beşiğinde baya uzun uzun uzun sonra uyur bu tabiki iyi olduğu zamanlar tüm gün boyunca hiç uyumadigi çok oluyor ve ninniler diye bir uygula indirdim arada oda ise uariyor dalması için sakinleştirici tonalrda müzikler ninniler var

Bu gaz sancıları hep aynı saatte mi gelicek bizimki hep 3-4 gibi geliyo 7ye kadar anca uyuyoruz bugün rahat uyusun diye masaj yaptım yıkadım emziriyorum inş uyur ve 3 gibi sancılar bizi uyandırmaz

Saat 5 sandım uyandığımda çok mutlu oldum yaşasın uzun uyuyor artık diye vee saat 2.5 yani 2.5 saat uyumuş sadecee gitti sevincim

Kızlar saçtaki konağı temizlemek çok zevkliymiş neden bilmiyorum psikopatça bi zevk aldım ama ben gibi banyo sonrası yapmayın saçlar yağlanıyo ve bişi serin altınıza her yer kepek oluyor

Artık eşim nöbet fln almıyor tek başıma bakıyorum gece ayakta gündüz ayakta zaten emmiyor cook zorlanıyorum ya
(Bugün 54 günlük olduk )kızlar geceleri siz kaç saatte bir kac dk besleniyorsunuz kendimi ağlıyor sizmi kaldiriyorsunuz merak ediyorum?2. Aydan sonra gece bir kere beslemek yetecekmış galiba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…