2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Arada bi güncelliyorum kendimi eşime bu çocuk bizim, bizim çocuğumuz oldu farkında mısın diyorum. Şurda şeker yüklemesi,tetenoz aşısını, hastane çantasını konuştuğumuz günler dün gibi
Öyle gercekten ama büyük gün geldi çattı Çarşamba aşımız var ve perşembe kalça cikikligi ultrasonu korkuyorum açıkçası aile hekimi kalça cikikligi var gibi dedi step verirlerse rahat hareket edemez asi çok ağrı yaparsa diye korkuyorum

Aglamaz mi agri girdikce kipkirmizi oluyo kuzucum. Kiraz cekirdegi koyuyoruz bazen, bazense ona bile firsatim olmuyo. Buyugu cok zorluyo hirde
Bizimki kıvranıp kıpkırmızı olup inler genelde gaz berbat bişey gerçekten ben bile dayanamiyorken

Bizim de yarin aşımız ateş yapıcak diye korkuyorum bende

Normalde daha kivamliydi mama takviyesi aldigi icin ilk kez boyle ishal gibi oldu devam ederse soyleyim doktoruna
Bazı mamalr kabız yapar da bence ishal değildir bizimkide hep sıvı kivamda tabi bencede sor tabiki işimiz gücümüz kakası cisi oldu uerim onları yaa

Bizim de Çarşamba kalça ultrasonu cuma aşı

Gaz sancısı zaten bitirdi bizi bide aşı ağrıları yandık o hafta

Gaz bebeklerin de annelerinde korkulur rüyası açıkçası bizimkinin geceyle alıp veremediği sadece gaz değil iykuus var gece dalamaz sık uyanır sesli uyur gunduzle arası iyi geceye oranla
Ay aynen bizimkide tam bir gazman gündüzden akşama kadar geceye kadar bazen uyku yok çok kısa uykular sık sık uyanıp ağlıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…