2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar saçtaki konağı temizlemek çok zevkliymiş neden bilmiyorum psikopatça bi zevk aldım ama ben gibi banyo sonrası yapmayın saçlar yağlanıyo ve bişi serin altınıza her yer kepek oluyor
Taragim geldi yarında bende yapicam o zevki tadicampeki saçın tersi yönünde mi saç yönüne mi tariyorsun

3-5 nöbetini eşimden devraldım devrelerim. şafak bi ömür boyu ama zevkli girince alışıyosun
Hahhaa valla eş mes yok o uyuyor sabah erken gidecek ben yarlniz debeleniyorum ay bide ne tatlı uyku bastırıyor da yatamiyorum kız bide ne zaman emzirdim ne zaman yatağına koydum da ne zaman tekrar uyandı kaçırıyorum zombi gibi yapıyorum,
Bizim ki 60 günlük bugün benim uyku hafif çok fazla kiprismaya başladi mi kalkip emziririm ne kadar isterse okadar emer 5 10 20Allah ne verdiyse bu aklımda kalan doğruysa 5. Emzirmem daha çok da olabilir emin değilim ayakta uyuyordum da

Tersi yönünde geriye doğru taradım. İyi eğlenceler
AA selam kardeş sende mi burdaydin eşime gündüz diyorum ki gece acı çekerken gruptakilerle konusucna mutlu oluyorum yalnız değilim bu kervanda diye oda ben yandım herkes yansın diyorsun dimi diyorhepimizin rahat uyuduğu zamanları sabırsızlıkla bekliyorum

Hiç uyumadım bayılabilrim hala beni yumruklama peşinde bu da nası bi gazsa damlalara rağmen bana mısın demiyor çıkası yok

Gece burası benden sorulur su uyur civciv saliha uyumaz

Hiç uyumadım bayılabilrim hala beni yumruklama peşinde bu da nası bi gazsa damlalara rağmen bana mısın demiyor çıkası yok
Ayy tobe tobee neden böyle ki erkek mi senin çocuğun erkeklerde daha çok gaz olur derler bizimki kıpır kıpır sürekli hareket halinde gazda var galiba ama uyur yinede ben onun kipirtilarindan yatamam

Kendi emmeyi birakiyo uyuyakaliyo memede ya da çekiş hızı azaliyo öyle cekiyrm.bana kalsa hiic uyandirmam da kendisi kalkiyo emmek icin56 günlük benimki de

Benimki 61günlük.sabaha karşı 5 gibi emmeye kalkıyo Sonra da 7:30 gibi ama gündüz de uyumamak için resmen direniyor ve o ağıdı hiç ama hiç bitmiyor gece de 11-12 ye kadar resmen uyumamak için direndikçe direniyo.güyaa bebekler günün 13,14 saati uyurmuş..benimki 13-14 saat ayakta ayol

Sa
Hayırlı sabahlar
Bir sorum olacaktı
Yavrularınız üzerine ne örtüyorsunuz uyurken. Malum havalar soğudu. Pamuk battaniye yetiyordu öncesinde. Şuan ne örtmeye başladınız. Öpüyorum
biz bikaç haftadır önce akşamları kombiyi yakıyorduk şimdi hep yakıyoruz. o yüzden hala orta kalın pamuklu bir battaniye yetiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…