2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
allahııım darısı başıma
Kızımda hemşire tekini vurup ben onun ağlamasını susturunca tekrar vurmuştu, teker teker.. Ağla Ağla.. Öyle sinir olmuştum ki sağlık ocağını değiştirdim. Ben demeden baktm ıkı kısı hemen halletti önceden hazırlayıp da aşıları.

Maşallah bizimki kıyafetiyle 5 kilo geliyo bende yeni doğanlar küçülmeye başladı diye seviniyorum

ben de 2. topuk kanını verirken çok sinir olmuştum morartana kadar sıkmıştı kızımın ayağını hemşire. ebemiz izinliydi başkası bakmıştı.

Canım ıkı hemşire jet hızıyla vurdular cocuk ne oldugunu anlamadı aglamaya baslar başlamaz kucagıma almıştım bile. Arabada da emzirdim oldu bitti şükür. Ateşi de cıkmadı bakalım şimdilik
darısı başımıza inşallah bizimki de cuma günü .. ve ben ateşlenicek diye çok korkuyorum

Maasallah hep anne sütü mü aldı sadece
Evet. Gece eşim beni uyutmak ıcn br kez 30 ya da 50 cc fılan veriyordu mama oyalamak için onu. Yırmı gündür vermiyor uyanmıyor cünkü, sabah 5 ya da 6 da uyanıyor bir kez. Ama ilk doğduğunda sütüm artana kadar sarılık olmasın diye verdık iri olduğu için

Maasallah hep anne sütü mü aldı sadece
Evet. Gece eşim beni uyutmak ıcn br kez 30 ya da 50 cc fılan veriyordu mama oyalamak için onu. Yırmı gündür vermiyor uyanmıyor cünkü, sabah 5 ya da 6 da uyanıyor bir kez. Ama ilk doğduğunda sütüm artana kadar sarılık olmasın diye verdık iri olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…