2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bizim ilk ayda kontrol etti görünmüyor çıkık değil bence ama yinede bakılsın dedi , aşı yapan hemşireler 2.ay aşısına çektirmiş olarak gel dedi 1 ay 23 günlükken gittik bizde , ultrasonu çeken çok garip bir kalça çözemedim dedi doktor çıkık riski var dedi ortopedi doktoru ise 2 ayı doldurmadığı için olabilir sınırda bir değer 3 hafta sonra tektar gelin herhangi bir tedaviye başlanmadı canım inşAllah ikisinde de çıkmaz

inşallah çıkmaz içini ferah tut

Teşekkürler canım , sağlık ocagındaki doktora gittiğimde dinledi sırtını evet burnundan değil sadece tıkanıklık ciğerdede birşeyler var gibi duruyor dedi antibiyotik yazcam ama yazmak istemiyorum çocuk doktoru bakınca yazsın dedi ,oda röntgen çektirdi bronşit filan der diye çok korktum (küçüklüğümü zehir etti bronşit bizzat yaşadığım için) burnuda tıkanıyor onunda hırıltısı var ama göğsüne elimi koyunca hırıltısı oradan titreşim veriyor sende bir bak bakalım canım sadece burnu mu yoksa ciğer kısmında bir titreme oluyor mu

İnşallah ıkı bebekte de bir şey yoktur canım

eve ne kimseyi alıyoruz ne de biz gidiyoruz. gelmek isteyenlere de tavrımızı koyuyoruz hatta eşim sağ olsun çok dikkatlidir.
Bizde öyle gezmesi yasak eve kimseyide istemiyorum eşimin tek sıkıntı annesine hayir demiyor sonra annesi bayaa baya burnundan getiriyor duygu sömürüsü ile çok geziyor istemiyorum gelmesini sağım solum korona Civciv saliha sendne cocogundan eşinden değerli değil koy tavrını canim

Amin canım benim korkuyorum yegenimde vardı atel takmislardi kızın atelden dolayı kıpırdamıyor çok ağlardı sessiz bı cocuktu normalde inşallah yoktur olmaz

Kızlar asilarizi olduk geldik bir civciv annesi sende çok korkuyordun canım koldan yapıldı az ağladı sustu hemen bı bacağından yaptılar biraz ağladı diğeri çok acitcak annesi korkma dedi ondan biraz fazla ağladı ama yanına gittim sustu hemen arabaya binincede uyuya kaldı gitmeden ateş duusrucu verdim inşallah ateşi çıkmaz rahatsız olmaz hadi bakalım hepmizo atlatalim hayırlısıyla diğer ay asi yokmuş

inşallah çıkmaz. hemen sakinleşti mi?
Benim oğlum da çok ağladı aşıları olurken ama pusetine koyup odadan çıktığımda uyumuştu ağlarken nasıl yorulduysa 1 saate yakın uyumuştu
Ve ertesi gün de aşırı uyudu bizde hiç ateş olmadı

gün sayıyorum ben de inşallah atlatırız hayırlısıyla

Bu arada gece ateşimiz cıkmadı kızlar şükür. İlaç vermemiştim zaten. Çıkmayadabiliyor isterseniz duruma göre verin siz de önceden vermeye gerek olmayabiliyor
evet en son aşısını yaptırırken ebe öyle demişti bize de. ateşi çıkmadan ilaç vermezsin diye.

Bu arada sanırım ilk alerjik bebek annesi ben olacağım
Oğlumda besin alerjisinden şüpheleniyorum Dr götürmek için randevu aldım
Böyle düşünmemin ilk sebebi uzun zamandır devamlı sümüksü kaka yapıyor oluşu

Başka belirti var mı kan filan bı de ailede alerji geçmiş i var mı

İnşallah yoktur annesi artık herşeyin çözümü var sıkma canını hayırlısıyla

Ben ogkum 24saat memede idi.cektigin an ağlama başlardı hep husursuzdu mukusku kaka hep vardı artık bı çözüm bı sebep bulma niyetiyke alerji den şüphelenip gittim 1 2defa kan da vardı minik minik.kakaya başka bölüm bakıyor şu an adını hatırlamıyorum o bölümden randevu almam lazımdı ama başka Dr a da götürdüm aile de alerji geçmiş i yoksa ciddi anlamda yara olacak kadar döküntü yoksa ve gerçek anlamda kanli kaka yoksa gitmenizi onermiyrm çünkü neye alerjisi olduğunu bulmak o kadar kolay değil bu sürü şeyden mahrum kalcaksnz sütun kalitesi azalcak demişti.rabbim kolaylık versin huysuz çocuk gerçekten çok zor hanı bazen bı sıkıntısı olur amenna ama sürekli huzursuz çocuk çok yıpratıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…