2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bu aman ince giydirme üşür kalın giyip terleyince aman terletme diyen gıcıklarla napcaz. Bide erkek çocuğu kafasından üşümezmiş bilimsel bi gerçekliği var mı yoksa şehir efsanesi mi

Kızlar sizler kalça ultrasonunu kaç günlükken çektirdiniz?
bugün doktora gittik hem kalça ultrasonu için hem çok hırıltısı var 1 aydır ciğerden gelecek şekilde hırıltı oluyordu, ultrason çekildi kadın dedi tekrar gelmeniz gerekecek sizin doktora gidin gösterin sonucu , doktora gittik çıkık riski var ortapediye gidin dedi oraya gittik sınırda çıkmış değer ve erken gelmişsiniz , dedim sağlık ocagında 2.ay asısına çektirip gel dediler bu hemşireler herkese böyle diyor çocuk 2 3 aylık olması lazım en az dedi 3 hafta sonra tekrar çağırdı ultrason için. Birde kan verdik iki elinide deldiler 3 tüp kan için damla damla geliyor diye her damlada sıktılar yavrumun elini kolundan tuttuğu yer morarmış hatta çocuğun. Birde cigerlerine röntgen çekildi biraz düzensizlik var dedi antibiyotik yazdı normalde hiç istemiyorum içirmeyi ama 1 aydır geçmedi o yüzden mecbur içircem

Tırnakları kesmeyi beceremiyorum. Kendi yüzünü yoluyor eldivensiz. O yüzden takıyorum.
Chicconun kör makası var. Ben de beceremiyorum. Makas çok kolay oluyor. Tavsiye ederim. Uyuduktan yarım saat sonra derin uykuya geçiyor bebekler o zaman keserseniz rahat olur. Ben de çok korkuyordum . O maks kurtardı

Yüzünü çok çiziyor benim kızım çıkartamadım daha oyüzden tırnaklar aşırı hızlı uzuyor nasıl çözüm bulucam dedim eldiveni çıkaramadım
Törpü kullanın ben hem kesiyor hem torpuluyorum zamanla ogreniyo bence çizmemeyi benimki hep cizerdi şimdi cizmiyir okadar

Cok geçmiş olsun canım biz Perşembe cektircez 2 ay sonra ya veriyorlar vücudu otursun diye ilk ay kontrolünde aile hekimi kontrol etti kalça cikikligi var dedi korkuyla perşembeye bekliyoruz sizde çıktı mi kalça cikikligi tedavi için ne verdi

Nasıl ellettin ya tavrını köy canım benim için gidiyor biri kucağına alınca gerçi evede pek kimseyi aldığım yok ama annesi sensin lütfen o ağızdan öpmeye izin verme

Yüzünü çok çiziyor benim kızım çıkartamadım daha oyüzden tırnaklar aşırı hızlı uzuyor nasıl çözüm bulucam dedim eldiveni çıkaramadım
Cıkarman iyi olur artık ıkı günde alışır, uyurken habıre kesersin. Bzm oğlan bıraz kibar uyanıkken ürküyo uyurken hallediyorum ben.:) Kac kez kestm. Gercekten etrafı daha iyi keşfeder

Bu aman ince giydirme üşür kalın giyip terleyince aman terletme diyen gıcıklarla napcaz. Bide erkek çocuğu kafasından üşümezmiş bilimsel bi gerçekliği var mı yoksa şehir efsanesi mi
Şehir efsanesidir o bebek bebektir. Ama artık şapka için de büyük değil mi? Doğum yaptığımda aşırı sıcaktı buralar sadece doğduktan sonra birkaç saat taktım. İsilik olmadı hiç.

Ge
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah büyüdükçe düzelir kalça ultrasonları bu yüzden çok öneemli. Erken zamanda tedavi için. Ben de ciğerden korkuyorum çok süt gittş genzine burnu tıkalı oldugundan. Hırıltı bzde de var bakalım doktor ne dıyecek:/

eve ne kimseyi alıyoruz ne de biz gidiyoruz. gelmek isteyenlere de tavrımızı koyuyoruz hatta eşim sağ olsun çok dikkatlidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…