2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Biliyorum iki kuzenimin çocuğunda da çıktı onlardan deneyimli olduğum için kakasını takip ediyordum zaten direkt alerji doktorlarına randevu alınmıyor çocuk doktoru yönlendiriyor ve çocuk alerji her yerde bulunmuyor diye biliyorum
Genelde de alerjenler hep hayvansal gıdalar oluyor
Benim oğlumunda tek susturucusu meme
Emzik hiçbir şekilde tutmadı
Akşam 9 dan gece 1/2 ye kadar meme de emiyor anca öyle gece uykusuna dalabiliyor ve aşırı terliyor

İnşallah ıkı bebekte de bir şey yoktur canım
İnşAllah canım
Amin canım benim korkuyorum yegenimde vardı atel takmislardi kızın atelden dolayı kıpırdamıyor çok ağlardı sessiz bı cocuktu normalde inşallah yoktur olmaz
Burda birininde kalça çıkık demişler atel takılmış memlekete götürmüş sonra doktor demiş kalçası çıkık filan değil bunun, bir ultrason ceksinler bakalım canım belki bir umut çıkık değildir

Hepsi bende de var Once gazli sonra kolik sonra laktoz intorelansindan suphelendik bize de dr en son alerjiyi dusuncez dedi insallah cikmaz hicbirimizde

Kızlar bizim gecemiz gündüzümüz birbirine girdi. Sabah 7 buçukta uyuyor öğlen 12de kalkıp emip 3 saat daha uyuyor. Gece iki gibi uyusada bi saat uyuyup kıvranarak uyanıyo. Banyo masaj hepsini denedik olmuyo nası düzeltcez biz uykuyu

Ayy hadi bakalım insallahh sıkmaya lim canımızı zaten

Gece altını degistiyor onla konusuyormusun gece gündüzü karsitiriyor belkide

Gece altını degistiyor onla konusuyormusun gece gündüzü karsitiriyor belkide
Konuşcak halim kalmıyor ki uyuyo aslında 2 gibi sonra gaz sancısı başlıyo kıvranıyo uyanıyo sonra uyuyamıyo sabah 7 gibi bayılıyoz beraber akşama kadar da uyuyunca gece hiçten uyumuyo nası düzeltcez bu durumu 16sında aşıya gitcez 10da sabah 7de yatıp o saatte nasıl kalkıp gitceksek

Boyun alt kısımları isilik gibi kızarıklık olmuş kızlar kırmızı kırmızı nasıl geçer

Canım gün içinde uyutmamakya çalış bi kaç gün dene uyandır ayağını sık soy banyo ettir uykusunu kaçırmayı sağla hep akşama kadar yorulsun bizde 16sında olcaz aşı 2.ay aşısımı sizinkide

Gunduz uykusu gecenın ıkı katı gibiymiş canım bı de öyle bak olaya :) uyuyosun ya bı sekılde elbet duzelir. Acaba bu bebiş Amerika da fılan mı doğduğunu düşünüyor:)

Ah ah bizimki de fena 11 12 gibi uyur saat 2 de uyanır emer sonrasi saat başı 45 dakika bir gündüzde saat başı uyanir aynı şekil bizde uzun uyku hiç yok bu bebeklerin halı ne boyle

Ah ah bizimki de fena 11 12 gibi uyur saat 2 de uyanır emer sonrasi saat başı 45 dakika bir gündüzde saat başı uyanir aynı şekil bizde uzun uyku hiç yok bu bebeklerin halı ne boyle
Akşama kadar hiç hi şekilde uyumuyor 5er dk kestirip uyanıyor sürekli sallama modundaym ne yemek ne ev işi.durdukca huy degstiriyykar tüm gün toplasan ,1saat uymuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…