2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Son gunlerde aslinda daha cok uyuyorum anlamadim bi turlu Aslinda diger her sey hikaye uyku ve bol su ama bende ise yaramiyor gibi
Terbiye olmuş meme öyle taş gibi olmaz pek.bir de muhtemelen gazı var ki tutup tutup bırakıyor ve de biberon kullandığınızı söylediniz o hızla akmadigi icin de kiziyo olabilir

Kızlar selam epeydir yoktum iyisinizdir umarım bu bebik maalesef annesi gibi kabızlık yaşıyor en son önceki cuma kakalı bez attık 11 gündür yapmıyor 10 güne kadar normal demişlerdi dün zeytinyağlı pamuk ile poposuna masaj yaptım ama hala yok çok gerginim ne önerirsiniz

Probiyotik damla kullaniyor musunuz ?

Civciv saliha aşı oldunuz mu canım biz olduk geldik olurken biraz ağladı şimdi uyuyor 5saat sonra yapar ateş yaparsa dedi 2 gibi kontrol edin dedi bakıyorum ben gene şimdiden calpol aldık
Bizde hiç uyumadan aşıya gittik yeni geldik emiyo şimdi uyur inş. Saat kurayım kontrol edeyim diyodum bende saat başı zıbınla soydum zıbınla emziriyorum hiç bana 5 saat sonra filan demedi iyi ki söyledin canım. İlacı içirip mi yatırdın

Yok canım ilaç içirmedim 37,5ğu geçmeye başlayınca ver dedi bir çay kaşığı saat 2 gibi kontrol etmeye başla dedi 4 saatte bir verebiliyomuşuz şurubu da şuan mama yedi uyudu bide 3 gün kontrol ediliyormuş ateşi canım

Geçmiş olsun canım bizde geceden 3 saat uykuyla duruyoruzyarına da dr randevumuz var.İnşallah çıkmaz ateşleritopikte çoğu bebeğin çıkmadı ama bklm...

Kızlar hamileyken sigarayı bırakıp doğumdan sonra başlayan oldumu. Bne hamileyken 3. Ayda bırakabilmiştim. Ama son zamanlar günde 1 tane falan içiyordum. Hamilelik boyunca da canım istedi tiksinmedim hiç. Doğumdan sonra daha arttı. Bebişim henüz 2 ay 10 günlük. 2 hafta içtim sigara ama çocuğumu zehirlediğim için dayanamadım tekrar bırakmaya çalışıyorum. Her kusmasında, gaz sancılarında hep kendimi suçladım 2 haftadır. 2 gündür içmiyorum ama çok zorlanıyorum. Desteğe ihtiyacım var sanırım.

Kızlar oğlum zaten pek uslu olan bir bebek değil de dünden Beri daha da huysuz öksürüyor burnu zaten hep tikaliydi Temizledikten sonra bisey olmuyordu ama şimdi temizleyince yine oluyor hastalanacak mı acaba biraz calpol versem mi daha da fenalasmadan ağlıyor da

Moralim çok bozuldu kızlar. ..aşıya sağlık ocağına gittik olmadan geri geldik. Bostan yere stres yasadigimizami yanayım. Corona zamanı risk aldigimiza mi,hazırlanıp evden çıktığımıza mi,bebeğimin beslenme zamanını geçirdiğimiz mi,tekrar o stresi yasayacagimiza mi daha önce asi kartinda okuyamadigimiz 74.günümüzde cagirmislardi.eşim gitti sordu. Bu tarih ne okuyamadik geç değilmi hem diye.tarihi değiştirip 60.günümüze yani bugüne vermişlerdi. Hazırlandı gittik şimdi de diyorlar ki dalga geçer gibi 2 ayı doldurmasina bir gün var olmaz tekrar 30 kasımda gelin. Eşime işten izin alip gelmişti sinir olup geldik.

Ben sigara içen biri değilim arada bazen içerdim benim bile doğumdan sonra canım istemeye başladı hatta cikabilsrn gidip alasim geldi sen böyle yazınca ama bize muhtaç gözümüzun içine bakan bebeklerimiz var onlara bu zararı veremeyiz gelecege bağımlı biri olarak hayata baslicak bence kendini tut nefsini koreltmek için nadirde olsa bitane iç ama kesinlikle baslama

Aa öyle şart mı varmış v neden dikkat etmemişler çok saçma yaaa sinir oodum bende o bebekle dışarı çıkmak ne kadar zor hazirlanan kadar saatler geçiyor zaten bide ebe olacaklar nasıl dolar etmezler

Gece emzırıyo musun? En fazla kac saat ememiyor?

Üç saatte bir sağ gece dahil, üç dört güne artar. Ve uyutsunlar seni, gerekirse gece bırılerı kalsın yanında

Başarabilirsin bmbm hayatta bırakamaz dediğim kuzenim bıraktı hamilelikte. Sen de yapabilirsin

Soğanı 4e bol basucuna koy burnunu acar

Aa öyle şart mı varmış v neden dikkat etmemişler çok saçma yaaa sinir oodum bende o bebekle dışarı çıkmak ne kadar zor hazirlanan kadar saatler geçiyor zaten bide ebe olacaklar nasıl dolar etmezler
Öyle bir şart fln olduğunu sanmıyorum canım.zaten sizler bebelerinizi 60 gun dolmadan yaptirmadinizmi asilarini?sizin saglik ocagi Turkiyede de bizimki baska saglik bakanliginami bagli calisiyo.Bıktık zaten bu sağlık ocagindan ...iyide bugun randevusunuda siz verdiniz dedik.ben tarihe dikkat etmemisim diyo hemsire gayet gamsiz bir sekilde :/

Gece emzırıyo musun? En fazla kac saat ememiyor?
Emziriyorum zaten uzun uyuyan bi bebe degil en gec 2 saate uyaniyor. Yani aslinda basliyor emmeye ama hemen cikariyor agzindan bi sure sonra aglamaya basliyor. Ben zorladikca ikimizde deliriyoz Bastan beri biberon + meme gidiyoruz gayette emiyordu noldu anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…