2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Zeytin yağı ver canım çay kaşığı ile

Slingle çıkıyoruz biz. Faydalı da oluyor sakinleşiyor.

Sling söylemiştim netten yanlış renk göndermişler iade ettim.Şimdi de kanguru söyledim.Bebek arabasında durmaz gibi geliyor çok küçük.Bir de kanguru denicem bakalım.
Solomom dan sipariş ettim bende beğendim ben kanguruyu yenidoğan aparatıda satılıyormuş ama 1 ay için almak istemedim denedim o gün altına ufak ince bir yastığı vardı babynestin içinden çıkan poposunu onla destekledim koydum kanguruya koymuşken iki iş tutayım dedim bir baktım uyumuş dedim çıkarayım yerinde uyuşun daha koyarken cıyaklamaya başladı ama

Kızlar biz bugün rota aşısı da olduk, ağızdan veriliyormuş. Pahalı geldi biraz bana ama olsun, faydası olsunda..2 dozmuş diperini de ocak ayında alacakmış

Sling söylemiştim netten yanlış renk göndermişler iade ettim.Şimdi de kanguru söyledim.Bebek arabasında durmaz gibi geliyor çok küçük.Bir de kanguru denicem bakalım.
Hangi marka kanguru? Ben bir türlü karar veremedim kanguruya sling de hediye geldi.

Bizimki yeni bi huy edindi şapır şupur elini emiyo
Canım n’aptınız ateş durumu oldu mu bizim sabahtan beri 37ydi 37,5 oldu normal ama baktım bana baya sıcak gelmeye başladı artacak diye ıslak bez koydum geçmedi sıcaklık aşağıda düşmedi calpol verdik daha yeni düştü sayılır aman ne gıcık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…