2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Maalesef sigara çok illet bişey. 8 sene içmedim. Hamile kalmadan 1 yıl önce başlamıştım. Bırakırken çok zorlandım. Şuan da çok zorlanıyorum ama bebeğim için dayanmaya çalışıyorum.

Bende birakali 2 3 sene oldu hamileyken ya da emzirirken icmedim hic ama nedense bu ara cok canim istiyor Ama biliyorum ki bir kere bulasirsam devami gelir. Sakin bulasma tekrar bence 2 3 taneden bi sey olur deme bebeni dusun.

Kızlar bebeklerinizi dışarı çıkarıyor musunuz güneşli havalarda?biliyorum çıkmak çok zor üşeniyorum zaten bir de virüs tehlikesi ama temiz hava alsın diye az da olsa çıksa iyi olur mu acaba?neyle çıkarıyorsunuz kanguru,sling ya da puset?

Dun hava guzeldi cikardik ara sokaklarda gezindik hava alsin dedik bebe biraz arabasiyla cikardik iskence biraz ama iyi geldi hepimize

Tulum giydirip bebek arabasına koyuyrm

Bende birakali 2 3 sene oldu hamileyken ya da emzirirken icmedim hic ama nedense bu ara cok canim istiyor Ama biliyorum ki bir kere bulasirsam devami gelir. Sakin bulasma tekrar bence 2 3 taneden bi sey olur deme bebeni dusun.
Evet bir kez bile yetiyor tekrar başlamak için. En büyük pişmanlığım 8 senenin üstüne başlamaktır.

bahçemize indik en fazla sıkı sıkı giydirip arabasıyla. çok iyi geliyor hepimize.

Maalesef sigara çok illet bişey. 8 sene içmedim. Hamile kalmadan 1 yıl önce başlamıştım. Bırakırken çok zorlandım. Şuan da çok zorlanıyorum ama bebeğim için dayanmaya çalışıyorum.
Dayan bacım sen mis gibi bir annesin çocuğun değerli senin için umarım korelir nefsinde istemez

Uyku uyumazken daha cok vardi 2 3 gundur iyi uyuyorum aslinda tam tersi oldu Sagma isini firsat buldukca yapiyorum pek uslu bi bebe degil hep kucaklarda duruyor
Emzik verıyo musun? Acaba emzık vermesen, ıyıce acıktıgında da memeyı denesen önce? Kritik bir süreçtesin pes etmezsen başarabilirsin

Nadirda olsa cikiyorum bebek arabasıyla bugün havada güzeldi kanguruya koydum çıktım temiz hava uyku yapıyor yavruma çıkın arada ben çıkınca yaşadığımı fark ediyorum valla

Uyku uyumazken daha cok vardi 2 3 gundur iyi uyuyorum aslinda tam tersi oldu Sagma isini firsat buldukca yapiyorum pek uslu bi bebe degil hep kucaklarda duruyor
Benim atak haftasında resmen emmek istemedi çok üzüldüm uzulmekte sütü azaltıyor unutma ve ağlarken zorla kafasını tutup icirmeye çalışmak falan sen bı konuşmayı denesen güzel nazik ses tonuyla yemeğin al em diyip Gülsen falan çünkü benimkide bazen ittiriyor ki 3. Aydan sonra meme reddi çok yaparlarmis

Ben aynen yapma dedigini yapiyorum zorluyorum cocugu emsin diye kiziyorum bile bazen sonra agliyorum uzulup ama hep onlarin iyiligi icin bu israr. Yeter ki gelsin sut sagip vermeyede raziyim canim belki de gecici bi seydir ben denemeye devam edicem tabi

Dene canım benimki sütü çok sevmesine rağmen bı bakıyorum gün içinde hafta içinde meme reddi yapıyor üzülüyorum dediğin gibi ama o ara surkli konuşup kafasını dağıtıp tekrar tekrar deniyorum sende olmazs söyle yap

Canım ben anlayamadım nasıl yani 2 ayı doldurmaya 1 gün var diye aşı olunmuyormuymuş Bizim 72.gün bugün nasıl oluyor yani

Bu bilgiyi nerden öğrendin canım ben böyle birşey duymadım hatta aksine çocuk uyuyorsa artık uyandırmayın uykusunu bölmeyin deniyor ki aç olsa uyumaz zaten 2 aylık çocuk ağlar ortalığı inletir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…