2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Gazi olunca da ememiyo oyke yapıyor bebekler

Kızlar bugün aşı günümüz çok korkuyorum İNŞALLAH ateşimız çıkmaz. Ateş çıkarsa hangi şuruplari kullanabiliyoruz?Calpol fln bi ara sosyal medyada içerigi nedeniyle kullanılmaması gereken ilaçlar listesindeki diye hatırlıyorum ama. Evde hiç ateş düşürücü yok eşime gitmeden aldiracagim.Birde aşı sonrası duş yok biliyorum ama acaba çok ateşte sirkeli su uygulaması yapılabilir mi ki?

Son düzenleme:
Merak etmeyin biraz böyle uğraştırır sonra bir daha bırakmaz memeyi

Merak etmeyin biraz böyle uğraştırır sonra bir daha bırakmaz memeyi
Tecrubeyle sabit diyorsun ...Umarim canim o biraz ugrastirma hemen biterperisanim gerçekten ve emsin diye uyumasını beklerken beslenme saati gecikiyor bazen . Üç saatten fazla aç kalmaları kalıcı beyin hasarina neden olabiliyormus ya korkuyorum.

Benim bastan beri sutum hep azdi takviyeyle gittik basta siringayla falan verdik sonra kolik ve gaz problemi aglama krizleri baslayinca biberona donduk maalesef cunku hic durmadan agliyordu. Ama hem beni emiyordu hem biberonu aliyordu. Su ara bence az sutum, cok acken hemen gelsin istiyor o yuzden sinirleniyor gibime geliyor. Burnu temiz temizliyorum dolu oldugunu hissedince. Ben sut arttirma yollari ariyorum suan cogu seyi denedim aslinda basta ama bazende ederi bu kadardir belki sutumun diye dusunuyorum ne kadar denersem deneyim oyle foş foş gelmedi cunku. Ama az da olsa en azindan alsin istiyorum 6 aya kadar. Bi tek humana cayi denemedim onu alicam bugun insallah biraz etki eder dua edin. Cok kucuk daha

Aynen aynen öyle zor emiyrdu ki bu memeyi bırakır diyordu annem.birakmadi hamdolsun ama çok zor bir süreç aç agliyo ama emmiyo tam çaresizlik ama geçecek Allah'ın izniyle

Canım bizde olduk geldik aşıyı

Bence sütü artıran en iyi şey uyku

Civciv saliha aşı oldunuz mu canım biz olduk geldik olurken biraz ağladı şimdi uyuyor 5saat sonra yapar ateş yaparsa dedi 2 gibi kontrol edin dedi bakıyorum ben gene şimdiden calpol aldık

Ayyy öylemiymiş canım hiç duymadım korktum şimdi hep besliyorum 3 saati geçmiyor ama

Canım calpol aldık biz onu alın dediler çıkarsa bi çay kaşığı vercem sirkeli suyun tehlikeli olduğunu duydum geçenlerde ama nerden kimden duydum bimiyorum

Canım calpol aldık biz onu alın dediler çıkarsa bi çay kaşığı vercem sirkeli suyun tehlikeli olduğunu duydum geçenlerde ama nerden kimden duydum bimiyorum
Evet cnm sirkeli su yanlıs bir uygulama diye biliyorum bende. aslında soğuğa yakın su- bez uygulaması yapılabilir mi demek istedim .

Korkma
Korkmayın o kadar narin değildir ya saatlerce göçük altında kalan çöpten saatler sonra bulunan Bebekker var
Canim youtube da çocuk hastalıkları uzmanı Dr. osman beyin vidosunda dinledigimden beri korkuyorum bende.ilk iki ay 3 saat, 2. Aydan sonra yanlış hatırlamıyorsam 5 saati geçmeyin diyor. Nedeni ise karacigerleri tam gelismedigi için kan şekeri düşüyor ve tolere edemiyormus.sindirim 3 saatte tamamlanıp bosaliyormus .yanlış hatirlamiyorsam)yaşamın ilk ayı ve yaşamın ikinci ayı videolarını izleyebilirsiniz.

Canim boza ve hipp çayını tavsiye ederim. Bende işe yarıyor gibi.

Yo doğrudur illaki bı kaynağı vardır da hemen de her bebeğe olacak diye birşey yok bu kadar titizlik evham iyi değil diye düşünüyorum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…