2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Gaavıscon ınfant. Sütüme katıyoruz geceleri bir toz, çünkü uyurken alıyor biberonu zar zor. Ikı toz katınca almadı kılosuna göre ıkı toz gerekıyor aslında. Kusması azaldı şükür.
Maşaallah sübhanallah bizdede kusma var içtiği gibi kusuyor anlamadın kusmasına alıştım gibi de kaka sıkıntı bizde günde 4 kere falan yapıyor ne güzel 3-4 günde hatta haftada 1 yapıyordu şimdi günde 4 kere yapıyor bence ondan kilo alması yavaşladı diye düşünüyorum

Valla ben emzrdkten sonra resmen etmedıgım dua kalmıyor, okuyup üfleyerek gazını cıkarıyorum hele de çok emerse, bıraz fazla gelsın çıkarıyor. Hayır kucuk bır bebek de degıl dogdu doğalı tosun gibi. Tekrar eskı mamaya dönün bence o zaman emin olursunuz sebebin mamadan olup olmadığına

Bende emzirdigim zaman okuyorum sütüm yetsin doysun diyemaşallah benim ki benim gözümde zayıf kalıyor msjlari Görünce üzülüyorum cuma günü aşıya goturucem hani ne kadar almış paşam

Ana kucağında uyuttum uyanır diye alıp götüremiyorum yatağına yatamıyorum bende yarında aşı var sabah gelince de uyumaz belki

Emişmek suretiyle nöbetteyim komutanım, gaz krizi, kusma gibi tehlikeler atlattık az sonra alt değişim bölgesine intikal edeceğiz civciv salihadan bir civciv annesi ye
bizde de ayşe tatile çıktı hummalı bi çalışma var. alt açma bezi serildi ve mayın tarama yapıldı. saat yönünden olmak suratiyle biberon ağza giriş yaptı şimdilik sınırlar sakin

Kizlar benim bebe memeyle savas halinde ya meme reddi mi yoksa sutum mu gelmiyor anlamadim. Saginca da pek cikmadi gerci. Napmak lazim arttirmak icin humana caylari ise yarar mi ki alayim bugun ? Uzun zamandir solgarin bira mayasi tabletlerini iciyorum ama pek bi ise yaradigi yok.

bizde de ayşe tatile çıktı hummalı bi çalışma var. alt açma bezi serildi ve mayın tarama yapıldı. saat yönünden olmak suratiyle biberon ağza giriş yaptı şimdilik sınırlar sakin
Gaz yüzünden iki büklüm biberonu itiyo evin içinde bebek arabasıyla geziyoz kollarım bitti kafamda bittim gözün aydın bittim helal olsun şarkısı çalıyo

Gaz yüzünden iki büklüm biberonu itiyo evin içinde bebek arabasıyla geziyoz kollarım bitti kafamda bittim gözün aydın bittim helal olsun şarkısı çalıyo
bayılıyorum mesajlarına

gaz deme bana. insan olsa gaz denilen şey bi kaşık suda boğarım

sağdığında çıkan sütten daha fazla çeker bebekler. artık büyüyorlar emme kuvvetleri daha sağlam hemen çekiyordur sütü. emdikten sonra mama verince alıyor mu?

sağdığında çıkan sütten daha fazla çeker bebekler. artık büyüyorlar emme kuvvetleri daha sağlam hemen çekiyordur sütü. emdikten sonra mama verince alıyor mu?
Ben bastan beri mama takviyeli gidiyorum zaten ama beni de emiyordu. 3 4 gundur memeyle savas halinde cekip cekip birakiyor agliyor emmek istemiyor sanki iyiden iyiye azaldi diye dusunuyorum sutum. Beslenmeme suya dinlenmeye de dikkat ediyorum halbuki. 2 ay cok erken daha birakmasi icin

erken ama oldu ki bıraktı sadece mamaya devam etti diyelim. dünyanın sonu değil canını sıkma sakın. belki geçici bir şeydir. sen yine emzirmeye çalış belki istediği kadar fazla gelmiyordur ağzına biberondaki gibi.

Ben zorluyorum zaten 2 damla bile alsa raziyim diyorum en azindan 6 ay faydalansin istiyorum. Az geldigi icin sinirleniyor bence de insallah duzelir

Canim benimkide aynı memeyle savas veriyoruz hemde üç haftadır her beslenme eziyete dönüştü hem bebeğime hem bana bir çözüm bulamadım .ayakta geze geze poposuna vura vura aglaya aglaya zor emziriyorum.mama takviyeside yapmiyorum.çünki emmeme nedeni bir kaç kez verdiğim biberonda olabilir. senin gibi 6 ay bari emsin diye cabaliyorum. Simdi aglamasi gecene sakinlesene ve gazi cikana kadar mecburen emzik verip, yari uyutup oyle emziriyorum.sadece boyle emiyor malesef Memede süt olup olmadığını iyi kötü anlarsın canım göğüs ağırlığını elinle bir tart .Tek memeyi dinlendikten sonra ,tokken ve beslenme saatinden hemen önce tamamını bir sağ bakalım ne kadar çıkacak. Sütün olduğunu farzedersek emmemë nedeni ya biberondur, ya karnı doyuyordur verdiğin mama ile yada bizimki gibi memeden hızlı geldiği ve hızlı çektiği için hava ile yutup hemen gaz girmesidir.(ağlayıp cirpiniyor ve itliyorsa)bir de bi ihtimal burnu tıkalı olabilir az az emip cikariyorsa.burun temizliği yapıyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…