- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #27.821
Doymuyor demek ki yavru annesi. Doysa kesintisiz 2 saat uyurBiz de tüm gün emzir salla emzir salla geciyio derin uykuya geçmek yok 5dk da uyanıyor napcaz bilmiyorum artik
Hayırlı olsun. 600 diye duydum doğrumu ve nereden alıyorsunuz aşıyıKızlar biz bugün rota aşısı da olduk, ağızdan veriliyormuş. Pahalı geldi biraz bana ama olsun, faydası olsunda..2 dozmuş diperini de ocak ayında alacakmış
Ateş yok zıbınla tuttum iyi çok şükür çıkmaz inşCanım n’aptınız ateş durumu oldu mu bizim sabahtan beri 37ydi 37,5 oldu normal ama baktım bana baya sıcak gelmeye başladı artacak diye ıslak bez koydum geçmedi sıcaklık aşağıda düşmedi calpol verdik daha yeni düştü sayılır aman ne gıcık ya
Şimdilik olmadı cnm, aşıdan mı kaynaklı bilmiyorum ama huysuzluğu var. İnşallah sıkıntısız atlatırsınızAteş yapıyor mu canım önümüzdeki ay olcaz bizde
Hayırlı olsun. 600 diye duydum doğrumu ve nereden alıyorsunuz aşıyı
az kaldısı mı var patla gitsin. hiç sevmem ben de işime karışılmasını. ne hakla senin çocuğuna karışabiliyo ki?Benim oğlum daha ellerini bile keşfedemedikv ellerini eldivendiz bırakmıyor ki..geçen gün çıkardım ve birdaha da takmadım canıma tak etti artık bana kalsa asla eldiven takmam dedim yüzüne karşı..ee yüzünü çizer dedi.çizsin dedim.elleri üşüyor dedi.elleri üşümüyor o elleri bana çekmiş benim ellerim ayaklarım hep soğuktur dedim.tip tip suratıma bakıyo.dün oğlumun altında kapkalın termal külotlu çorabı olmasına rağmen bana halaa diyorki çorap getir çocuğun ayağı üşüyor.haspinallah dedim kalkmadım bile.çocuğu kaç gündür kucağıma almıyorum çünkü çocuğu kucağa alıştırdı hanımefendi.dün akşam yine çocuk ağlayunca aldı kucağa tam ayağa kalktı çocukla evin içinde gezinecek direkt dedim ki anne lütfen koy onu geri yerine.ben o çocuğu yatarak alıştırmaya çalışıuorım.”ee diyo ağlıyo.ağlasın dedim alışacak..sen bir saat geliyon,ben 23 saat onun nazını cazını çekiyorum.5.5 kilo çocuk durmadan kucağımda omuzumda.kusura bakma belim ve omuzum çökecek artık.” Hemen geri bıraktı.
En sinir olduğum şey terbiyemin üstüne terbiye öğretilmesi çabasıdır.bu çocuğun annesi benim ve benim terbiyemle büyümesini isterim.pazar günü annemler gittim ve oğlum kucak için kendini parçaladı durdu.annem bile dedi ki biran önce bu çocuğu farklı terbiye etmeye çalış yoksa o kucağından asla ve asla inmez sen de bel boyun fıtığı olursun.
Beyefendiyi farklılık olsun kucağımızdan insin diye sahile bile götürüyoruz orda bile kucak istiyor,kucağa almadığımız zaman son ses avaz avaz ağlıyor.
Bazen burda yalnız çocuk büyütüp üzülenler oluyor.ama kızlar inanın ki yerinizde olmak için neler vermezdim..her akşam gelip sadece emirler yağdıran,çocuğunuzu sizden iyi bildiğini,tanıdığını iddia eden bir kv olmasındansa yalnız büyütürüm daha iyi..
Zaten bana yaptığı birşey de yok..yapmasını da istemem zaten.gölge etmesinaz kaldı ona patlayacam ama ne zaman?
Huzursuzluk oluyor canım bizim dün akşam 37den birden 37,5oldu ateşi ısındı baya vücudu baktım yükselecek ilaç verdim soydum havlu falan tuttum bide hasta olur diye korkuyorum gece çık sıcakta yatmadı çünkü aman nerden çıktı bu aşılarŞimdilik olmadı cnm, aşıdan mı kaynaklı bilmiyorum ama huysuzluğu var. İnşallah sıkıntısız atlatırsınızBizim bu ay hep aşılarla geçecek gibi duruyor bakalım ,
Eşimden kaynaklanıyor.herakşam anasını arıyor”babaannesi torunun diyorki neden gelmiyorsun?” O da iki dakika geçmeden kapıda beliriyor.hava buz gibi artkk ve ben zaten çocuğun gazıyla mücadele ediyorum dün akşam bir baktım çocuğun altını açıyor.ne yapıyorsun dedim.altını havalandıracam dedi.Allah için kapat altını dedim hava zaten buz gibi çocuk gaz doluyor sonra ben sabaha kadar gaz nöbetindeyim.ee diyo sahile de gidiyorsunuz çocuğun üzerini soydurup güneşlendirmeden geliyorsunux.Allah için çocuğu soydurup güneşlendirecek mevsimde miyiz? Eşim yokken gelmez ama eşim varken hemen damlar.az kaldı eşime de patlayacam.her akşam anasını çekemiyorum artıkaz kaldısı mı var patla gitsin. hiç sevmem ben de işime karışılmasını. ne hakla senin çocuğuna karışabiliyo ki?
Benimkide öyle çocuk kucakta büyümüş öyle büyütmüş falan filan izin verme torun baldan tatlı ayağına simartiyorlar sonrada başımıza kalıyor o yavrular bizde başa çıkamıyoruz dee canım yaaicinden geleni decoxukla ilgilenirken gönderme yap benim terbiyemle büyü diyeBenim oğlum daha ellerini bile keşfedemedikv ellerini eldivendiz bırakmıyor ki..geçen gün çıkardım ve birdaha da takmadım canıma tak etti artık bana kalsa asla eldiven takmam dedim yüzüne karşı..ee yüzünü çizer dedi.çizsin dedim.elleri üşüyor dedi.elleri üşümüyor o elleri bana çekmiş benim ellerim ayaklarım hep soğuktur dedim.tip tip suratıma bakıyo.dün oğlumun altında kapkalın termal külotlu çorabı olmasına rağmen bana halaa diyorki çorap getir çocuğun ayağı üşüyor.haspinallah dedim kalkmadım bile.çocuğu kaç gündür kucağıma almıyorum çünkü çocuğu kucağa alıştırdı hanımefendi.dün akşam yine çocuk ağlayunca aldı kucağa tam ayağa kalktı çocukla evin içinde gezinecek direkt dedim ki anne lütfen koy onu geri yerine.ben o çocuğu yatarak alıştırmaya çalışıuorım.”ee diyo ağlıyo.ağlasın dedim alışacak..sen bir saat geliyon,ben 23 saat onun nazını cazını çekiyorum.5.5 kilo çocuk durmadan kucağımda omuzumda.kusura bakma belim ve omuzum çökecek artık.” Hemen geri bıraktı.
En sinir olduğum şey terbiyemin üstüne terbiye öğretilmesi çabasıdır.bu çocuğun annesi benim ve benim terbiyemle büyümesini isterim.pazar günü annemler gittim ve oğlum kucak için kendini parçaladı durdu.annem bile dedi ki biran önce bu çocuğu farklı terbiye etmeye çalış yoksa o kucağından asla ve asla inmez sen de bel boyun fıtığı olursun.
Beyefendiyi farklılık olsun kucağımızdan insin diye sahile bile götürüyoruz orda bile kucak istiyor,kucağa almadığımız zaman son ses avaz avaz ağlıyor.
Bazen burda yalnız çocuk büyütüp üzülenler oluyor.ama kızlar inanın ki yerinizde olmak için neler vermezdim..her akşam gelip sadece emirler yağdıran,çocuğunuzu sizden iyi bildiğini,tanıdığını iddia eden bir kv olmasındansa yalnız büyütürüm daha iyi..
Zaten bana yaptığı birşey de yok..yapmasını da istemem zaten.gölge etmesinaz kaldı ona patlayacam ama ne zaman?
Sabah uyandı aldım kucağıma ateş topu gibi az emdi ilacı verdim yarısını yuttu şimdi zıbınla emziriyorum bi yandan da gaz sancısı geldi yine beni yumrukluyoHuzursuzluk oluyor canım bizim dün akşam 37den birden 37,5oldu ateşi ısındı baya vücudu baktım yükselecek ilaç verdim soydum havlu falan tuttum bide hasta olur diye korkuyorum gece çık sıcakta yatmadı çünkü aman nerden çıktı bu aşılar
Bizde de tam tersi yatmaz bizimki pek kaynanam hemen kucağa alıştırmışsın diye söylenir bende ilk 3 ay sık sık anne ve babası tarafından kucağa alınmalı zaten anne kucağı sıcaklığı onun bildiği alıştığı 9 aylık ortam derim her seferinde. Benimki ille ayakta sallamaya alıştırcak benden gizli gizli başka odaya kaçırıp ayağında sallıyoBenimkide öyle çocuk kucakta büyümüş öyle büyütmüş falan filan izin verme torun baldan tatlı ayağına simartiyorlar sonrada başımıza kalıyor o yavrular bizde başa çıkamıyoruz dee canım yaaicinden geleni decoxukla ilgilenirken gönderme yap benim terbiyemle büyü diye
Benimki de durmadan bana derdi ki “sallamadan çocuk nasıl uyuyacak?” Geçen gün en sonunda dedi ki “bu çocuk sallanmak istemiyor” hele şükür 2 ayın sonunda anladı dedim içimden.Bizde de tam tersi yatmaz bizimki pek kaynanam hemen kucağa alıştırmışsın diye söylenir bende ilk 3 ay sık sık anne ve babası tarafından kucağa alınmalı zaten anne kucağı sıcaklığı onun bildiği alıştığı 9 aylık ortam derim her seferinde. Benimki ille ayakta sallamaya alıştırcak benden gizli gizli başka odaya kaçırıp ayağında sallıyo
Ben önce damlasını kullanıyordum da benim gazman oğlumun gazını sökemediğinden nurse harveys colex yazdı doktor.Önce günde 4 kez bir çay kaşığı demişti ama geçem haftalarda gaz sancısı yine piK yaptığından bir tatlı kaşığına başladık ama bu defa 4 saatte bir veriyoruz.Nurse harveys damla kullananlar var migunde kac kez kac damla veriyorsunuz
Bizimki ateşlenmedi canım ya çok üzüldüm düşer insallah hemenSabah uyandı aldım kucağıma ateş topu gibi az emdi ilacı verdim yarısını yuttu şimdi zıbınla emziriyorum bi yandan da gaz sancısı geldi yine beni yumrukluyo
Nesinden zevk alıyor acaba yaa bizimkide hemen kucağına alır pispisliyor duran çocuğu ee kucağa alma der ayağında mi sallar tobe yarabbimBizde de tam tersi yatmaz bizimki pek kaynanam hemen kucağa alıştırmışsın diye söylenir bende ilk 3 ay sık sık anne ve babası tarafından kucağa alınmalı zaten anne kucağı sıcaklığı onun bildiği alıştığı 9 aylık ortam derim her seferinde. Benimki ille ayakta sallamaya alıştırcak benden gizli gizli başka odaya kaçırıp ayağında sallıyo
Huzursuzluk oluyor canım bizim dün akşam 37den birden 37,5oldu ateşi ısındı baya vücudu baktım yükselecek ilaç verdim soydum havlu falan tuttum bide hasta olur diye korkuyorum gece çık sıcakta yatmadı çünkü aman nerden çıktı bu aşıla
Offff offff kendilerini ne sanıyorlarsaNesinden zevk alıyor acaba yaa bizimkide hemen kucağına alır pispisliyor duran çocuğu ee kucağa alma der ayağında mi sallar tobe yarabbim
Kızımda emiymiyor , iki aylık kontrolüne gittiğimizde doktoru da gördü sakın elini ağzından çekmeyin ellerini keşfediyor dedi. Çok tatlı görünüyorlar emerkenbenimki de emiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?