2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Oğlumu yeni uyuttum zaten uykusu tavşan uykusu gibi.dün hanımefendi tüm gün temizlik yaptı.eve gelen sesler tüm gün sinirlerimi bozdu şimdi de çıkmış kocaaaaa terası yıkıyor yine birşeyler çekiştirip duruyo.zaten çocuğu zorla yatırdım ve kendisi de biliyor çocuğun zorla uyuduğunu ve seslerden etkilendiğini!!! Ama işte cahil ve boşşşş kafa.evine giren çıkan bile yok ama kendisi durmadan temizlik yapıyor.kesinlikle psikolojik tedaviye ihtiyacı var

Ben tahin helvası yediğim hergün gece pijamamı ıslatıyordu sütüm üstelik az gelen tıkalı olan göğsümden bile

Canim ben ilk bebegimde ne zaman sütüm azalsa bi damla kullandim artti geri geldi. Cok ise yaradi bende yuzde yuz.ismi ticari yazsam mi galacta.. damla diye yaz netten

Bizimkine de surubunu verdi ama zararli icerikleri var diye damlaya döndüm Bu aralar cok kotu degil gaz olayi ama yine de 3 aya kadar kullanayim diyorum damlasini

Benimki de öyle canım insallah birakmazlar

Sabah uyandı aldım kucağıma ateş topu gibi az emdi ilacı verdim yarısını yuttu şimdi zıbınla emziriyorum bi yandan da gaz sancısı geldi yine beni yumrukluyo
Kaç çıktı ateşi baktın mı canım ilacı zor yutuyor yarısını dışarı çıkardı yarım çay kaşığı verdik bidaha Bizimkide aynıydı bide gaz sancısı vardı bi yandan bezleri koyuyorum bi yandan ıkınıyor bezler düşüyor 3 gün çıkabiliyormuş geçse bi an önce yaaa

Bizimkine de surubunu verdi ama zararli icerikleri var diye damlaya döndüm Bu aralar cok kotu degil gaz olayi ama yine de 3 aya kadar kullanayim diyorum damlasini
Gaz problemi ciddi sıkıntı.gaz problemini uzun süre yaşayan bebeklerde sürekli ıkınmaktan kaynaklı göbek fıtığı olma ihtimali yüksekmiş.ben de geçen haftalarda artık gaz probleminin azaldığını düşünürekten şurubunu günde iki sefer vermeye başlamıştım ki birkaçgün boynca hızursuz 5 dakikalık uykular ve sürekli avaz avaz ağlamaları olunca doktora götürdük ve doktorun dediği şey “gazı yine pik noktaya ulaşmış.düzenli olarak 4 saatte bir verin”dedi.

iyi sabır varmış sende gerçekten. buz gibi havada bi de sahilde nolcakmış çocuk mayoyla uzansın mı istiyo kumsala doğru. hayret bişey. kendi demiyo muydu çorap getir diye? dışarda güneş ışınları dimdik size vuruyo herhalde. orda soymakta sorun yok ama

Benim kaynana psikomanyak

Ne yapmak istediğini o da bilmiyor.oğlu da ona yüz verince iyice zıvanadan çıktı.

benimkinde bi çekiş var bi de emerken var ya arabaşı hamuru yutan amca gibi çekiyor

Kızlar bebeğim 4günde bir kakasını yapıyordu doktor cıvık olduğu sürece sıkıntı olmaz dedi ama bu sefer 1hafta oldu tık yok ve bebeğim kusmuyor diyeceğim kadar az kusuyor Du şimdi emiyor hepsini kusuyor acaba bağırsaklar dolduda ondan mı kusuyor herşeyi denedim katın masajı zeytinyağı içir poposunu uyardım gaz çıkıyor kaka çıkmıyor siz neler yapıyorsunuz böyle olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…