2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Canım bz gaviscon kullanalı kusmaz oldu. Baggırsaklarla ilgili oldugunu sanmıyorum. Uzun bir süre beline masaj yapsana ovala azcık. Az önce kalça ultrasonu cektırdıık şükür bir sıkıntı yok bebiş kusmaz olunca 7700 olmuş. Kakayı düşünme sonucta cıkarıyor zamanı gelince ama kusması gazdan mı fazla geldıgınden mi reflüden mi önemli.

Gece üçe saat kuruyorum sağıyorum bebiş uyanmadığı için kızlar, sabah altıda da eşim sağdığım sütü veriyor benim uyku sekıze kadar bölünmüyor bır daha. Ikı gecedır böyle yapıyoruz. Sabah altıdan sonra uyuyamıyordum bazen. Hem de sütüm akıyordu iyi oldu. Tekrar doluyor göğüsler uyuduğum için. 5 saatte bir boşaldığı için de içim rahat ediyor.

Çok şükür canım
Çok emince çıkarırdı şimdi hem emmesi kısaldı iki gündür hem olduğu gibi kusuyor
Kakada yapmayınca olabilirim die düşündüm ni yapsaydı bnde rahatlıycam

Evet canım kaka yapmayınca çok kusarlarmış öyle dedi doktor bize zeytinyağı katıyoruz biz yapsada mamasına poposunu zeytinyağlı kulak çubuğuyla derece ucuyla uyarıyoruz bağırsak yönüne masaj yapıyorum

Vay arkadaş ne gazmış çocuk ıkınmaktan iki büklüm oluyor o öyle yaptıkça benim içime daral geliyor

Dediklerinin hepsini yapıyorum canım ama ne fayda Bi ıkınıyor aha geldi diyorum gözümün içine baka baka gülüyor benle dalga geçiyor ama huzursuzlanma başladı iice

Çok şükür canım
Çok emince çıkarırdı şimdi hem emmesi kısaldı iki gündür hem olduğu gibi kusuyor
Kakada yapmayınca olabilirim die düşündüm ni yapsaydı bnde rahatlıycam
İnşallah yapar en kısa sürede canım benm büyük küçüğe gaz çıkarınca filan sevindiğimizi anlamış, gecen bi güzel pırtlattı aşağıdan, niye sevinmiyorsunuz diyor odanın havası değişti bayılcaz gülelim mi şaşıralım mı bilemedik. Biraz masaj yap bakalım ne olacak yüz üstü yatırıp, bizde etkili oluyor bu işlem. Sevıyor da beyefendi masajı

İnşallah canım
Ayy o büyükler yok mu yaa benim ortancada sürekli o tarz şeyler yapıyor nası tepki vericem şaşırıyorum

Bebislere ne zaman nasil oyuncaklar almaliyiz 2.ayda oyun halisinda falan oynamaya baslarlar mi ki ya da hisirtili kitaplar falan var ilgisini cekmeye baslayacak seyler vermek lazim artik heralde

Bebislere ne zaman nasil oyuncaklar almaliyiz 2.ayda oyun halisinda falan oynamaya baslarlar mi ki ya da hisirtili kitaplar falan var ilgisini cekmeye baslayacak seyler vermek lazim artik heralde

bu sayfadan bayağı şey bakıyorum. ben de böyle almayı planlıyordum.

Ben dün oyun halısı siparişi verdim valla canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…