2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bende alcam yaaa dayanamiyorum
Valla canım alacam ve içine de koyacam yemin ederim yoksa bel fıtığı olacam.koala gibi omzuma ya da kucağıma yapışıyor beyefendi.Dünden beri ısrarla kucağıma da omzuma da almıyorum akşam kv aldı ,alma alıştırmaya çalışıyorum dedim biraz kendi bildiğini okudu biraz da dediğimi yapmaya çalıştı ama bu böyle gitmez yanii.kendi kendine bir şeyler yapmaya alışması gerek.

Aynen aynen ayni durumdayiz bende yavas yavas ana kucaginda yatirmaya alistirmaya calisiyorum 10 dk bile olsa alissin dedim benimde annem dayanamayip almaya calisiyo agirlasinca sen tasirsin dedim Bel fitigi boyun fitigi ne ararsan var

Aynen aynen ayni durumdayiz bende yavas yavas ana kucaginda yatirmaya alistirmaya calisiyorum 10 dk bile olsa alissin dedim benimde annem dayanamayip almaya calisiyo agirlasinca sen tasirsin dedim Bel fitigi boyun fitigi ne ararsan var
Aynen ben de pusetine koydum.valla sabahtan beri kedi gibi miyavlıyo benimki ama emziğini verip duruma alışmasını bekliyorum büyük bir sabırla

Kızlar çok moralim bozuk, bugün kalça çıkığı ultrasonu çekildi ve bir ay sonra tekrar çektirmemizi istediler. Henüz gelişme aşamasındaymış. Benzer bi durum yaşayanınız var mı?

Saglik bakanligina gore tam gunu dolmadan sistem acilmiyormus.
Bizimde birinci ayinda aynisi oldu hastanede ilk asiyi ikinci gun yapmislar ve ilk ay asisi ile arasinda 29 gun oldugu icin asi yapamadilar. Ertesi gun yeniden gittik.
Suan bizim asilar dogum tarihinden bir gun sonrasina gore takip ediliyor mesela. Dogum tarihine gore gidince sistem asiya izin vermiyor

Bebek deterjan olarak ne kullanıyorsunuz sıvı kullanıp memnun kaldığınız bi marka var mı baby me ve duru granül var ama leke çıkarmıyorlar hiç bide tıkıyorlar hazneyi çok sıvı ne önerirsiniz

Ben roxy kullanıyorum.ilk kez kullanıyorum.hiç leke bırakmıyor.kızımda başka şeyler kullandım ama leke kalıyordu

Kızlar çok moralim bozuk, bugün kalça çıkığı ultrasonu çekildi ve bir ay sonra tekrar çektirmemizi istediler. Henüz gelişme aşamasındaymış. Benzer bi durum yaşayanınız var mı?
Ben yaşadım. 1 ay erken doğmuştu. 1 aylık olunca hemen çektirdik gelişim geriliği çıktı. Bize çift bez önerdiler. Akşamları iki bez bağladım. 2 aylık olunca yeniden çekildi düzelmişti.

Ben yaşadım. 1 ay erken doğmuştu. 1 aylık olunca hemen çektirdik gelişim geriliği çıktı. Bize çift bez önerdiler. Akşamları iki bez bağladım. 2 aylık olunca yeniden çekildi düzelmişti.
Kaç hastalıkken doğmuştu canım biz 32+5te doğduk bize Aralık’ta yaptırın dediler

Benimkide öyle sık uyuyor 2 saat uyanıktı onun harici uykulu ve uyur vaziyette
Huysuz olur diye korkuyodum ama böyle uyumasıda içime sinmedi az yedi bide. Normalde gazdan uyanırdı dün babası akşam şu kiraz çekirdekli patikten almış o mu işe yaradı yoksa halsizlikten mi ıkınmıyo hiç anlamadım

Arada ıkınıyor ama uykusunda iğnelerden bence öyledir ağır iğneler ateşi düştü mü kaç çıkmıştı bugünüde atlatsak sağ salim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…