2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bende kendi başına idare etmeye uğraşıyorum akşam eşim evdeyse azıcık mirin kırın etse hemen al der yada kendi alır kiyamiyor fakat kızıyorum almıyor annesi de bana gaddar diyor sürekli kucağıma almak istemiyorum diye halbuki sırt ağrısından oluyorum ve ne gerek var sürekli kucağımda olmasina
Sıvı istiyorsanız isterseniz instegramdan muhendisoglu önerilerine bakın ben Babür ne kullanıyorum şuan memnunum tıkanıyor makineyi ve roxy kullandım oda renkleri solduruyor gibi özellikle siyahlar tamamen solduruyor
Benimki aşıdan sonra 5 güne yakın çok iyi uyudu aralıksız şimdi o günlerin acısını çıkarıyor uyumuyor yorgun duusyor vücudu aşıdan dolayı uyur dedi annem bence iyicene dinlenin benimkide uyuyordu şimdi uyku muyku yok

Kaç günlük canım tam olarak

64 günlük canım. Doktoru 1 ay sonra tekrar çektirmekte fayda var %90 düzelir dedi ama çok korkuyorum

Ben yaşadım. 1 ay erken doğmuştu. 1 aylık olunca hemen çektirdik gelişim geriliği çıktı. Bize çift bez önerdiler. Akşamları iki bez bağladım. 2 aylık olunca yeniden çekildi düzelmişti.
Acaba bende mi çift bez taksam, bacaklarının ayrık durması için değil mi canım

64 günlük canım. Doktoru 1 ay sonra tekrar çektirmekte fayda var %90 düzelir dedi ama çok korkuyorum

Acaba bende mi çift bez taksam, bacaklarının ayrık durması için değil mi canım
Evet bacaklar ayrık dursun diye. Ama faydası oldu mu emin değilim. Doktor yap dedi diye yaptım. Sanki büyüyünce kendi düzeldi gibi.

EvlatlarımıZı kimse bizden çok düşünemez heralde.varsın gaddar desin..biz anneyiz

Bakayım Babür mü ismi ? Benimkide uyuyor valla enteresan aşıdan bencede yoksa şuan uyanık olurdu

Evet bacaklar ayrık dursun diye. Ama faydası oldu mu emin değilim. Doktor yap dedi diye yaptım. Sanki büyüyünce kendi düzeldi gibi.
Doktorntak dediyse ihmal etmeyin yeğenim için doktorniki bez önerdi takmadik çarpık olur bacakalri diye sonra ilerledi ve atel kullandık 6 ay boyunca sadece günde bir saat çıkartılırdi yeğenimin o halı halen aklimda o yüzden ihmal etmeyin takım doktor tak dediyse

EvlatlarımıZı kimse bizden çok düşünemez heralde.varsın gaddar desin..biz anneyiz
Ben ayağını kestim bacım sende kes oğluyla iyi olsun torunuyla arada oynasın etsin ama sen sormadan istemeden işine karıştırma benimki az yüz bulsun evimin sampuanina kadar karışır o yüzden çok iyi anlıyorum seni torun baldan tatlı olmasının sebebi acısı annesi çeker diğerleri tadını çıkarir sefasını surer

Bakayım Babür mü ismi ? Benimkide uyuyor valla enteresan aşıdan bencede yoksa şuan uyanık olurdu
Ahh bu T9 Babür ne yaa nasıl bir düzeltme yaptıysa baby me kullanıyorum Çarşamba asi yaptık biz geçen hafta o günden 2 gündür önceye kadar ben zorla süt veriyordum sabah 9 a kadar uyurdu resmen yarım saat ya uyanık kalır kalmazdı sonra gece 8 e kadar sadece beslenme için uyandırdı yine gece uyurdu hep şimdi ise 2 gundur uykusu yok resmen

Gerçekten mi yaa. Bende savaş veriyorum elini çekmesi için. Sağolasın arkadaşım.

Evet evet evime bile müdahale etmeye başlamıştı.yok efendim perdemi neden yıkamamışım,balkondaki salıncağın döşeğini içeri geçir falan dedi ozaman bozdum onu.dün de çok ses çıkardı oğlum uyuyamadı çıktım söylendim ona.bana diyoki hiç iş yapmayalım mı?iş yap da dedim 2 gün üst üste bak oğlum sabahtan beri çıkan seslerden irkiliyor uyanıyor ona da yazık günah dedim ve akşam gelmedi oğlumu eşim yukarı götürmüyor çünkü hanımefendi okadar cimri ki doğalgazı daha halaa açmadı.onun için arayıp bize çağırıyor.ama bugğn çağırırsa da surat asacam ve onu tersleyecem durmadan.

Aranızı esinle bozmadan her akşam gelmesi gerekmiyor de valla aklindna geçenleri zaten

Kızlar siz iki meme mi tek meme mi veriyorsunuz bebeğinize ben bu gece 2 verdim sanki biraz daha uzun uyudu gibime geldi ona mi bağlı bilmem ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…