2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar çok moralim bozuk, bugün kalça çıkığı ultrasonu çekildi ve bir ay sonra tekrar çektirmemizi istediler. Henüz gelişme aşamasındaymış. Benzer bi durum yaşayanınız var mı?
1 hafra önce bizede dediler erken getirmişsin diye kızdı hatta ama sağlık ocağı 2.ay asısına yaptırıp gelmiş ol dedi baktım buradakilerden benden bile önce yaptıranda vardı götürdüm bende. 3 hafta sonra tekrar gelin dedi

Kızlar siz iki meme mi tek meme mi veriyorsunuz bebeğinize ben bu gece 2 verdim sanki biraz daha uzun uyudu gibime geldi ona mi bağlı bilmem ama
Ben tek veriyorum onu bile bosaltamiyor. Sonra pompayla bosaltiyorum.
Aksam sanki sut az gibi hissettim ikinci memeyi verdim iki yaladi birakti.
Benim oglan diyet yapiyor. 3 yudum iciyor. Ben doydum deyip birakiyor

AAahhh bu kaynanalar

Evet canım, bende burda daha erken yaptıran arkadaşları okudum. Dün çok zor bir gündü benim için, çok ağladım. Bir ayı nasıl geçiririm bilmiyorum. Palvik bandajı kullanan arkadaşımla görüştüm, eğer sıkıntılı bir durum olsaydı röntgen çekiminden sonra hemen çocuk ortopedistine yönlendirirlerdi , bir ay sonra gel bir daha çekelim demezlerdi dedi. Ancak bunu duyduktan sonra biraz rahatladım, o yüzden bir daha gazdan şikayet etmeyeceğim, dün yaşadığım korkunun yanında gaz sıkıntısı ne ki

Rabbim evlatlarımız ile sınamasın. Sağlık dolu ömürleri olsun inşallah

Ben tek veriyorum onu bile bosaltamiyor. Sonra pompayla bosaltiyorum.
Aksam sanki sut az gibi hissettim ikinci memeyi verdim iki yaladi birakti.
Benim oglan diyet yapiyor. 3 yudum iciyor. Ben doydum deyip birakiyor
Ay aslında benimkide tek memeyle doyuyruyor kendini ama akşam zorladım açıkçası

Ne kadarlık bebeğin canim şuan vücutlarının oturma toplama zamanı eğer bişey kullan dediyse kullan düzelir bu arada arkadaşının dediği gibi ileri seviye bişey gorseydi hemen müdahale ederlerdi tafsiyem başka bir çocuk doktoruna götür ultrasonu göster

Bak seni yönlendirmemişler canım bizi ortapediye yolladılar o dedi değerler sınırda 3 hafta sonra bir daha gelin diye

Arkasında yazan çamaşır kilosuna göre mi atıyorsun canım? Ben leke çıkarıcı (beyazlar için olan) döküyorum lekeli olanların üstüne. Durulamayı en az beş yapıyorum hatta makine bittkten sonra ıkı kez daha duruluyorum leke çıkarıcı koyduğum için. Mis gibi oluyor.

Bende diyorum ilk defa duyuyorum Babür’ü valla bizimkide uyuyor 2 gündür bakalım ne kadar sürecek patlaması nasıl olacak bu uykulu günlerin

Canım üç bakmadım kilosu olan yazıya çok fazla birikmiyorlar hemen yıkıyorum az birikince normal beyazlar için olan leke çıkarıcı mı koslanın leke çıkarıcısını aldım onu döktüm kan damlası lekesine biraz açtı rengini az kaldı leke çitiledim beklettim attım sonra bebek deterjanıyla tekrar yıkadım iyi oldu gene.

Roksyınınkını kullanıyorum ben. O kadar az koyman gerekıyo ki. Bebek çamaşırları zaten minicik ağırlığı. Arıelın beyazlar için olan leke çıkarıcısını kullanıyorum ama koslanınkini de kullandım o da güzel. Renklilerin lekesını çıkarmıyor, çamaşır suyu gibi değil endişe etme. Sıfır leke ile harika oluyor sonuç. Kızımda da öyle yaptım. En nefret ettiğim şey lekeli kıyafet. Sadece extra durulama yaptırıyorum kimyasal kalmasın diye. Ne yaparsan yap leke kalır anne sütü bile kalıyor yağlı olduğu için heralde

Hiç üzülme canım benim ilk çocuğumdçocuğumda kalça cikikligi vardı iyikide erken farkediliyor ben kaç ay uğraştım ilk iki bezle bağlıyordum bi tane kendi bezi bi tanede baya büyük bacakları birleşmesin diye sonraki kontrolde 3 bez dedi doktor aynı zamanda ortopedi ye gönderiyordu ultrason falan çekiyorlardı her kontrolde ayrıca bacaklarının arasına bi bezi rulo yapıp koyuyordum benim benim kısımında aynı zamanda gazi da vardı kabızlığı da vardı ıyiki erken farkediliyor şimdi teyzemin kız 1,5 yaşında küçükken yaptırdıkları zaman farketmemisler şimdi adını tam bilmiyorum da bisey takıyorlar oturması gerekiyor ama yürüdüğü için oturmuyor sen hiç üzme kedini dikkat et geçer bende çok korkardım ama şükür geçti kızım şimdi 3 yaşını doldurdu bi sorun yok

Buna benzer birşey kullanıyor teyzem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…