2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Evet azcık koyuyorum arielin bi leke çıkarıcısı vardı daha önce kendi kıyafetlerime kullanıyordum çok güzeldi anında çıkarıyordu bulamadım onu Migros’ta koslanınkini aldım ariel kadar iyi değil ama kan lekesini biraz çıkarttı kaynatıyorum bazen granülle iyi geliyor oda

İnşallah ihtiyaç kalmaz canım bunlara, doktor iki bez de demedi, 1 ay sonra tekrar çektirmekte fayda var dedi. Yapmamız gereken başka da birşey söylemedi. Ben burda bir arkadaştan öğrendim, bir zararı olmaz sonuçta diye düşündüğüm için iki bez takmaya başladım. İnşallah bir ay sonraki röntgen sonucunda gelişimini tamamlamış olur.

aşımızı olduk geldik. kızımın maşallah diyeyim kilosu boyu gayet iyi allaha şükür. geçenki aşısından fitil almıştım bulunsun diye. bugün de calpol alacaktım unuttum. inşallah ateşi çıkmaz. bugün ve gece takip edeceğiz artık. çok endişeliyim ateş konusunda.

allaha şükür aşıyı da hallettik çok endişeliydim biliyosunuz. neredeyse ağlamadı bile kızım. mızırdandığı an babasına verdim babacı olduğu için anlamadı bile aşı acısını

Evet cnm iyi yapmışsın daha küçük olmasida avantajlı inşALLAH tamamlamış olur bi dahaki kontrole kadar anlıyorum seni çünkü dualarım sizinle

Atlattınız ne güzel bizim de cuma o gün gelsin istemiyorum ateş falan korkutuyor beni de zaten uyuyan bi bebek değil ondan sonraki gün dişçiye gidicem huysuz olmaz inşALLAH ya

Atlattınız ne güzel bizim de cuma o gün gelsin istemiyorum ateş falan korkutuyor beni de zaten uyuyan bi bebek değil ondan sonraki gün dişçiye gidicem huysuz olmaz inşALLAH ya
inşallah hiçbi şey olmaz. iyi düşün iyi olsun ben de korkuyordum dua ede ede gittim resmen. ağlarsa falan ne yaparım diyodum çipil çipil bize baktı iğneden sonra

Geçmiş olsun canım.benimki de adamakıllı ağlamamıştı hatta direkt boynuma atılıp orada uyuyakalmıştı.aşıdan sonra bir saat uyuyup uyanıp tekrar emip yine uyumuştu.ateşi de çıkmamıştı ama akşama doğru huysuzluğu başlamıştı.sebepsizce ağlaması hiç bitmemişti.ben de onun için 3 saatte bir calpol vermiştim ve calpole rağmen 2.5 saat sonra falan cızırdamaya başlıyordu tabii şu da var benim oğlumun orjinal hali huysuz

allahım inşallah huysuz da olmaz benimki ateşi de çıkmaz

Calpol - dolven seklinde devam etmek gerekıyo, hep calpol mü verdin?

Kızlar doğumdan sonra ilişkiye girip sıkıntı yaşayan oldu benim yaklaşık 50. Gün kanamam bitti ve bugün 63. Günümüz bir ilişki oldu ilk defa ve sonrasında gece lavaboda kan geldiğini farkettim ama tekrar etmedi böyle bi durum yaşayan var mı

Çok zor oluyor ya hele ki gece ertesi gün zom gibi geziyorum 5dk uyusam kâr gözüyle bakıyorum hayata
Bide bu aralar rüyasında ağlıyor bağıra bağıra çok korkuyorum yaa korkmuş sanki tiz sesleri algılayabiliyor yere bişey düşse falan irkiliyor galiba ondan korkmuş rüyasında inliyor ağlıyor ahh bide yengem buyudkce daha sık uyaniyorlar dedi hani daha çok uyuyordu bunlar valla çocuğuma aşığım ama hayatım resmen sorumluluk dolu oldu korkuyorum

Benim sadece ilkinde çok ağrım oldu zorlamadik ben devame tmek istemedim geçen yine denedik ağrıdı ama çok değil belki zorlandin ondan olmuştur canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…