2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Genel olarak doğumdan sonra yeni gelin modundaydık:)) kırk çıktıktan sonra kontrole gittin mi?

Hayır kontrole de gitmedim hangi bölüme randevu alıp gitmem gerekiyordu canım
Ben aynı doktoruma gittim canım doğum sonrası alttan ve üstten muayene yaptı. Dikişlere, rahme filan bakıyor. Acıya gelince gecıyor merak etme, sanırım üçüncü ilişkiden sonra normale döndü benim.

Calpol - dolven seklinde devam etmek gerekıyo, hep calpol mü verdin?
Evet.kuzenim de aynısını söyledi eşim dolven almaya eczaneye gitti ama yok demişler sizin bebek için olmaz diyip başlarından savmışlar resmen.evde fitil varsa fitil verin demişler.ateşi olmayan bebeğe neden fitil vereyim dedim ben de

Ay yalnız değilmişim. Güya benim de evim ayrı ama her akşam neredeyse eşimin ailesiyle beraberiz. Hem de öyle 1 saat felan değil gece yatana kadar. Ve hanımefendi sürekli akıl veriyor. Sorsan hiçbir şeye karışmaz. Ama akıl vermekten başka ağzından tek cümle çıkmıyor. Nefret ediyorum insanların bana öğretmencilik yapmaya çalışmasından. Eşime patır patır söylüyorum annen her şeye karışıyor hoşlanmıyorum diye. Adam da napsım arada kalıyor. Ya da bazen o da Bana patlıyor. Yok yere kaynanam yüzünden kavga ediyoruz. Napcağımı şaşırdım. Bir insan ne kadar her şeye karışabilirse o kadar karışıyor resmen kafayı yicem

Kızlar ben adet olmadım geçen afedersininiz sildiğimde peçete aşırı kan oldu aha dedim adet oldum ped filan taktım ama ne gelen var ne giden anlamadım neydi o şimdi normal bişi mi

Zehirlenme etkisi yapabılır cunku aynı madde ağır gelebılır demişti doktor. Dönüşümlü vermek gerekıyor aklında bulunsun.

U
Üstlerine yoktur bilim kadınları

Benim de oldu ama aşırı bi kan değildi 2 , 3 gün devam etti kesildi sonra ilk ilişkiye girince lavaboya gidince peceteye geliyordu kaç gün kesildi bi daha da olmadı bende adet olmak istiyorum spiral taktırmak için yoksa kafayı yiycem hamile kalıcan diye

Bizimkide öyle ağlıyor uykusunda içim gidiyor sesler de aynı bişey çıt desin tak desin hemen irkiliyor uyanıyor sonra elleriyle kendini uyandırıyor zaten hemde nasıl uyanacaklar bir büyüdüler mi sabahlara kadar oturacaklar uykusuz nasıl oturacaz sabahlar olmasın yapcaz bakalım

Benim kayınbaba vefat etmiş.bir de küçük kaynım da arka arkaya vefat etmişler.diğer çocukları da evli hepsi.tek odak noktası biziz yanii.valla canım ben gündüz kapımı çaldığında açmıyorum ne uğraşacam onunla.artkk akşamları geldiğinde de onu bozup duracam başka çare yok.kapımı açsam bana da hergün gelir de ben açmıyorum

Valla ben bozsam eşimden çekiniyorum. Aşırı anneci. En ufak terslesem sorun yaşarım. Terslemeden söyleyince de hiç takılmıyorum

Bizde bu sabah olduk aşımızı ama ağladı bizimki birde hala bir yeri ağrıyor gibi ağlayıp duruyor ses tonu farklı bir ağlayış acı çeker gibi , ateşi yok ama ağlaması farklı, bir yeri ağrıyor heralde diye yarım kaşık calpol verdim 2 saat önce

Kızlar ben adet oldum sanırsam ya leke şeklinde 10 gün öncesine kadar günde az az geliyordu ama taze kan değildi normalde adet olmak için 15 gün ara olması lazım ama o lekelerin tam kesilmesinin üstüne 10 gün sonra taze kan geldi baya koyu pıhtılar geliyor 2 gündür , eski adetlerin kadar yoğun değil ama doğum ve lohusalıkla da alakası yok adet gibi bir kanama kafam karıştı valla kendimce adet oldum diyorum eğer 1 ay sonra yine olursam bu adet olmuşum demektir

belki aşı ağrı yapmıştır. bizimkinde de bi huysuzluk varki anlatamam.

adet olabilir taze kan gibi dedin çünkü. bende hâlâ tık yok

25 Ağustos ta doğum yaptım bende hala regli olmadım 2 hafta önce peçeteyle silerken çok belirsiz pembe birşey 3 gün öyle oldu sildikçe ped bile takmadım valla bende tırsıyorum çok ilk kızımda 40 gün sonra regli olmuştum sonra her ay düzenliydi anlamadım niye böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…