2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Tek kavga sebebimiz kaynanam evlendigimizden bu yana ne alıp veremedikleri var bizle kaç yaşında insanlarız yaa napicagimizi biliriz dimi idrak edemiyorlar

Ayy o korku bendede var ama spiralli de güvenli değil valla çözüm ilişkiye girmekte buluyorum suanlik sadece bir kere ilişkiye girdik sürekli acaba hamile kaldım mi diyorum

Hahah sorma valla meğerse onlar olunca artık kendini unutcakmissin o nasıl isterse ona ayak uydurcaz da sadece o ağlamalar taktım çok korkutuyor

Ilk cocugumda 10 aylikken adet olmustum. Emziriyorsan hemen gelmeyebilir

belki aşı ağrı yapmıştır. bizimkinde de bi huysuzluk varki anlatamam.
Bende ağrı yaptı heralde diye verdim yarım kaşık calpol , hamileyken yaptırdığımız aşı yüzünden 3 gün kolum ezik gibi agrıyıp hareket ettirirken bile acıdığı için çocuğun ne canı var çekmesin acı ağrı diye verdim. Bizde de huysuzluk yaptı aşı ama bugünlerde geçip gider canım
adet olabilir taze kan gibi dedin çünkü. bende hâlâ tık yok
Bence adet canım şuan 2 buçuk gün oldu gündüz 3 olacak eskisi kadar dolup taşmıyor ama lohusalıktaki gibi leke lekede değil ağrıda olmayınca ilk idrak edemedim hangisi diye normalde benim daha adet olmadan baslar ağrımaya çünkü valla bende beklemiyordum açıkçası uzun süreler olmuyor diyenlere kanmıştım benim vücut yumurtlamış bile demek ki haberim olmadan ilk adetimde de aynı şekilde kandım , dediler biz olduk bir defa 6 7 ay bir daha olmadık, iyi dedim bu acıyı uzun süre bir daha yaşamıcam ama oda ne 1 ay sonra tekrar adet olmuştum her bünye değişiyor gerçekten annemle ben bile aynı değiliz annem 14 15 yaşlarında olmus mesela ben daha 11 yaşındaydım teyzeme inandıramamıstım adet olduğumu hava atmak için söylüyorum sanmıştı

Ben doğurduğumdan beri hiç olmadım doğumdan sonra birkaç pet sadece okadar.kendimi şu emzirme işi de olmasa erkek gibi görmeye az kaldı

Valla ben bozsam eşimden çekiniyorum. Aşırı anneci. En ufak terslesem sorun yaşarım. Terslemeden söyleyince de hiç takılmıyorum
Valla canım ben olsam bozardım.eşim de bir şey dediğinde açıklamamı yapardım.ama dediğim gibi ben olsaydım..anneci eş aşırı zor.Benim eşim anneci değil çok şükür.kv yi de bozmaktan bir hal olurum o da sesini bile çıkarmaz çok şükür.
Akşam dert yakındım biraz eve yetişememekten,oğlumun eteklerime yapıştığından yemeği bile zorla yaptığımdan falan..hemen dedi ki babaannesini neden çağırmadın? Ben de dedim ki bu bebek bizim ve bizim terbiyemizle büyümeli.iki gündür kucak alışkanlığından vazgeçirmeye çalışıuorım dedim,annen gelse kolay olan yolu seçip kucağa alacsk ve benim iki günlük emeğim çöpe gidecek dedim.onun için zorda da kalsam anneni çağırmak yok.seslenmedi.anası da zaten iki gümdür akşamları gelmiyor.dün gündüz iki sefer geldi kapıyı açmadım.anladı heralde bazı şeyleri

Aşının etkisi geçti heralde bizim ki kaç saattir uyanıktı yeni uyudu uyuyarak mama yiyor bende uyuyorum ayakta
O aşının acısından mıdır nedir bilemiyorım ama benimki aşı günü tüm gün koala gibi göğsüme yapışmıştı ben de yaralı ceylan diye seslenmemiştim .ertesi günü göğüs uçlarım yara olmuştu

Ben doğurduğumdan beri hiç olmadım doğumdan sonra birkaç pet sadece okadar.kendimi şu emzirme işi de olmasa erkek gibi görmeye az kaldı
Her vücut farklı işte canım bende hala adet gibi hissetmiyorum 48 gün boyunca lekeleme şeklinde de olsa gelip durunca hala lohusaymısım gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…