2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar hala adet olmayım ama azar azar kanaması devam eden var mı nette okudum hala devam etmesi anormal yazıyor. Siyah geliyor bide benimki

Evet aşı etksi bence benimkide aynıydı uyudu durdu iki gün boyunca 3.gün ayıldı

Gunde 20 damla yaziyodu bende 2 ye boldum sabah 10 aksam 10 cok mu olur ki dr gidince soracaktim haftaya
Bizde o şekilde kullandık bi sakıncası olacağını sanmam.
Ugreen clean kullanıyorum, doğal diye. Lekeli olmuyor zaten çamaşırları, sadece kaka geçerse atmadan önce elimde Nivea sabun ile çitiliyorum öyle atıyorum makineye. Güneşte kurutunca da lekeden eser kalmıyor.

Denk gelmişken yazayım dedim

Sağol canım bakim onada güneş gördümmü koyim oraya çamaşırlığı

İşte benimde aynı ilk ilişkiden sonra bir kere peçeteye geldi bir daha hiç gelmedi bende korkuyorum valla hemen hamile kalmak istemem

İşte benimde aynı ilk ilişkiden sonra bir kere peçeteye geldi bir daha hiç gelmedi bende korkuyorum valla hemen hamile kalmak istemem
Adet olmayinca mi yumurtaliklar aktiflesmeye başlamayın hamile kalma oranın düşüyordu yoksa adet olunca mi hamile kalman daha kolay oluyordu

uyku tulumu kullanan anneleri piste alabilir miyim?

memnun musunuz? kaç togluk tulum aldınız? bir de memnunsanız aşağıya link bırakın
Ben kullanıyorum aslında memnunum ama tek sıkıntı bizimki yan yaticak illaki uyku tulumu onun istediği pozisyonda kaba kacabiliyor fakat dalarsa uykuya harika oluyor el kolunu rahat hareket edemediği den kendini uyandiramiyor

uyku tulumu kullanan anneleri piste alabilir miyim?

memnun musunuz? kaç togluk tulum aldınız? bir de memnunsanız aşağıya link bırakın
Ben aldım canım.yaklaşık 2.5 haftadır kullanıyorum.çümkü benim oğlum sıcağa gelemediğinden tosbağa gibi battaniyenin altından kendini yatağın başka bir yerine park ediyordu artı büyük rahatlık uyku tulumu.

Bu akşam ne kadar mesudum bilemezsiniz kızlar kv bana küsmüş sanırım bugün tam 3 gün oldu akşam gelmeyeli.iki gün önce iki kez kapımı çalmıştı bilerek açmamıştım sanırım bilerek açmadığımı anladı gelmiyo artık ne gece ne de gündüz eşim de hiç anasını arayıp çağırmadı çok şükür

Hiç gülesim yoktu canım hadi bakalım gururluysa gelmez artık sık sık bende hiç sevmem sık sık biri bana gelsin veya ben gidiyim insan kıymetini kaçırmamalı benimde ben hamileyken gorumcem gelirdi her gün çat kapı nefret ediyordum evimiz yan yana olmasına rağmen ben arada gidiyordum allahtan kışın kocasının memleketinde kalicakta içim rahat bir kızı var her yeri karıştırır her yeri kirletir yapma demez onunla birlkte bakar bi yer kirlimi diyediye zaten zor bir hamilelik geçiriyordum bide arada hiç söylemeden misafir getirirdi çatkapı bir yer kirliyse görsünler diye ama yanıldı hep

hele şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…