2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Adet olmayinca mi yumurtaliklar aktiflesmeye başlamayın hamile kalma oranın düşüyordu yoksa adet olunca mi hamile kalman daha kolay oluyordu
Adet olman o ay yumurtladigin anlamina geliyor. Yani hamilelik riskin oluyor.
Adet olmadigin surece hamile kalamiyorsun

Benimkide kustu kaç haftadır gelmiyor gecen aradı gelme niyetinden bahsetti virüs çok yayıldı çok geziyorsun dikkat et dedim sus pus oldu

Şu gereksiz insanlardan tamamen kurtulsak da rahata ersek vallahi yaa görümceler ve kayınvalideler hele offf offff

Benimkide kustu kaç haftadır gelmiyor gecen aradı gelme niyetinden bahsetti virüs çok yayıldı çok geziyorsun dikkat et dedim sus pus oldu
Ayy dışarı çıkmayı tamamen yasaklasalar keşke hatta katlar arası iniş çıkışları da yasaklasınlar

Şu gereksiz insanlardan tamamen kurtulsak da rahata ersek vallahi yaa görümceler ve kayınvalideler hele offf offff
Aynen bende bir gun görümce olucam ama asla bunun gibi olmamher insan böyle değil gördüğüm ne kaynanalar varvallahi gelinlerinin bir eli yağda bir eli balda amcalarımın gelini kiyamiyorlar iş yaptirmaya

uyku tulumu kullanan anneleri piste alabilir miyim?

memnun musunuz? kaç togluk tulum aldınız? bir de memnunsanız aşağıya link bırakın

Aklımda hep bir soru bu uyku tulumlarını giydirince üzerine birşey örtmeyeceğiz mı peki

Canim bize aile hekimi ozellikle ayinin dolup 1-2gun gecince yaptirmaya dikkat et sakin 1 gun oncesinde de olsa yaptirma diye sıkı sıkı tembihlemisti beni

Kısa uykulardan mı ben çocuk uyuduğun da tuvaletim varsa tuvalete gitmiyom su içeceksem içmiyom hemen yatıyorum uyku benim için çok önemli
Benim içinde öyle ama uykum kaçtı resmen ki kıvranıyor heran uyanabilir kim bilir ne zaman uyur kendi kendime nanakorlul etme zorla iyi diyorum

Seninki gündüz uyuyor gece uyumuyor dimi canim gündüz uyuyor musun o uyunca ve uzun uyur mu
Uyuyorum valla zor uyanıyorum hatta çok şükür uyuduğunda iyi uyuyor şimdi kucağımda uyudu emerken ama tilki uykusunda yatağına bırakınca uyanır bide bizimki yüz üstü uyuyor başka türlü yatınca huzursuz olup uyanıyo annesi onu paldır küldür çevirdiği için uyanıyo yine

Aynen bende bir gun görümce olucam ama asla bunun gibi olmamher insan böyle değil gördüğüm ne kaynanalar varvallahi gelinlerinin bir eli yağda bir eli balda amcalarımın gelini kiyamiyorlar iş yaptirmaya
Ben de görümceyim 12 yıldır ama gelinimize tek birşey bile söylememişimdir ,hele annem doğrı düzgün aramaz ,adamakıllı evlerine bile gitmez sırf kaynanalık yapmış gibi görünmesin diye.bizim gelin bu durumdan ne kadar memnun hiç bilemeyecem ama ona hiçbirşekilde müdahale de etmeyiz gümlük hayatı ile ilgili soru bile sormayız.
Kayınvalideme gelince :dişini geçirebilirse aboooooo Çok fenadır.Ama çok şükür bi hayli duvar ördüm.otursun evinde,evime de düzenime de müdahale etmesin bi zahmet.ben hayatım boyunca kayınvalidem kadar meraklo bir insan görmedim ki benim en nefret ettiğim şey birinin hayatının merak edilip durmadan soru sorulmasıdır

Sabah erkenden uyanmasını anlayabilirim ben ama bedenim uyku istiyor uykuyu

Eklentiler

• Screenshot_20201120-090119.webp
    31 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…