2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Sabah erkenden uyanmasını anlayabilirim ben ama bedenim uyku istiyor uykuyu
Yaa benimki de bi değişti.gece uyanmazdı.sabaha karşı emip tekrar yatardı.iki gün önce 6:30 da uyandı emdi ve uyumamak için direndi.dün gece de 3:30 da uyandı emdi ve yine uyumamak için direndi.gümdüz zaten uyuyup uyumadığı bile belli değil.hani bebekler günde 13 saat uyurdu resmen şehir efsanesiymiş bu cümle.

Bunu bende merak ediyorum
Ben ince bir battaniye örtüyorum.bizim ev kombi açık olmasına rağmen bazen soğuk olabiliyor.Belki üşür mantığıyla öyle sıkı sıkı olmasa da gelişigüzel ince bir battaniye örtüyorum.maksat psikolojikmen kendimi rahatlatmak

Ben benimkini zaten hiç anlamadım ki gece uyuyor bu ara ama sabah 6 7 gibi uyandırıyor bizi bir cartlama sesiyle kendi bile uyanıyor ona sonra uzun müddet uyumaz amaa genelde 3 4 te uyanır sonrasinda uyku diye bişey yok hayatımızda resmen gülücük saçıyor uyanıp eğer tepki vermezsem ilgilenmezsekte basıyor yaygarayi buyuyp etrafı kefettikce bizim sinir kat sayıları kız bozuluyor

Bunu bende merak ediyorum
Ben sabaha doğru serinliyor yada o akşam çok setinde ince bir battaniye ortuyorim peki siz bayanlar içine ne giydiriyorsunuz oda mühim ben bir iç zibinin üstüne ince bir tisort altında patikli altı tek UFO açık sadece onuda küçük ayarda tutup uzak tutuyorim sadece oda ısısını koruyor

Ben sadece uzun kollu çıtçıtlı body giydiriyorum.altında bir şey olmuyor.ayaklarına da çorap giydiriyorum çünkü elleri ve ayakları benimki gibi herzaman buzzzz gibi oluyor

Ay aynen vallah ya bide gelir yüzsüz,yüzsüz her geldiginde şu yok mu yiyelim bu yokmu yiyelim dedim sen heralde burayı market sanıyorsun bi daha da demedi olsada vermiyordum daha da yuz bulup gelmesin diye Ay kocasının memleketinden gelicek evi var burda sabahın köründe msj atmis bilerek cevap vermedim dedim bu kesin geliyor kahvaltıyı burda yemek için gelicek kocaydı kaynanaydi çocuklardı toplayıp getirecek sonra öğlene yakın aradım dedim msj atmışın yeni gördüm diyor evet dedim sen kalkmışsındır demişim daha eziyet olmasın evde kahvaltı hazırlamayımhazırlamayım diye hamile halimle onun uğraşıcam ya

Onlar klasik bebe bizimkiler sıradan olmak istemiyor benimki gece 12ye kadar uyku uyanık arası yaşıyor 12de yatiui sabah 6da ayakta ta gece 12ye kadar bı yetiskin edasında günlük 6saat uykuyla ayakta

Evet evet hem de en büyük marketlerden sanmış anladığım kadarıyla
Ay korona heryer bir de herkesi mi toplayıp gelmeyi düşünüyor tövbe yarabbim

Evet evet hem de en büyük marketlerden sanmış anladığım kadarıyla
Ay korona heryer bir de herkesi mi toplayıp gelmeyi düşünüyor tövbe yarabbim
Ay evet normal insanlar gibi davransa başımın üstünde yeri olur ama anormal birisi kendini beğenmişin teki başka kimseyi beğenmez kendisi çocuklarına bakamıyor kaynanası bakıyor hep modumu düşürme peşinde işte sen tek başınasın bi oğlun büyüsün görürsün hiç durmazlar benin kızın uslu çok seviyor kardesini dedim seninkiler arka arkaya ondan durmuyorlar dedim sustu gına geldi çok konuştum kusura bakma cnm ama için rahatladı biraz

Burası iç döküp rahatlama yeri canım bir nevi terapi

Bu kadınlar kaynana olunca neden böyle deliriyorlar hayır oğullarıyla takilsinlar ama yok illa geline kına getircekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…