2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Çekemediklerinden olsa gerek Annem diyor sende bir gün kaynana olucam dedim ben asla kaynanam gibi olmam çok anlayışlı olurum durduk yere kudurmam
Benim annem 6 gelin kaynanası herkes yerinde mutlu olsun der eğer baktı biri sürat asti çok gidip gelmez karışmaz mesafesini bilir ki gitse otursa bı iki saat asirida gururludur benim kaynanam ise bir geldi mi yatıya kalıcak utanmasa herşeye maydanoz herşeye bide asla gurur yoktur sürat assam laf soksamda umursamaz bide gurur yapmam kavsanda gelirim der gelde boğma sinirlenme

kızlar ayin 24unde kalça cikikligi randevumuz vardı karantinada olduğum için gidemeyecegim karantina bitince gidersem kabul ederlermi acaba

Benim bebeğim uyanikken az oynayıp sonra meme istiyor sizinkilerdede boyoe mi hep memede mi olucak bu poncik

Yanı gerçekten insan biraz anlayışlı olacak bu ne ya işte Allah'tan korkmayacan boğmayi deniycendermişim biz boğmaya kalksak daha biz boğmadan Onlar bizi boğar diri diri mezara koyarlar

Aynen benimki de öyle ben emzik veriyorum emzirdikten sonra biraz oynar ağlayinca birazda emzikle oyaliyorum
Hayır pandemi olmasa misafir gelir kesin onlar varken nasıl süt verilirki sürekli emzik emmiyor bizimki sürekli ilgi istiyor uyku desen memede uyur memeden çekince uyanır

Hayır pandemi olmasa misafir gelir kesin onlar varken nasıl süt verilirki sürekli emzik emmiyor bizimki sürekli ilgi istiyor uyku desen memede uyur memeden çekince uyanır
Pandemi isimize yaradi misafir konusunda Oğlumun aynisi valla o uyanıkken bi uyusada nasıl uyurum diyorum uyuduğu zamanda uyku falan kalmıyor

Benim bebeğim uyanikken az oynayıp sonra meme istiyor sizinkilerdede boyoe mi hep memede mi olucak bu poncik
Başka neyle oynuycak.oyuncagi meme işte yok öyle misafir ağırlama filan kenfi kalksn alsn çayını gelirken de kurabiye filan getrsnler marketten

Bu arada 3 saatte bir biraz fazla olmus canim. En az 4-5 saat gecmesi gerekli.

Nobette kimse yok mu bu gece 2 gundur sayfalari okuyup bitirmeye calisiyodum ancak bitti oglumun gazi yok sukurler olsun diyodum 3 gundur yawrumun cani cok yandi, kivrim kivrim kivrandi kuzum. Gecen gece 3 te bir uyandi ertesi gece 12ye kadar 4 saat uyumadi toplamda. Bu aksamda cok fenaydi. En son yuzustu yatirip agzina emzik verip poposuna vura vura uyuttum. Sonra iyice dalinca besigine koydum ama inliyor arada 3 gundur kucagimda ziplatip pispislamaktan kolumla omzum sizlamaya basladi hayrolsun

Burdayım tabiki nesi var acaba bebitonun yaa yüzustu nasıl yatırabiliyirsunuz ben çok korkuyorum öyle ve durmaz bagiriri çağırır hemen yavrum benim uykuya ihtiyacı var o bebenin gaz masajini yaptın mı bizde çok işe yarıyor zeytin yağını alıp iki eliminnarasinda ovalyi karnına saat yönünde bı sure ovaliyor sonra göğüsten kasıklarına kadar yukarı assagi yapiyorim bacakları karna buluyorum internetten bak istersen bilmiyorsaniz belki rahatlar o sizde dinlenirsiniz

Ben varım. İnadı tuttu uyumuyor. Yanında olmazsam da ağlıyor. Babası yanında. Yok illa anne de olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…