2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bu çocuk saatin 2 olduğunu nasıl anlıyor şaşırıyorum
Düzensiz düzenli bir uyku ritüeli var
Gece 2 de uyuyor ve bunu düzenli olarak yapıyor 2 de memeyi ağzından bırakıp uyuyor biraz dalmasını bekleyip yatağına öyle koyuyorum

Gaz sancisi iste gececek insallah. Kizimda dahada fenaydi bunda yine sukrediyorum. Masajdan sonra zeytinyagini nasil cikartiyosun bebisten masaj surekli yapiyorum kiraz cekirdegi koyuyotuz isitip. Yuzustu sadece yanindaysam yatiririm cok aglarsa yada hickirigi gecmezse yuxustu yatirin demisti dru. Bakyim sakinlesiyor en son care deniyorum 3 keredr ise yarsdi

Aa cok olginc cidden. Ondan once en son kacta uyanmis oluyor

Valla
Hahah ah ah hadi o almasın ben alayım önüne koyayım ama marketten alındı diye laf etmesin yeter ki
Valla oyke laf edene yol ver gitsin 3.cocujtan sonra bunu deneyimlerim.oyke tatlı öyle tatlı ki evlat hicbi anı kaçırılmamalı.kimsejin gönlü olsun diye ihmal edilmemeli

Çıkarmana gerek yok istersen bebek yağı kullan hatta

kızlar ayin 24unde kalça cikikligi randevumuz vardı karantinada olduğum için gidemeyecegim karantina bitince gidersem kabul ederlermi acaba
Tekrar randevu veriyorlar ama en yakın tarihe. Biz unuttuk gitmeyi tarihleri karıştırmışız, sonrasında tekrar randevu aldı eşim. Dedim en yakın tarihe nasıl aldın, karantinadaydık demiş

Ben doğduğundan beri hep öyle yatırıyorum, uyurken. İnanılmaz sevıyor, başka türlü uyumuyor. Alışırdığımdan mı yoksa sevdiği için mi bilmiyorum. Kafası da çok güzel doğduğu gibi duruyor. Bu arada onca sayfayı okumuşsun canım tebrık ederim. Kızın nasıl? Bizimki kediyle iyiydi ama sıkılmaya başladı, okula gönderecek gibiyiz artık.

Bizimde böyle ama 2 diye değil bazen 2 bazen 3 bazen 1 buçuk dün gece 11 de uyudu gibi yaptı şaşırdım erken yattı diye 10 dk sürdü sürmedi geri ağlamaya başladı en son uyuduğunda saat 2 ydi

Bende doğduğundan beri yüzüstü yatıyorum başka türlü uyanıyo hemen

Canım hem kedi hem bebek zor olmuyor mu?Benim büyük kız da kedi istiyor ama tüyüyle falan uğraşamam diye almıyorum.

Bende doğduğundan beri yüzüstü yatıyorum başka türlü uyanıyo hemen
Ben de hep yüzüstü yatırıyorum.o şekilde gazını da kendi kendine çıkarıyor ve bebeğimin en sevdiği yatma pozisyonu.kusmuğunu yutacsk mı tasası da gütmüyorum onun için

Bebek donmeye baslayana kadar yan yatirilmali uzmanlarin gorusune gore kuzu bende korktugumdan oyle yatiriyorum hep ozel yastigi var. Kizim cok kusan bi bebekti ondan kalma huy.
Herkesi merak ettigim icin okudum valla tum sayfalari
Bu arada Pembis Hayaller canim cok gecmis olsun daha iyisinizdir insallah sende bebeginde
Kizim ayni, ya ben onun bu haline alistim ya da azicik normallesti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…