2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Eşim "çocuğun yatış şeklini etkiledin ömür boyu böyle yatacak senin yüzünden" dşyor:)) ben de çok severdim ama süt akmasın dıye put gibi yatıyorum sırt üstü tüm gece.
Sırtüstü yatırınca eli kolu oynayınca korkup uyanıyo sırtüstü mışıl mışıl uyuyo babası kılıklı reflü yatağında yatırıyorum bide gaz sancısı geldikçe aşağı kayıyor uyanıp onu yukarı kaldırıyorum

Canım hem kedi hem bebek zor olmuyor mu?Benim büyük kız da kedi istiyor ama tüyüyle falan uğraşamam diye almıyorum.
Bır ara kızım sıkıntıdan bana ve kardeşine sarıyordu canım. Kardeşi olsun çok istedi ama hep aynı şeyler sıkıldı. Büyünceye kadar da böyle olacaktı eminim. Eve de ancak cins kedi olursa kabul ederim demiştim eşim bulmuş bir scotısh. Gercekten uslu, normal kediler gibi değil. Biz de rahatladık, kızıma çok iyi geldi. Tüyü de dökülmüyor kaliteli mama yediğinde. Bir de tıraş yapılabiliyormuş büyüdükçe, açıkcası kurtardı bizi, artık kedi düşünsün diyoruz

Aynen ben de reflü yatağında o şekilde yatırıyorum ama sığmayacak yakında. Ne yapsam diye düşünüyorum bu yatakların büyüğü var mı acaba hiç araştırmadım

Gaavıscon ınfant vermedgmzde maalesef ediyor. Aç olsa da. Gazı olunca kesin kusuyor zaten o yuzden gece bile gazını alıyorum.
Canım naneli mi sizin şurupta bizimkinin de adi gaviscon likit naneli bi şurup her verdiğim de bebeğime boğulacak gibi yapıyor kendini yutmamak için ben daha gazını çıkarmaya çalışırken de üstüme de kusuyor sürekli kusuyor günde 3 kere verilecekmis siz kaç kere veriyorsunuz

Fazla mi geliyo acaba kuzu? Benimkine fazla geldoginde kusuyor genlde. Tabi reflusu yoksa
Kuzum valla anlayamadım ya çok yediğinde kusuyor normal yesede kusuyor diye aptamilden smaya geçtim ondada kustu prematüre maması koyuydu bunlar sıvı ondan mı oldu bilemedim gün içinde kaç kere kusuyo seninki kuzu

Gaavıscon ınfant vermedgmzde maalesef ediyor. Aç olsa da. Gazı olunca kesin kusuyor zaten o yuzden gece bile gazını alıyorum.
Evet ıkınırken kusuyor genelde mamanın üstünden 1 saat geçsede kusuyor ya gece gazını alıp dik tutuyorum bi süre ne zaman geçer ki ya

Hayır toz halınde canım. Şurup değil. Gece sağdığım süte katıp veriyoruz gündüz biberon almıyor gece uykuda alıyor o şekilde verebiliyoruz. Tek kullanımlık tozlar poşet halinde. Normalde ıkı toz koymamız gerek kiloya göre ama o zaman sütü içmedi mecbur tek toz koyuyoruz. Ikı uc gün kusmuyor vermıyoruz sonra hop kusmaya devam. O yuzden her gece vermeye calısıyorum. Ben de bahaneyle sütümü sağıyorum hem azalmamış oluyor sütüm, çünkü artık uyanmıyor beyefendi.

Evet ıkınırken kusuyor genelde mamanın üstünden 1 saat geçsede kusuyor ya gece gazını alıp dik tutuyorum bi süre ne zaman geçer ki ya
Valla bilmiyorum ama kusmuklu bebiş zormuş canım. Maalesef her bebek aynı değil kızım asla kusmazdı ne iyiymiş. Yani tek anne sütü mama da vermıyorum kılosuna göre mama takviyesi yapmam lazım fazla gelmıyordur dıye düşünüyorum Kılo alımı da iyi nerede sıkıntı var bilemedim. Gazını almadan yatırmam. Reflü olsa her öğünde az az kusarmış bzm her öğünde değil de günde bir kez komple kusuyor. Helekı iki göğsü emdiyse memede süt de azaldıysa çok üzülüyorum sonra yıne süt yapsın dıye bir şeyleri ye babam ye:) iki kılo vermek istiyorum gram veremedim.

Bu
Kuzum valla anlayamadım ya çok yediğinde kusuyor normal yesede kusuyor diye aptamilden smaya geçtim ondada kustu prematüre maması koyuydu bunlar sıvı ondan mı oldu bilemedim gün içinde kaç kere kusuyo seninki kuzu
Bu arada doktora gittin mi hiç? Bzmkne reflü başlangıcı dedi çünkü tam reflü gibi de değil. Alerjik durum varsa da kusablıyormuş.

Bu arada kedinin maması ve suyuyla kızım, tuvaletini atmakla da eşim ilgileniyor :) kapalı tuvalet aldık dökülmüyor da kumu.
Canım anladım tüyü dökülmüyorsa kolay kedi işi ama tüyü dökülürse sıkıntı benim için.Çünkü o kadar işim arasında birde hergün süpürge yapamam.ya da kedi alınırsa robot süpürge de isterim diyorum eşime .Kızım şimdilik tutturmuyor ama çok isterse alacaz mecburen biz de

Tamam teşekkür ederim canım bizim ki niye naneli onu merak ettim yavrum içemiyor çok aciyorum doktor mu tavsiye etti

Neden mama degistirdin? Aptamil kullaniyoruz bizde premature dogdugundan. Kusmasini hic saymadim oyle bi vaktim hic olmadi ama hickirik ilk baslarkende fiks kusar biraz mesela

Hemde çok zor canım ya kusacak diye napcağımı şaşırdım hele geceleri çok zor oluyor her öğünde olmasana çoğu öğünde kusuyor reflülü oluyor heralde ayyy bi bitse şuan en zorlayan o oldu beni yaa sinirlerim bozuldu kıyafet yetiştiremiyorum. Benimde sezaryen göbeğim ilk haftalar yoktu şimdi çıkmaya başladı gıcık oldum ya nasıl gitcek bu bilmem hiç gitcek gibi durmuyor yaaa

Neden mama degistirdin? Aptamil kullaniyoruz bizde premature dogdugundan. Kusmasini hic saymadim oyle bi vaktim hic olmadi ama hickirik ilk baslarkende fiks kusar biraz mesela
Yaaaa canım ilk prematüre bebelac kullanıyorduk çok iyiydi 1e geçince aptamil aldık çok kusturdu çok sık acıktırdı gaz arttı ondan değiştirdim bunuda dün kullanmaya başladım bundada kustu bi kaç defa bakalım deneme aşamasındayım napcamı şaşırdım ya senin ki kaç haftalık doğmuştu söylemişssndr ama kafa kalmadığı için unuttum bide neden prematüre olduğu için aptamil

Bu

Bu arada doktora gittin mi hiç? Bzmkne reflü başlangıcı dedi çünkü tam reflü gibi de değil. Alerjik durum varsa da kusablıyormuş.
Gittim canım söyledim reflü oluyordur olur dedi aralıkta kontrolde basa diycem bakalım reflü başlangıcı olunca ne oluyormuş alerjik olduğunu başka nerden anlarız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…