2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlae aklıma takılan birini sorucaktım size instagramda bir fenomen vardı bizlerle aynı zamanda hamileydi kapalı bir bayan daha önceden iki bebeğini kaybetmişti ve hamilelğini yatarak zor şartlarda geçriydu sonradan ismini kaybettim denk gelmiş olan varmı? Hatta diş macunu sıkma aparatının vs reklamını yapıyodu?

Kızlar bizim sıpa hiç durmuyor biraz gazdan biraz da huyu öyle galiba sürekli mıkırdanma halinde bende yorgun düşüyorum tek oturabildiğim onunda tek sakin olduğu an emzirdiğim an bizde babası akşam gelesiye sürekli emişiyoz emdiği için mama yemiyor heralde doyuyo artık diyodum ama bugün temizlik yapmak için babasına bıraktım biraz uyudu biraz baba oğul takıldılar epey zaman geçti eşime mama ver dedim yemedi yine benim sütüm doyurmuyo biliyorum mama da yemiyor zayıflarmı acaba seviniyodum artık mama yemez diye ama aklıma paranoyakça bu düştü

Normalde 3 kullanıyorum ama eşim yanlış almış 4 numara büyük mü gelir acaba?4 e geçen var mı aranızda?

Biz 2 kullanmadık direkt 3 e gectik.,4-9 du o yüzden daha uygun düşündük. 2 nasıl bilmiyorum.bu iyi oldu rahat.bacaklarını falan sıkmıyor.1 sıkıyordu. Yeni geçtik zaten
Benim oğlum çok fazla çiş yapıyor.okadar fazla yapıyor ki bezinden taşıyor.onun için bezin karnını ve bacaklarını iyice sarması gerekiyor.1numara artık bacaklarını çok sıkmaya başlamıştı diye 2 numaraya geçtim.3 numara alsam bol olan yerlerden çişi taşar

Benim oğlum 6 kilo bizde 2 numara kullanıyoruz son paket 3 alıcaz ve marka değiştircez bakalım
Biz önce babyme kullandık.günde 3/4 kez çişi kıyaferlerine çıkıyordu.Sonra primaya geçtik.yine bazen pek pek nadir çişini taşırıyor.çok fazla yapıo anlamadım.doktoruna sordum fazla çiş yapması negatif bir durum değil dedi.oğlumun çişini başka bez tutamaz diye marka değiştirmeye korkuyorum açıkçası.Allah prima firmasına zeval vermez inşAllahh

Birazda kucuk gelince tasma yapiyor ona dikkat edin. Benimkide 6 kilo. Cok cis yapiyor. 2 numara kullanirken surekli tasiyordu. 3 numaraya gectigimizden beri cisi hic tasmadi.

Biz ilk onunla başladık pişik yaptı prima aldık tekrar sleepye mi dönsem diyorum ama migrosun bezini çok övüyolar bi paket onu denicem
Ben migrosun bezini kullanıyordum gayet memnundum denema amaçlı baby turco aldım ondanda çok memnunum ikiside gayet guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…