2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Yok bebeğimde ilk fenilketonuri riskli çıktı tekrar ölçüm yapalım denildi önlem amaçlı bir ay sonra yapıldı bu sefer normal çıktı ilaca tedaviye gerek duyulmadi
İnşallah benimki de öyle olur bir umut bekliyecem

Kızlar bebeği emziği alışmayan var mı ? kaçıncı emziği aldım ama inatla ağzına almıyor önce emiyor gibi oluyor ondan sonra diliyle iti veriyor.en son bibs kauçuk aldım onu bile almıyor

Biz bebek tartısı kullanıyoruz. aynen sadece beziyle tartıyorum .bizim için rahatlık.kilo alımını takip için çok iyi oluyor.ama bimdeki nasıldır bilmiyorum

Kızlar bebeği emziği alışmayan var mı ? kaçıncı emziği aldım ama inatla ağzına almıyor önce emiyor gibi oluyor ondan sonra diliyle iti veriyor.en son bibs kauçuk aldım onu bile almıyor
Benim oglumda emmiyor butun emzikleri aldim en son bibs makasinida denedim almiyor en azindan yatarken alsin dedim ama yok memede yatiyor.

Okadar yorgunluğa insan bayılır tabikii.ben de öyleyim canım kafamı yastığa koyar koymaz uykuya dalıyorum.çünkü küçük tosbağam hem iliklerime kadar Sömürüyor hem de inanılmaz yoruyor beni
aynen valla. günün sonunda yatağa giderken bi sağa bi sola yalpalıyorum resmen

Benimki resmen tiksiniyor herşeyi ağzına alıyor özelikle elini baş parmağını emiyor ama emzik tutmuyor

Öğlen 1 de bir saat uyurum diye yatıp akşam 5te uyandım. 4 saat uyumuşum. Hiç bir şey duymadan. Eşim ilgilenmiş bebekle.
İlaç gibi gelmiştir.geçen ben de öyle oldum.eşime verdim çocuğu 1 saat uzanayım dedim.gözümü bir açtım tam 2 saat uyumuşum ama resmen bayılmışım.eşim de çocukla resmen cebelleşmiş kaka yapmış anasına götürmüş altını değiştirtmiş

Yok canım benimki de kesinlikle almadı, benim ilk çocuğumda almamıştı o yüzden çok garipsemedim. Bir-iki çekiyor sonra diliyle itiyor.

Annesi sonunda işine yaradı

Öğretmen anneler izinleriniz ne durumda.Benim son 1 haftam aslında ücretsiz izin alacaktım ama evden canlı ders vermeyi planlıyorum.Veren var mı,zor mu oluyor?ya da evden çalışan var mı bebekle şu an kara kara düşünüyorum napsam diye?

Ben yaza kadar ücretsiz izne ayrıldm.iyi ki ayrıldım diyorum.çünkü ders verenler perişan.eğer yardımcı olacak varsa yapılabilir ders.

Kızlar bebekler diş çıkarıyo gibi salyalandı mı
of hem de ne salya. bir de yumrukları ağzında benimkinin kol manşetleri yakası komple su içinde. bazen köpürüyor bir de salyası. ben de öpüp kokluyorum salyalı yerlerinden öpüyorum mis gibi
ücretsiz izin kullanmak bence mantıklı gibi. bayağı yorucu olacaktır. ben seneye de düşünmüyor değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…