2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar hani biri vardı ekim başıydı doğum zamanı galiba her doğuranın ardından bi ben kaldım doğmadı bebeğim diye isyan ediyodu sonra erkenden doğuruverdi bebeği kuvöze alındı ben ve bi kaç kişi o kadar söylendin ki oldu gibisinden konuştuk kırmadan o arkadaş ne oldu yazmıyor hiç bilen var mı

Zekiye kaya vardı benim bildiğim 1 düşük 2 erken doğum yapmıştı en son eylülde erken doğum yaptı tekrardan onuda kaybetti o mu acaba bahsettiğin canım yatarak zor geçiren onu biliyorum çünkü

Zekiye kaya vardı benim bildiğim 1 düşük 2 erken doğum yapmıştı en son eylülde erken doğum yaptı tekrardan onuda kaybetti o mu acaba bahsettiğin canım yatarak zor geçiren onu biliyorum çünkü
Yok o değildi sadece o her doğum yapanın ardından üf ben doğuramadım bi yazıp duruyodu hatta sanırım senle bende doğum yapmamıştık ve onunki ekimdeydi du bi geçmiş sayfalara bakiim nasılsa uyumuyom

Yazıyı görünce hatırladım bende biraz araştırma yaptım buldum sanırsam E Elifmaral33 olması lazım ama son görülmesi 1 ay önce topiğede en son eylülde yazmış artık girerse etiketlediğim için görür, bende merak ettim bebeği nasıl büyüdü toparlandı mı acaba

Ay evet iyi hatırladın valla

Onu ben sormamıştım kız ay gide gide benim sancılarımın başladığını yazdığım zamana gittim 2-3 sayfa sancılardan şikayet edip doğurmuşum ben bi fena oldum
Sen o yoruma cevap yazınca o değil diye bir an kafam karıştı benimde ne sancı kaldı ne sizi zaman çok hızlı 3 aylık olacaklar nerdeyse bakalım daha ne kadar duygulanacağız büyüdüklerine şahit olup
Ay evet iyi hatırladın valla
E harfini hatırlıyordum listeden başkasının profiline bakarken onun mesajına denk geldim tesadüfen ama gerçekten dua yida güzel etmek gerekiyor birşey 40 defa olsun diyince oluyor bu defa

Aynen o yazdıkça ben kızıyodum

Ben sleepy kullanıyorum onun 1 numarası 2-5 kilo. Oluyor muydu sizin bebege.

Slm hanımlar ben bayadr giremedim. Daha önceleri yazmasam da okuyordum. Burada olmak çok iyi geliyordu. Kızımın okula başlaması ortancanin hareketli ve 3 yaşında küçük olması bebeğimde olunca buraya ugrayamaz oldum. Kusura bakmayın. Tüm sıkıntı ve dertlerimde yanımda oldunuz. Çok içten söylüyorum. Hepinize teşekkür ederim. Bugünlerde çok duygusal in anlamıyorum. Dokunsalar aglicam.

Ayy evet allah senden razı olsun ne çok aradım bilsen o kadar çok üzüldümki hamileliğimde takip ediyodum sayfasına girdim okudum şimdi ne büyük bi acı rabbim yardımıcısı olsun

Zekiye kaya 35 mi dediğiniz kişi?

Bem
Ben migrosun bezini kullanıyordum gayet memnundum denema amaçlı baby turco aldım ondanda çok memnunum ikiside gayet guzel
Bende sleepy kullaniyordum denemek icin minies aldim. Artik onu kullaniyorum incecik fakat tasirmaysan bir bez.
Fiyati uygun pisikte yapnayinca cok para vermeye gerek yok.

Baby turco dan hastanede numune vermislerdi bana cok kalindi. Cocugun bacaklari birlesmiyordu. Acaba yenidoganlarmi o sekilde.

Minies gerçekten çok ince o yüzden rahat sleppy de kullandım oda iyisi ama kalın olması hoşuma gitmedi bayy turco kalın değil bende kiler bide kaka yaparsa dışarda görünüyor çiş gösterge ozellginden kampanya vardı ordan faydalandik miniesde mesela hiç kampanya olmayacak fiyat hep sabit babay turco yapınca hemen stok yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…