2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
O salyayi bir yiyen ben degilim demekki

Bende ücretsiz izine ayrıldım rama atandığım için zaten direk kurumda olmam gerekiyor uzaktan eğitim gibi bir şansım yok benim ama bakacak birileri varsa başlayabilirsin ama teksen iyice düşün canım

Kızlar bebeği emziği alışmayan var mı ? kaçıncı emziği aldım ama inatla ağzına almıyor önce emiyor gibi oluyor ondan sonra diliyle iti veriyor.en son bibs kauçuk aldım onu bile almıyor
Benim ki ağzına bile sokturmuyor diliyle anında itiyor ve öğürüyor kusuyor emziği ağzına sokarsam

Bende ücretsiz izine ayrıldım rama atandığım için zaten direk kurumda olmam gerekiyor uzaktan eğitim gibi bir şansım yok benim ama bakacak birileri varsa başlayabilirsin ama teksen iyice düşün canım
Yani aslında eşim yardımcı olacak ama bilmiyorum yine de.Sonuçta ön hazırlığı da var bu işin.

Bütün gece uyumayalara gunaydin migrenin tutuyor artık bu gaz sancisini napicaz yada bu sürekli uyanma işini benim artık vücut pes ediyor ıhlamur denedim bı kaç gün çok iyi gazını cikardi uyudu dün resmen hiç uyumadi ki zaten saat 3 ten sonra saat başı uyanan bir cocuk en uzun uykuus 2 saat oluyor

Günaydın csnım.doktorunla görüşsen? Allah korusun çocukcağız kendini çok zorladığı için göbek fıtığı olabilir çünkü.
Mesela benimki de gazmanın en önde gideni.iki gün önce düzenli olarak gaz şurubu vermeme rağmen hem kıvrım kıvrım kıvranıyordu hem de sürekli uyanıyordu.doktoruyla iletişime geçtim yine dozu arttırdı.4 saatte bir 5 ml veriyorum artık ve gerçekten de dünden beri çocuk rahatladı

Şunu yapan dr bile ne kadar ilgili geldi ya ben götürdüm çok gazı var diye karnına baktı hmm çok gazı varmış dedi (!) göbek deliğine bakar mısınız dedim göbek fıtığı olmuş sabret (!) dedi. Delirtecekler beni bi gün

Canım bu ıhlamur olayını daha öncede yazmıştın o zaman cevap yazdım sildim karışmayım diye ama doktorlar ilk 6 ay anne sütünden başka bişi vermeyin diyor bu tarz şeyler bebeklerin daha çok midelerini yorarmış

Kızlar bebeklerimiz 3 aya yaklaşıyor. Benim kızım henüz oyuncaklarını tutmuyor. Dokunuyor ama onda da rastgele ellerini sallarken gibi geliyor. Oyuncaklarını görünce çok heyecanlanıyor, dans eder gibi elini-kolunu sallıyor . Yani görmesiyle ilgili bi sıkıntı yok. Ama oyuncaklara doğru uzanmıyor.Eğer ben eline tutturursam tutuyor. Sizlerdeki gelişmeler ne yönde?

Günaydın canım anneler , fikrinize ihtiyacım var , biz bebeğim doğduğundan itibaren multitabs (a c ve d vitamin komplesi) kullanıyorduk , artık piyasada bulamıyoruz , biten damla da Kasım SKT li imiş, bebeğimin bıngıldağı büyükçe , sonrasında miraderm verdiler bize bu da yine vitamin kompleksi , bunun da üzerinde 4-10 yaş çocuklar için uygundur yazıyor , kullanalı 20 gün oldu , bıngıldağımız bana hala büyük gibi geliyor , hafta içi doktora gideceğiz ama dayanamadım bebeklerinizin bıngıldak boyutları nasıl ? Bi de miradem ACD kullanan var mı ?

Canım günaydın; bizde sizin gibi multitabs kullanıyorduk ve bizde artık piyasada bulamıyoruz. Bizimde son kullandığımız kutunun, son kullanma tarihi Kasım 2020’yi ve sanırım artık üretilmeyecek. Doktorumuza durumu izah edince Devit3 verdi şimdi günde 5 damla ondan veriyoruz. Ama bıngıldaktan çok anlamıyırum, yani boyutu konusunda seni yanlış yönlendirmiyim

Bizimkinin okadar sorunu olmuyor gazdan nasil desem her gün 5 ten sonra kivranir gaz masajini yaparım cikarir rahatlar sürekli uyanırsada özellikle yaparim ama dün gece 3 tü galiba başladı saat başı yarım saatte bir uyanıp süt istiyor kivraniyor gözlerini acmiyorda uyumakta istiyor sabah babası pusete bir koydu orda çıkarıyor genelde hemen başladı hem gazını yaptı hem kakasını sonrada kivranma bitti ama gaz dışında da her çocuk oyle mi bilmem de bizimki uzun uyumuyor pek en fazla iki saat gazı olmasada ki ona bile raziyim

Yaa bilemedim ki bizim arkadaşlarda doktor öneriyor ben bir çay kaşığı sadece verdim ama onlara günde kaç defa demiş bı kaçına bende çözemedim bu olayı bazı doktorlar vermeyin diyor bazıları verin diyor aynı şey şu içinde geçerli ben pek verme taraftarı değilim dünde işe yaramadı zaten boşu boşuna riske atmiyim yavrumu haklsiin

Emiyorsa eğer sen iç yinede ona gider gaz insanı çok çaresiz bırakıyor anlıyorum seni

Bugün gittik 3 ay kontrolüne. Bizimki de öyle oyuzden sorduk.normal dedi.diş çıkaracağı anlamına gelmez dedi çünkü erken daha dedi
Evet biz ayın 15!inde 3 ay lık olacağız bir kaç gündür salyalandı ve eli sürekli ağzında, ama ilk kızım da öyleydi salyalanma 1 2 ay önceden başlamıştı ve 5 aylıkken çıkarmıştı ilk dişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…