2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ben sleepy kullanıyorum onun 1 numarası 2-5 kilo. Oluyor muydu sizin bebege.
Prima kullanıyordum 1 numarası 2-5kg.çok çiş yaptığından bezin iyice kavraması gerek.onun için oluyordu ama artık bacaklarını sıkıyordu.dün 2 numaraya geçtim.çok iyi oldu.

Birazda kucuk gelince tasma yapiyor ona dikkat edin. Benimkide 6 kilo. Cok cis yapiyor. 2 numara kullanirken surekli tasiyordu. 3 numaraya gectigimizden beri cisi hic tasmadi.
Benimki büyük gelince taşırıyor canım.gevşek bağlanıldığında da taşıyor.kv zorla alıştırdım sıkı bağlatmaya.yoksa hertarafını çiş yapıo afacanım

Baby turcoda da var sleepyde varmiydi nasıl görmedim ki
Elimdeki bitince bir paket alip deniyeyim bari.
Sleepy de sari cizgi var acik renk baya. Yaptikca yesil oluyor.
Molfix te baya iyi bu arada. Ama minies daha ince.

Molfix elimde vardi kullandim oda sizdirmadi. Kampanyalarda baya uyguna geliyor bazen. Gecende a101 e gelmisti 4 numara 120 li paket 80tl. Aldim koydum kenara.

Bu arada ben bezde birkac marka donusumlu olarak kullaniyorum hatta evde degisik marka bulunduruyorum arada farkli farkli takiyorum.

Cunku alisiyorlar bir daha farkli marka takinca pisik falan oluyor.
Kizimda bezi birakana kadar sleepy kullandim. Arada denemek icin minies aldim ama hemen farketti poposu farkli bezi

Kesinlikle kampanya buldun mu doğal icerikleri alıcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…