2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bendemi kestirsem ay kızım oğlana benziyo herkes arkası oğlan diyo kestirirsem iyice erkek sanıcıklar

benimki doğduğunda koyu kumraldı şu an sap sarı adeta bir civciv

Bende uykudan diye düşünüyorum aynı şeyi yaptım uyutur gibi yaptım emdi canım çok saol süt varken red etsin istemem dünyanın sonu değil ama göğsündeki kistleri yoksa ameliyat edicekler korkuyorum birakmasin

Kızlar uykusu sıkıştırınca benim bebeğim öyle ypıyo hem karnı aç hemde uykusu varsa eyvah zar zor uyutuyorum 10 dk sonra uyanıp emiyor sonra böyle denedinizmi
Denedim ve işe yarıyor artık sağa sola kendi döndürmek istiyor uykusunda tam istediği gibi donemeyincede sinirlenip uyanıyor yüzüstü dönmeye çalıştır bu kız büyüdükçe agresiflesiyor

Iki adet yegenim var ikiside dodgugunda saclari simsiyah ti suan sari.
Ben ve esim sarisiniz ilk cocugum sapsari dogdu ikinci kara
Sac diplerinden hafif hafif aciliyor rengi. Dort gozle bekliyorum sararsin diye.
Yoksa herkes karismis bu hastanede esprisi yapiyor
Yok kız kestirmedim daha kestirince iyice sararcana inanıyorum bi umut

Aynen oyle mama sorun degil ama varken emmemesi cok sinir bozucu.
Ilk baslarda bende sasirdim niye emmiyo bu cocuk karni ac oldugu halde diye ama sonradan anlayinca uykudan emmedigini simdi dedigim gibi yapiyorum

Bu donermi bilmiyorum fakat yegenlerim daha siyahti ve döndu.
Ama masallah kuzuya baya saci var. Benimki hem kisa hem seyrek neredeyse kel gibi
Ay bende benimkini saçsız sanıyorum arkadaşlarımın çocuklarında bir saç var burnuna iniyo aynı zamanlar hatta dün eşim niye uzamıyo saçları diye baya düşünceliydi

Ay bende benimkini saçsız sanıyorum arkadaşlarımın çocuklarında bir saç var burnuna iniyo aynı zamanlar hatta dün eşim niye uzamıyo saçları diye baya düşünceliydi
Yok yok rahat ol. Kizimin saclari 8 aylik falandi seninki kadar oldugunda.
2 yasindayken kalcalarina kadar uzun ve gur oldu.
Oglan ise kel bebekten hallice.

Benim kız kapkara dogduydu saç da ten de şimdi sarışın renkli gözlü

Ozaman atak haftali başlıyor büyüdükçe bir değişik oldular bı oladarda tatlı

Ozaman atak haftali başlıyor büyüdükçe bir değişik oldular bı oladarda tatlı
Ayyy bizim büyükler kıskanıyor resmen sevmek için vakit kolluyrm ama çok tatlı oldu ağzıma bakıyor bana laf versun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…