2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
İçim burkuldu çok üzüldüm neden öyle oluyor bende bakayım ne zor bişey Allah yardımcımız olsun

Hanimlar dogum parasi icin basvuru yaptinizmi. Yada alan varmi.
Alan olduysa emzirme odenegi icin ayriyettenmi basvurmak gerekiyor yoksa oda tek basvuru da odeniyormu
Süt parası için Doğum belgesi ile SGK ya gidiyorsunuz sonraki hafta hesabınıza yatıyor. Daha sonra doğum parası icin sosyal yardımlaşmaya gidip dilekçe veriyorsunuz sizin adınıza 1 ay sonra PTT ye yatıyor. Başvuruları eşiniz yapabilir.

Süt parası ne kadar acaba?doğum parası 400 diye biliyorum ikinci çocuk için.Süt parasını hiç bilmiyordum

Dogum parasi icin basvuru yapti esim o onaylandi bu ay yatarda emzirme icin internette basvuruya gerek yok otomatik odeniyor falan diye okudum o yuzden tereddut ettim.

Dogum parasi icin basvuru yapti esim o onaylandi bu ay yatarda emzirme icin internette basvuruya gerek yok otomatik odeniyor falan diye okudum o yuzden tereddut ettim.
E devlette ödeniyor aşamasındayken gittim kimliğimle çektim aynen internetten tekrar başvurmaya gerek yok ya

Ben süt parası için başvuru yapmadan 65 tl yatırılmış.çocuk için 300tl yatacak.emzirme ödeneğim de bugün yattı o da 4.937.70 tl.

Ssk ile alakalı.doğum yapıldığında bir sene içersinde en az 90 gün ssk primi yatan annelerin hakketiği ödenek.benim de vardı okadar yatan primim.başvurdum ve yatırıldı çok şükür
Ohh miss güle güle harca canım bidahaki çocukta yapicam onu ben açıkçası öyle düşünüyorum tabi yapabilirsem

Ohh miss güle güle harca canım bidahaki çocukta yapicam onu ben açıkçası öyle düşünüyorum tabi yapabilirsem
Saol canım ücretli öğretmenliğin bana katkısı oldu çok şükür.darısı atanmaya inşAllahhh
Evet ssk prim olayı doğum zamanı gerçekten çok önemli.doğımdan sonra kaymağını yemek harika olacak

Ssk ile alakalı.doğum yapıldığında bir sene içersinde en az 90 gün ssk primi yatan annelerin hakketiği ödenek.benim de vardı okadar yatan primim.başvurdum ve yatırıldı çok şükür
Senin bahsettigin calistigin icin isgorememezlik raporundan aldigin para 4 bin kusur.
Emzirme odeneni diger adi sut parasi yani 200 tl civari.

YA benim de 20sinde felan bitecek iizin. Yerime iki tane hoca bakıyor. Sınavlar felan nasıl olacak hiç bilmiyorum

Maşallah güzel kilo almış. Benim kızımda 2450 doğdu ama biz daha 5i göremedik. Siz sadece anne sütü mü yoksa mama da var mı? Bir de cinsiyeti nedir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…