2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
kızlar ya benimkini uyurken yatırdığımda sola da yatırsam başını kendisi sağa çeviriyo. baş şekli güzel ama sağa yattıkça değişir mi acaba?

acaba neden öyle yatıyorlar?
Ben sırt üstü de dahil her pozisyonda yaptırırsın ama artık sırt üstü yatsa irkilip uyanıyor saga pek sevmiyor bı sola yatmayı seviyor baş şekli önemli o yüzden zorluyorum ki zaten uyuyan bir çocuk değil busefer de uyumuyor acikcasi

evet benimki de öyle. sola çevirsem de kendisi sağa dönüyor bir süre sonra. ben de oynarken sola yatırmaya çalışıyorum sık sık.

Ayy evet allah senden razı olsun ne çok aradım bilsen o kadar çok üzüldümki hamileliğimde takip ediyodum sayfasına girdim okudum şimdi ne büyük bi acı rabbim yardımıcısı olsun
Cümlemizden razı olsun canım bende takip ediyordum dogumumdan 3 gün önce vefat etti yavrusu o kadar üzüldüm ki kadına bir yandan kendimi düşündüm ben olsam naparım diye ALLAH korusun , rabbim onada yardim etsin inşallah bizim evlatlarımıza da sağlık sıhhat versin❤

Hanimlar dogum parasi icin basvuru yaptinizmi. Yada alan varmi.
Alan olduysa emzirme odenegi icin ayriyettenmi basvurmak gerekiyor yoksa oda tek basvuru da odeniyormu

Kızlar daha önce de demiştim dişim kırıldı diye.Randevu almıştım annem illa iptal et diyor.Sütten geçermiş bebeğe morfin ya da uyuşturmak için ne kullanılacaksa.Ek gıda alana kadar yaptırma diyor ağrısı yoksa.çok şükür çok ağrı yok ama görüntü kirliliği var yani yarım bi diş,yanda da olsa.Emzirirken diş yaptıran oldu mu aranızda?Sizce napayım?

Benim ilk gebelikte disin yarisi kirilmisti morfin gecer dedi dr. Bir gunluk sutunu sagip atarsin dedi. O yuzden ek gida doneminde yaptirdim. Disin yanina bir parca takip ek yapmisti ayni dis gibi gorunuyordu.
Bu gebelikte ayni dis komple kirildi. Suan kökü duruyor ama etin altinda kaldi yani hic dis yok gibi. 6. Ay dolmasini bekliyorum. Sagip atmak gibi bir lüksüm yok suan. Fakat mama aliyor olsaydi yaptirabilirdim belki

Benimki de mama almıyor bir günlük sütü de sağıp atarsam neyle beslenecek bu bebe.Sanjrım ben de ertelicem böyle yarım dişle dolaşacam bir müddet.Ah annelik...

Hanimlar dogum parasi icin basvuru yaptinizmi. Yada alan varmi.
Alan olduysa emzirme odenegi icin ayriyettenmi basvurmak gerekiyor yoksa oda tek basvuru da odeniyormu
Bana bugün yattı.başvurmadım.kardeşim mali müşavir.o onayladı raporlarımı ve para bugün pttye yatmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…