2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Evden çalışmak nasıl zorluyor mu?Ben de haftaya başlıcam gibi.

Ama internette kendi kurumuna başvuracaksınız yazıyor.

Sorma sorma

Ablanin kiskancligi yuzunden evde buyuk kaos var zaten. Kucugunde gercekten akli erip kuskancliga basladiginda huni takar gezeriz artik esimle
Kaç yaş koymak gerek bu kıskançlık olmasın diye herkes bundan şikayetçi şimdiden korkuyorum gerçi kızımın bu atakları gazı uykusuzlugunu gördükçe ikinciyi yaparmiyim bilmem de tatliliklarini gördükçe de yaparim

H hamsigafa emerken uyuyup yerine koyunca uyanmasından şikayetlenmişsiniz aynı durum 2. Ayda bizde vardı o kadar yoruluyodumki kızımda uykusuz kalıyodu ben bu durumu yan yatıp emzirerek çözdüm emerken uyuyor o pozisyonu hiç bozmadan bende onla birlikte uyuyorum. Hem de daha uzun uyuyordu yanımda olunca. Yaklaşık 1 ay kadar böyle yaptım karnını doyurup yan yatıp emzirerek uyuttum gece gündüz şimdi çok şükür normale döndü 1-2 haftadır artık kendi beşiğinde uyuyor.

Hic yas koymadan ikiz yapmak gerekli
Eltiminkilerin arasinda 15 yas var yinede kiskanclik cok oluyor

Ooo Sylphy bayadır denk gelemedim sana. Nasılsın ? Bebiş nasıl ?

Iyiyim canım bebiş de iyi çok şükür, pek giremiyorum fırsat buldukça işte. Bu ara süte kafayı taktım ben de, biri diyor sütün azalmış biri diyor hayır sütün var mamaya geçme. Doktorlara da güvenemiyorum persentil tablosunu kendim yorumlayarak devam ediyorum ben de. Sen nasılsın, napıyor minnak

Bizimki de kaymakamlık binasının içinde, yakın Allahtan.
Teşekkür ederim cevabın için

Uyku düzeni nasıl durumda peki benimki çok bozdu tam düzeldi diyordum yine bozuldu gündüz uykulari çok kısa ve bugün ilk kez sabah kakasını yapmadı mesela
1 ay önce 10 gün yapmadı bizimki, sonra kendiliğinden yaptı normal kıvamda. Bazen 14 günü bulabiliyormuş sıklığı dr. Osman Gönülal söylemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…