2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Sorma sorma

Ablanin kiskancligi yuzunden evde buyuk kaos var zaten. Kucugunde gercekten akli erip kuskancliga basladiginda huni takar gezeriz artik esimle
Bizde de kucağıma alıcam, gazını çıkartıcam, sallıcam olayları vardı. Beni darlayıp duruyordu kızım, kedi aldık yoğun ilgiden kurtulduk normale döndü :) arada sırada verıyorum kucağına, güzel güzel öpüyor kıskanclık yok denecek kadar az. Bir bucuk ayı gectı kedi geleli resmen kurtardı bizi:))

Ben de çok kararsızım kimisi de evden canlı ders vermek kolay açılırsa alırsın diyor.Arada kaldım.
Ah sonunda benle aynı durumda olan birileri. Benim iznim de bitti başlamayacaktım rapor falan birinci dönemi kapatır 2. Dönem ücretsiz izine çıkarım diyordum. Ama uzaktan eğitime geçilince dedim yani her hafta doktok doktor gez hem de böyle bir dönemde zaten rapor da vermek istemiyorlar pek, başladım. ücretli öğretmen vardı yerimde o bırakmak zorunda kaldı ona epey üzüldüm. 2. Dönem yüzyüzeye geçilirse çalışamam vicdanen aşırı rahatsız hissediyorum. Uzaktan eğitim bebekle zor mu diye sorarsanız kolay değil ama eğer biri bakarsa bebeğe o aralıkta hiç sorun olmuyor

Ah sorma ne çabuk geçti daha çok küçük ben de evden çalışmaya sıcak bakıyorum şu an.Eşim evdeyken vermeyi düşünüyorum o saatlere denk getirmeye çalışarak.bebişiniz kaç günlük ?siz ders verirken kim bakıyor?Haftada kaç saat derse giriyorsunuz?kafam çok karışık bu konuda o yüzden çok soru sordum,kusura bakmayın.

Bebişim bu gün tam 2.5 aylık ben de 9 gündür çalışıyorum. Eşim bazı günler evden çalışıyor o zamanlarda o bakıyor. Bazen uykusuna denk geliyor çok rahat ediyorum o zaman. Ama bi gün kamera kapalı emzirerek ders yaptım öyle de uyudu kaldı :) 22 saat dersim var hafta içi her gün 4 er saat ders. Cumartesi de var 2 saat. Cumartesiyi joker gün yaptım, hafta içi diyelim birşey oldu aşırı huysuz çocuklara haber verip cumartesiye atıyorum dersi. Eğer eşim evde yoksa kayınvalidem yakın ondan rica ediyorum o geliyor. Ama işte içerde azıcık ağlasın ders sırasında ne anlattığını ne söylediğini unutuyorsun

İkinci dönem ücretsiz izin alacaktım ama ben de çalısacağım. Sanırım okulların açılması zor bu gidişle. Biraz moral oldu anlattıklarınız. Bu arada heyet raporuyla kapatıyorum ilk dönemi. Bel ve boyun ağrısı var bebiş iri kucakta olunca ben pert tabiKusmasın dıye mınıcık bıle gaz kalmaması gerekıyor. İşe yarayan tek yanı ıtırazsız rapor alabldım

Geçmiş olsun ama en mutlu aldığınız rapordur sanırım aşıyla beraber açacaklarını söyledi dün eski çalıştığım okuldaki müdürüm. 2. Dönem açmakları hedef diyor. İnşallah açılmaz. Açılırsa ben gidemem de zh bölgesinde çalışıyorum ha deyince çıkıp gelmem çok zor. Ama bir yandan da tekrar öğretmen bulmak gerekecek çocuklara. Okul idaresi de tepkili haliyle. Ama herkes kendince haklı. Benim iznim bitti ve çalışmaya başlıyoruö rapor falan uğraşamam. 2.dönem de ücretsiz izin hakkımı kullanmak istiyorum. Ama okul da haklı hazır öğretmen varken başladığım için bıraktı hadi ben bırakıyorum yine kendinize yeni öğretmen bulun. Çok çıkmaz bir durum. Ama sanırım kendimi düşünücem. Şimdi ne kadar kıZsalar da herşey unutuluyo geçiyor olan bana oluyor benim bebeğim bensiz kaldığıyla kalıyor. safirrhm

Son düzenleme:
Canım boşver idareyi onlar bebeği ön planda tutmuyor ve gereksız tepki gösteriyorsa kendi ayıpları. Öğrencilere de öğretmen bulunabilir ücretli öğretmen de öğretmen illa atanmış olması mı gerekli pek ala çok iyi yapabilir yaptığını. Bebeğinin sana ihtiyacı var diğerleri halledilir şeyler hıc üzülme.
Bu arada teşekkür ederim evt mutlu mutlu aldım vcdanen de rahatım sürekli dayak yemiş gibi dolansam da

Benim de 13 Kasım'da bitti doğum iznim.rapor almayı uygun bulmadım ben . eşim al dedi ama raporluk bi durum yoktu içime sinmedi.mecbur ayrıldım.çünkü sonrasında yaza kadar ücretsiz izin düşünüyordum. Evde bakacak biri yok o yüzden uzaktan eğitim de çok zor olurdu benim için. Bi bakan olsa hiç ayrılmazdım

22 saat çok geldi bana,hangi branş?bugün okuldaki arkadaşları aradım 10 dersmiş genelde verdikleri.Ben de yüzyüze açılırsa ücretsiz izin alacam ama evdeyken bir süre götürmeyi düşünüyorum.Sanırım haftada bir gün de okula gidilecek.Hakkımızda hayırlısı benim de bebeğim 2,5 aylık.Daha çok küçükler kıyamıyor insan

2 ay bizde de öyle geçti bütün gece memem dışarda uyuyordum
Şimdi genelde yine yatarak emzirdiğimde uyuyor ve derin uykuya geçince alıp yatağına yatırıyorum. 2 3 kez gece 1-2 oldu hala uyumadı baktım memeyle oyun oynuyor beşiğine koyup sallayarak ninni ile 15 dk Max uykuya geçiyor
Sabahları 8 de uyanıyor emzirdikten sonra yine beşiğine koyuyorum bu sefer gözler açık oluyor sallamadan kendi başıma uykuya geçip devam ediyor

H hamsigafa kendi düzenini takip etmeye çalışın sanki o düzenin dışına çıkınca bozuluyor uykuları diye düşünüyorum ben akşam 7-8 sabah 10-11 arasını gece uykusu yaptım o saatlerde hiç ses yapmıyorum odasının dışına çıkarmıyorum uykusunu açmadan emzirip alt değiştirip uyutuyorum. Çok şükür çok rahatladım bu düzene geçtiğimden beri önceden bizle 2ye kadar oturur uyumazdı hiç

Hahaha bu emzirerek ders verme olayı eminim benim de başıma gelir çünkü bebeğim asla uzun saatler uyumuyor. Gözümde canlandı da ahh ahh ne hallere düştük şu Bebişlerle be

Kızlar bebeğim öyle çok yoruyor ki hiç vakit bulamıyorum topigi takibe ve mesajlariniza cvp bile yazamıyorum Sormak istediğim hepimiz için önemli bir konu var.bebelerinizin arka bingildaklari kapandı mı?
Birde kan tahlilinde kansızlık çıkan varmı?kızıma uyku tulumu alacağım ama elleri ayakları hep soğuk kakamz hâlâ sümüksü dr.alerji yada mide bağırsak usutmesi demişti.kansızlık çıktı .evim genelde 23_25 derece .ama sabaha karsi derece aynı göstermesine rağmen nedense serin oluyor gibi.1,7tog uyku tulumu ile üşür mü acaba siz kaç tog aldınız???

İngilizce benim 2 3 4 5 6 7 8 birleşik köy okulu. İlkokulda 6 saat ortaokulda 16 22 toplamda.

Arka bıngışdağın kapanıp kapanmadığını nasıl anlarız ki , bak kendime dert edecek başka bir şey daha buldum şimdi. . Bebeklerin elleri ayakları hep soğuk olur sırtından kontrol ediyorum ben üşüyüp üşümediğini. Sümüksü kaka alerji belirtisi diye biliyorum ben de. Laktoz intoleransı olabilir.

Test vermedimi peki canım?bizim kanda alerji çıkmadı.kan tahlilinde kansızlık çıktı.ama Dr bunun fizyolojik bir durum olduğunu beşinci aydan sonra düzeleceğini söyledi.Kusmalar için reflü tanısı koydu.iki ilaç verdi.biri jöle kıvamı yutamiyoruz.kullanmaya çalışıyorum on gündür hiç süt ürünleri tuketmedim yinede bugün sabahtan beri çıkarıyor kakasında sulu partikülsüz mukuslu sari-yesil arası şuanda .diyete rağmen hâlâ sümüksü olması kafamı karıştırıyor.on gün yeterli degilmi acaba yaa kakanin tamamen normale dönmesine?Cok zormuş ya en sevdiğim şeydir peynir yoğurt bebeğim iyi olsun yeterki dayanacagim yapacak birşey yok.hatta acaba o mu bumu derken birçok şeyi yiyemez oldum.doymaz oldum ne yiyecegimi sasirdim.ama sırayla deneyeceğim şüpheli ürünleri.sirada fıstık ve yumurta var

İngilizce benim 2 3 4 5 6 7 8 birleşik köy okulu. İlkokulda 6 saat ortaokulda 16 22 toplamda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…