2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Dert edin diye yazmadım kusuruma bakmayin.ama takip edilmesi gereken önemli bir konuymus.esim sabah söyleyince kızımın arka bingildagi henüz kapanmadı benimde aklıma düştü araştırdım biraz netten.merak ettim herkesin bebegi aynımı normalmi diye?yarin Dr a gideceğiz kısmetse soracağım.

Ben yumurta yedigimde kaka su gibi oluyor icinde hic puturluluk olmuyor ve yemeye devam edersem kakada kan oluyor.
Normalde ben yumurta yemiyorum hic zaten sadece kekin icinde tuketebiliyorum.
Deneme amacli donem donem kek yapiyorum yedigimin ertesi gun etki ediyor biraktiktan bir gun sonrada kaka normele donuyor

Bizde Peynir yogurt dokunmuyor ama sade sut icince yine alerji oluyor

Yumurtayı normaldede tüketmemen alerjik besini bulmana yardımcı olmuş canım ama ben herşey tüketiyordum bulmak zor olacak gibi Testlerde negatif ama Dr nerdeyse%100eminim süt alerjisi diyor.on gündür yemiyorum ama hala sümüksü kakamiz.sadece artık çok yeşil değil.Gastrocular 15gun kes sonra 15gun ye şeklinde genelde deneme yaptırıyormus ya bklm beş gün daha sabredecegim.sonra ilk yumurtayı deneyecegim.

Evet benim icin kolay oldu.
Insallah sende hemen bulursun cunku omu bumu diye dusunmek bile cok can sıkıcı

Sütünün azaldığına nasıl karar verdiler ? Benim tinti minti iyi. Uyku problemimiz var. Mamayı zilloş kendi bıraktı sadece emiyor. Kilo alımı yavaş :)) evden çalışmaya başladım işte huni takmaya az kadı. Tekim , doğru düzgün beslenemiyorum

Denedim ama yan yatarak emzirmeyi beceremedim. Sırtında diken olduğunu düşünüyorum :) sırt üstü uyumuyor. İlla yüz üstü yatacak. Cevabınız için teşekkür ederim

Evden çalışmak nasıl zorluyor mu?Ben de haftaya başlıcam gibi.
Zor da kelime mi ? Ben işim gereği bilgisayar üzerinden konuşma yapıyorum . Mila uyudukça . O da sağolsun en fazla 2 saat izin veriyor. Ha şöyle bir durum var hafta sonu sadece ben çalışacağım, hafta içi bakbildiğim kadar. Dün akşam eşim gelene kadar aç kaldım mesela yine de korkutmayayım sizi :) kolay gelsin

Kızlar kakası için bebeğine zeytinyağı verenler varmı veriyosanız nasıl veriyosunuz anlatırmısınıx
Biberonla anne sütü ya da mama veriyorsan ona karıştırabilirsin.. Ben mamaya bir çay kaşığı ekliyordum. Sadece anne sütü alıyorsa geç yapabilir ama kabız olmaz.

H hamsigafa sırtüstü bizimkide uyumuyor uyusada çok kısa süre sonra geri uyanıyor ben sürekli yan yatırıyorum. Yatarak emzirirken de rahat oluyo öylece uyuyakalıyor.

Zaten gözüm korkuyor fazlasıyla.Nasıl olacak bu işler hiç bilmiyorum

Oğluşum hortumdan çıkıyormuş gibi kusuyor hiç düzelmeyecek mi bu çocuk yaa Gazı,kusması ay Yarabbim
Biz sürekli dert skalası yeniliyoruz sabret kardeş ben öyle diyorum kendimelize telkin vermek zorundayız bizde şuan 3 4 ay atak sendromu var meme reddi yaşıyoruz herşeye ek

3. Ay aşılarını yaptıran var mı? Ateş ve huysuzluk yaptı mı bebelerinizde? Bizimkinin aşıları yarın.4 bir tarafımı korkular sardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…