- 24 Kasım 2013
- 3.003
- 2.105
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #30.701
Doğum bir mucizeyi yaşamaktır kadinlar Allah katında okadar değerli ki günahsız saf tertemiz bir melekle aynı bedende yaşıyorsunuz ve doğum yapıp çok acı çektim diyenlere bakma herkes ayrı şeyler yaşar yavruna kavuşmak için yaşadıkların korkulcak şeyler değilMerhabalar tanıdıklarıma diyemiyorum buradan yardım isteyeyim. Test yaptım pozitif. Belirtiler adetimden 4 gün önce kahverengi akıntı ve aşırı bel ağrısıydı. Sanırım 2021 Eylül'de anne mi olmuş olacağım. Ama o kadar korkuyorum ki anneme eşime diyemiyorum. Hiç hazır değildim. Bebekten de doğumdan da korkuyorum. Konuyu açacak olsam ağlıyorum. Eşime ağlayarak demek istemiyorum. Napıcam. Allah'u Teâlâ inşallah beni cezalandırmasın bundan da korkuyorum. Elbette enn büyük en güzel mucize. Çok güzel ne güzel diyorum hep ama offf napıcam ben. Güzel ama nasıl anne olucam ben. İnşallah geçer demi. İsterim bende çok güzel bir duygudur eminim annelik.
Annelik çok güzel bı duygu tüm gece yoruyo seni sabah hicbirsey olmamış gibi dünyadan bı haber gülümsemeleri herşey i unutturuyoMerhabalar tanıdıklarıma diyemiyorum buradan yardım isteyeyim. Test yaptım pozitif. Belirtiler adetimden 4 gün önce kahverengi akıntı ve aşırı bel ağrısıydı. Sanırım 2021 Eylül'de anne mi olmuş olacağım. Ama o kadar korkuyorum ki anneme eşime diyemiyorum. Hiç hazır değildim. Bebekten de doğumdan da korkuyorum. Konuyu açacak olsam ağlıyorum. Eşime ağlayarak demek istemiyorum. Napıcam. Allah'u Teâlâ inşallah beni cezalandırmasın bundan da korkuyorum. Elbette enn büyük en güzel mucize. Çok güzel ne güzel diyorum hep ama offf napıcam ben. Güzel ama nasıl anne olucam ben. İnşallah geçer demi. İsterim bende çok güzel bir duygudur eminim annelik.
Bı de şunu eklemek istiyorum bebek anne rahmine düşüp sütten kesene kadar kadın a sınırda vatan bekleyen asker sevabı yazılır.sicacik evlerimizde Ocak ayında sınırda vatan bekleyen asker sevabı aliyrz elbette biraz zahmeti olacakAnnelik çok güzel bı duygu tüm gece yoruyo seni sabah hicbirsey olmamış gibi dünyadan bı haber gülümsemeleri herşey i unutturuyoherkesin hamileligi farklı benim hamileliğim ağır geciyo biraz ama kucağına almak o kokusu çok farklı bibduygu rabbim herkese yaşatsn.hic üzülme akışına bırak herşey i doğum zor tabi çünkü içinden bı mucize cikiyo ama öyle aman aman zor birşey değil oyke olsa rabbim bu yükü bize yüklemez.hayirli sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin Mevla
Diş+gaz ikisini birden yaşıyoruz.Allah sabrını veriyor bir şekilde.Mesela sabah 6da emzirdim ve gazından dolayı 8:30a kadar uyumadı.sonra gazı çıkınca uyudu.ama bu uykudan sonra sanırım gün bıyu bidaha uyumaz.çek babam çekdiş çıkarma beni de korkutuyor ya. ateş falan da yapıyormuş. hadi huysuzluk uykusuzluk alışkınız zaten de ateş düşündürüyor inşallah olsa da çok olmaz.
Gerçek kehribarlarda sertifika oluyor galiba canım, sertifika gönderdiler mi.. totaandmore’dan aldım ben, ama daha gelmedi, deniyim bi yazarım, inşallah işe yarar da hepimiz sebeplenirizBen aldım da takamıyorum korkuyorum boğulur filan diye. Bide sahte galiba benim aldığım trentyoldan almıştım
Annelik çok güzel bı duygu tüm gece yoruyo seni sabah hicbirsey olmamış gibi dünyadan bı haber gülümsemeleri herşey i unutturuyoherkesin hamileligi farklı benim hamileliğim ağır geciyo biraz ama kucağına almak o kokusu çok farklı bibduygu rabbim herkese yaşatsn.hic üzülme akışına bırak herşey i doğum zor tabi çünkü içinden bı mucize cikiyo ama öyle aman aman zor birşey değil oyke olsa rabbim bu yükü bize yüklemez.hayirli sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin Mevla
Teşekkür ederim ikinize de. Tabii çocuğum olmasını istiyordum ama şimdi niye böyle oldum bilmiyorum. İnş ptesine kadar düzelirim ruh halim yani. Ptesi doktora gideceğim inşallh.Doğum bir mucizeyi yaşamaktır kadinlar Allah katında okadar değerli ki günahsız saf tertemiz bir melekle aynı bedende yaşıyorsunuz ve doğum yapıp çok acı çektim diyenlere bakma herkes ayrı şeyler yaşar yavruna kavuşmak için yaşadıkların korkulcak şeyler değil
son adet tarihin nedir?Merhabalar tanıdıklarıma diyemiyorum buradan yardım isteyeyim. Test yaptım pozitif. Belirtiler adetimden 4 gün önce kahverengi akıntı ve aşırı bel ağrısıydı. Sanırım 2021 Eylül'de anne mi olmuş olacağım. Ama o kadar korkuyorum ki anneme eşime diyemiyorum. Hiç hazır değildim. Bebekten de doğumdan da korkuyorum. Konuyu açacak olsam ağlıyorum. Eşime ağlayarak demek istemiyorum. Napıcam. Allah'u Teâlâ inşallah beni cezalandırmasın bundan da korkuyorum. Elbette enn büyük en güzel mucize. Çok güzel ne güzel diyorum hep ama offf napıcam ben. Güzel ama nasıl anne olucam ben. İnşallah geçer demi. İsterim bende çok güzel bir duygudur eminim annelik.
offf sorma salya bizde de devam hem de nasıl. boru bağlasam istanbulun su sorunu biter benceDiş+gaz ikisini birden yaşıyoruz.Allah sabrını veriyor bir şekilde.Mesela sabah 6da emzirdim ve gazından dolayı 8:30a kadar uyumadı.sonra gazı çıkınca uyudu.ama bu uykudan sonra sanırım gün bıyu bidaha uyumaz.çek babam çekbenim oğlumda diş olayı çok şükür ki henüz ateş yapmadı.anladığım kadarıyla aşılarda ateşi çıkmayan çocuğun dişte de çıkmıyor ama yine de yanılıyor olabilirim.ama huysuzluk çarpı bin falan oldu galiba Bir de aşırı salyası oluyor günde birkaç tane önlük ve birden fazla ağız bezi ıslanıyor
13 Aralık'ta bitmişti.son adet tarihin nedir?
inan korktuğun ne kadar şey varsa hepsinden emin oluyorsun zaman geçtikçe. burda hepimiz doğumdan önce kabus bile görüyoduk nasıl doğuracağız diye şimdi bak dişlerini gazlarını konuşuyoruz. inan çok çok çok güzel şeyler bunlar
offf sorma salya bizde de devam hem de nasıl. boru bağlasam istanbulun su sorunu biter bence
çok tebrik ederim13 Aralık'ta bitmişti.
Bel ağrım bacak ağrım var gece yatamıyorum kalksam kalkamıyorum. Kendimi inandırdım Corona oldum diyorum :)
Eşime de işte baş ağrın var mı nefes darlığı. Yahu boğazında mı ağrımıyor falan diyorum :) hani onda da vardır diye. Bebişmiş meğer :)
Eşime desem oda sevinir galiba bilmiyorum. Daha 5 aylık evliyiz. Çok büyük sürpriz oldu bana.
planlı bi bebekse ondan mutlusu olmaz sanırım13 Aralık'ta bitmişti.
Bel ağrım bacak ağrım var gece yatamıyorum kalksam kalkamıyorum. Kendimi inandırdım Corona oldum diyorum :)
Eşime de işte baş ağrın var mı nefes darlığı. Yahu boğazında mı ağrımıyor falan diyorum :) hani onda da vardır diye. Bebişmiş meğer :)
Eşime desem oda sevinir galiba bilmiyorum. Daha 5 aylık evliyiz. Çok büyük sürpriz oldu bana.
Hayır 1 sene erken oldu :)planlı bi bebekse ondan mutlusu olmaz sanırım
yok hiç de saçma değil. ben de hamileliğimin başlarında hamile gibi hissetmemiştimHayır 1 sene erken oldu :)
Birde belirtiler test falan pozitifte. Eşimin kuzeniyle arkadaşım hamile mesela onlar hissetmişler test yapmışlar. Böyle nasıl bilmem de hissedermiş anne. Bende o hissiyat yok hamile gibi hissetmiyorum. Ptesi kan verip emin olayım bi. Saçma mı bilemedim ama :)
Çok normal yaşadığın yepyeni bir duygu çünkü ben çok isterdim bebeğim olsun şükür oldu doğduktan sonra lohusayken sen gibi oldum ben napicam nasıl bakicam hata mı ettim dedim ama şimdi onsuz yaşamak istemem onun için deliriyorum çok başka bir sevgi seni sabaha kadar uyutmasin yüzüne bı gülsün herşeyi unutuyorsun o uyurken onu bir izliyorsun o masum şey bana mı ait diyip aglicaksin çok güzel duygular seni bekliyor çok şanslısinTeşekkür ederim ikinize de. Tabii çocuğum olmasını istiyordum ama şimdi niye böyle oldum bilmiyorum. İnş ptesine kadar düzelirim ruh halim yani. Ptesi doktora gideceğim inşallh.
12 aralıktı son adet tarihim ve 4 aylık evliydim bende. Kendimi hiç hazır hissetmedim. Başlarda hep adet sancısı çektim ha oldum ha olcam derken test yaptım pozitifti inanamadım bi daha inanamadım bi daha.. Derken önümde 3 tane pozitif test oluverdi. Bi türlü inanamadım ama kan testi yaptım hamileydim. Keseyi gördüm cidden hamileydim13 Aralık'ta bitmişti.
Sağlam yumurtladım demiştim gecen haftalarda, dün regl oldum. Resmen anladım, 4. Ayda oldumdoğumdan sonra regl olan kızlara sorum var.
regl olmadan önce yumurtlama yaşadınız mı? akıntınız oldu mu?
Gözün aydın dicem canımda sen delilik düşünüyordun 3.yü oyüzden geçmiş olsun diyimSağlam yumurtladım demiştim gecen haftalarda, dün regl oldum. Resmen anladım, 4. Ayda oldumhıc sasmıyo kzda da erken olmuştum olmayanlar tadını c ıkarın hiç özlememişim
ben de bikaç gün önce acayip yumurtladım öyle böyle değil. ara ara da akıntım devam ediyor bekliyorum yakındırSağlam yumurtladım demiştim gecen haftalarda, dün regl oldum. Resmen anladım, 4. Ayda oldumhıc sasmıyo kzda da erken olmuştum olmayanlar tadını c ıkarın hiç özlememişim
Ay geçen ben de yumurtladım.dün pembemsi akıntı geldi yok daha olmıyorumdur dedim ama bugün sanırım regli oldımSağlam yumurtladım demiştim gecen haftalarda, dün regl oldum. Resmen anladım, 4. Ayda oldumhıc sasmıyo kzda da erken olmuştum olmayanlar tadını c ıkarın hiç özlememişim
Bende de azıcık oldu geçen ama gelen giden yok bugun sadece çok ağrım var adet gibi resmen demekki olucaz yakindirben de bikaç gün önce acayip yumurtladım öyle böyle değil. ara ara da akıntım devam ediyor bekliyorum yakındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?