2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Değil hemde hiç ben bazen çıldırıyorum resmen elimden biseyde gelmiyor sabretmeye çalışıyorum benim tek olmasına rağmen yoruluyorum
BEnde kendimi yetersiz hissetmeye başladım.. anne olmak için yeterince iyi değilmişim yada çocuklarıma yetemiyormuşum gibi geliyor . Memeyi değil sanki beni reddediyor gibi geliyor, içerliyorum. İnşallah yıllar içinde bu grupta çok daha güzel şeyler konuşuruz. Zamanında bunları yaşamıştık diye anarız

Yetiyoruzdur öyle kötü düşünme çok güzel günler önümüzde ben inanıyorum yetmeyen biri zaten düşünmez bile bak ne güzel onları düşünüp çözümler arıyorsun iyi düşün iyi olacak

Merhaba ,
Bende 3 gebelik testi yaparak pozitif sonuç aldım.. kısmetse 2. Bebeğimi bekliyorum..
Hollanda da yaşıyorum. İlk ultrason ve eve görüşmemiz 20 Ocağa verildi.
Öncesinde jinekologa randevu almıştım 14 Ocak için. Umarım 14 ocakta ultrason var ise görebiliriz
Tüm anne adaylarına sağlıklı bir gebelik dilerim.
Bu arada karnında kelebek hareketlenmesi gibi hisseden var mı ?
Bağırsaktan kaynaklı değil sanki baya hissediyorum

Gece uykusunda yataga birakiyorum kendi uyuyor fakat gunduz uykuya gecemiyor. Uyumak icin emmek istiyor uyuyunca memeyi cekiyorum uyaniyor. Gunduz uykusu yok gibi birsey

Biz 2020 eylul anneleriyiz. Dogdularda buyuduler bile :) Hayirli olsun size. Allah kucaginiza almayi nasip etsin

Bugün kehribar kolye sipariş verdim.. tek umudum o kaldı
Eşim almıştı benim de.daha doğrusu bir arkadaşı getirmiş.ipe dizdim taktım koluna ama durmadan eşime diyorum ki bu kehribarlar kesin sahte eşimin amcası kehribar tesbih satar uzun yıllardır.dün beyninin etini yedim sana taaa ozamandan git amcandan al dedim dedim.bugün de zorla çarşıya yollayacam hem minnoşa civilden bez aldırmak için hem de amcasından kehribar alması için.kolunda olan da bugün 3.gün sanki dün biraz iyi gibiydi.bir önceki gün ama kabus gibiydi.ne susmuştu ne yatmıştı zombi gibiydim artkk sinirlerim yıpranmıştı

Aldığımız yer 3 gün sonra etki eder demişti biz bayadir kullanıyoruz ama faydası var mı bilmem açıkçası hep tekili çünkü

Aldığımız yer 3 gün sonra etki eder demişti biz bayadir kullanıyoruz ama faydası var mı bilmem açıkçası hep tekili çünkü
Eşim de bikaçgün içinde etki eder demişti ama yine de gitsin amcasından da alsın ikisi de kalsın kolunda işimi sağlama almalıyım internette olsun instada olsun herkes kehribar sayesinde çocuğunun diş çıkardığını bile anlamamış İnşAllah bizimkiler de öyle olur çünkü geçen 5 gün resmen inletti beni.canım yavrum demek ki ne kadar ağrısı varsa artık

diş çıkarma beni de korkutuyor ya. ateş falan da yapıyormuş. hadi huysuzluk uykusuzluk alışkınız zaten de ateş düşündürüyor inşallah olsa da çok olmaz.

aptamil mamayı yiyor benimki epey bir zamandır çokda memnunum mutlaka deneyin anne sütüne benzer hiç sıkıntımız olmadı alıştırırken

Hahaa alsın alsın bileğine takiyordum ben artık olmuyor bileğine ve ağzına yakın olmalı deniliyor boynuna takicam cesaretim yok

Merhabalar tanıdıklarıma diyemiyorum buradan yardım isteyeyim. Test yaptım pozitif. Belirtiler adetimden 4 gün önce kahverengi akıntı ve aşırı bel ağrısıydı. Sanırım 2021 Eylül'de anne mi olmuş olacağım. Ama o kadar korkuyorum ki anneme eşime diyemiyorum. Hiç hazır değildim. Bebekten de doğumdan da korkuyorum. Konuyu açacak olsam ağlıyorum. Eşime ağlayarak demek istemiyorum. Napıcam. Allah'u Teâlâ inşallah beni cezalandırmasın bundan da korkuyorum. Elbette enn büyük en güzel mucize. Çok güzel ne güzel diyorum hep ama offf napıcam ben. Güzel ama nasıl anne olucam ben. İnşallah geçer demi. İsterim bende çok güzel bir duygudur eminim annelik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…