2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar bebeğine uyku eğitimi dusunen var mı tabi aglatmayanindan bugün bı denedim bir kere 5 dakka geçmeden uyudu ya çok uykusu vardı denk geldi yada işe yarıyor
Ahh uyku ne güzel düzene binmişti bizim şimdi uyutmak için saatlerce uğraşıyorum eğitim felan şuan mümkün gözükmüyor

Kızlar bebeğine uyku eğitimi dusunen var mı tabi aglatmayanindan bugün bı denedim bir kere 5 dakka geçmeden uyudu ya çok uykusu vardı denk geldi yada işe yarıyor
ben kendime eğitim vericem sinirlerime nasıl hâkim olurum eğitimi

Ben çok düşündüm canım ama emin olamadım. Gazı yada diş huzursuzluğu yoksa hafif geçişler deneyebilirsin aslında. ben her sabah başka bir şeye uyandığım için

Benimki düzene girmişti aslında.çpk da iyi uyumaya başlamıştı.sabah 9 gibi uyanıp en geç 10:30 gibi uyurdu ve 2-2:30 saate yakın uyurdu maşallah.sonra uyanıyordu emziriyordum gaz şurubu alt değiştirme falan en geç 1.30 saat sonra tekrar uyuyordu ve yine 2 ve veya 2:30 saat.akşam 6 ya da 7 gibi de yarım saatlik bir kestirme yapıp gece 10:30-11:00 gibi tekrar uyurdu.ama sonra ne olduysa zombi gibi uyumaz oldu.o düzen de zaten 1 hafta falan öyle sürdü şimdi de gündüz her bir uykusu max 20 ya da 30dk sürüyor ve ben artık ağlamak istiyorum

Aynı aynı benim bebeğimi anlatıyorsun ne oldu bu bebeklere anlamıyorum aşıdan mı diodum bu kadar sürermi etkisi dedim

Aynı bizimkide bu dezendeydi gecede 2 kere uyanirdi bazen 1 elbet gecicek

Sağlam yumurtladım demiştim gecen haftalarda, dün regl oldum. Resmen anladım, 4. Ayda oldum hıc sasmıyo kzda da erken olmuştum olmayanlar tadını c ıkarın hiç özlememişim
Ben de geçen ay olmuştum bu ay olmadım hemen düzene girmiyor bikiyrm ama korkuyrm 2021eylul annesi Olcam diye

Kızlar artık atak haftasına bizde girdik heralde 3 gündür saat başı uyanıyor gece bir anda oldu ki gece geç yatıyor ama yatınca 4 saat filan yatıyordu uykudan kaç kere kalktıgımı bile unutuyorum valla sizlerinde uyku bozuldu mu

Bizde dişte gözükmüyor damak dizdi sadece gözükür de diş yok daha salyayla uğraşıyorum döşü sırılsıklam sürekli kusmuk salya sürekli tetikteyim ıslandımı die
Bizimkide farksız gerçi diş diyorum da pek anlamıyorum daa ne bulsa ısırmaya calsiiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…