- 30 Ekim 2018
- 66
- 32
- 18
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #30.661
bizim doktor 6 ayı mutlaka doldur demişti ek gıdaya başlamak için önceden verince hem böbrekler hemde bağırsaklar yoruluyormuş hazır olmuyormuş o yüzden bende vermedim bekledim sadece az anne sütü ve aptamil mama içtik, ayrıca aptamilin kutu üstünde firmasını arayıp sorsanıza benim komşum aradı bulamıyorum diye mamayı geri dönüş yaptılar şu şu migroslarda var bakın lütfen diye valla gitti buldu ve aldı sizde bir arayın derim.Herkese merhaba. Doktor mama veriyorsan 4 ayliktan sonra ek gida verilebilir demis bir arkadasima. Ek gidaya gecen hanimlar varmi. Ben mama veriyorum aptamil 1 numara ama hic bir markette bulamadim acaba baslasammi ek gidaya diye dusunuyorum
Oy maşallah canım,Direkt etin içinden diş görünüyor canım Haftalardır da salyalıydı.ağız bezi elimden düşmüyordu artık çareyi önüne önlük takmakta buldum.Eki Görüntüle 2754235
Ah inşAllahh canımOy maşallah canım,, iyi tarafından düşün canım, gazı yakında azalacak ve dişlerinin verdiği huzursuzluğu da atlatınca uzunca bir süre daha rahat günler gelecek
Ilk sezeryanin ustunden 4 sene gecti Benimki 3 senede anca beyazlamisti ama hala kabarikti. Uzerine ayni yerden kesi oldu. Suan kipkirmizi duruyorBu sezaryen izleri hep böyle pembe ve hafif kabarık mı kalcak
Gece güzel emiyor dediğin gibi canım gündüz bazen emmemek için baya direniyor özellikle tek değilsek araya 3 saat falan koyuyor doktor aldığı kiloya göre 3 4 saat koyulabilir dediğinden rahat bırakıyorum ama tamamen dönmüş değil evet emiyor ama artık memede uyumuyor pek fakat uyuyacak durumdayken dalamiyor meme istiyor sonra baya sıkıntılı halen 3 hafta yada daha fazla oldu bizimKızlar meme reddini yaşayıp atlatmış olanlarınız var mı? Tekrar memeye dönüş yaşadınız mı? Süreçi nasıl yönettiniz... bebeğim gece uykusunda emiyor fakat gündüz araya çok saat koyuyor
Ben ağlama sitilinden uykusu geldiğini anlıyorum ve emzirirken direkt gözler gidiyor.gidiyor gitmesine de max 20dk sonra tekrar uyanıyor bıdıkYEni dert guncellememi bildiriyorum uykuya dalış problemi kırk takla atıyorum uyutmak için uykusu var ama uyuyamiyor eee diyip duruyor ağlıyor vee kızlar siz kendi haline bırakıyorsunuz yoksa uyku belirtileri gösterince benim gibi zorlayarakra olsa uyutmaya calsiiyormusunuz
Onun uykusu kuş misali deseneBen ağlama sitilinden uykusu geldiğini anlıyorum ve emzirirken direkt gözler gidiyor.gidiyor gitmesine de max 20dk sonra tekrar uyanıyor bıdık
Evet benimki de gözlerini ovuşturuyor uyku ağlaması esnasında.bir de gözlerinin etrafı da pembemsileşiyorOnun uykusu kuş misali deseneuyku ağlaması geldi mi anlıyoruz bide aşırı gözleri ovusturur tek sıkıntı meme reddi devam ediyor
Sadece anne sütüyle mi devam ediyorsun canım? Sabahtan beri YouTube’dan video izliyorum, internetten araştırıyorum. İlk çocuğumda böyle birşey yaşamamıştım. Gerçekten çok üzülüyorum, neden böyle oluyor ki... internette geçici bir dönem olduğu söyleniyor ama onun emmediği süre içinde ya sütümüz çekilirse... sen sağıyor musun peki? Ve sürekli teklif ediyor musun emmesini?Gece güzel emiyor dediğin gibi canım gündüz bazen emmemek için baya direniyor özellikle tek değilsek araya 3 saat falan koyuyor doktor aldığı kiloya göre 3 4 saat koyulabilir dediğinden rahat bırakıyorum ama tamamen dönmüş değil evet emiyor ama artık memede uyumuyor pek fakat uyuyacak durumdayken dalamiyor meme istiyor sonra baya sıkıntılı halen 3 hafta yada daha fazla oldu bizim
Kızlar, ablalarım benim 2 gündür beyaz akıntı yerine böyle pembesi desem değil koyu bi akıntı geliyor çok az adet olamaz niyeki acaba sizde de oluyor mu?
benim deAklıma direk yerleşme kanaması geldi??
Benimde aklıma geldiAklıma direk yerleşme kanaması geldi??
Olamaz heralde ya eşim sürekli korunuyor,hiç kaçırma falan da olmadı,2 hamileliğimde hiç yerleşme kanaması olmadı ama çok korkuyorum ya inşALLAH yoktur öyle bişey bi kişi de daha öncede yazmıştı burda benim gibi olmuştu hatırlayamadım ismini... ALLAH'IM SANA GELİYORUMAklıma direk yerleşme kanaması geldi??
Benim çekilmedi süt yok sagmiyorum tazyik var bende sagarsam tazyik artar ve şükür sütüm çok geliyor şimdilik. İlk zamanlarda emme pozisyonuna koyamazdim bile ayakta hoplatarak salladım biraz tam dalamaya yakın emziriridim vee en iyisi uyanınca da emzirmek ozaman kendilerine gelmemiş oluyorlar etmiyorlar bide sürekli teklif ederdim Login • Instagram buna bir bak canım ben buradaki önerileri uyguladimSadece anne sütüyle mi devam ediyorsun canım? Sabahtan beri YouTube’dan video izliyorum, internetten araştırıyorum. İlk çocuğumda böyle birşey yaşamamıştım. Gerçekten çok üzülüyorum, neden böyle oluyor ki... internette geçici bir dönem olduğu söyleniyor ama onun emmediği süre içinde ya sütümüz çekilirse... sen sağıyor musun peki? Ve sürekli teklif ediyor musun emmesini?
Hemen takibe aldım canım.. keşke bişeylerde kolay olsa bebek büyütürken, sabahtan akşama huyları değişiyor. Sakin kalmak o kadar zor kiBenim çekilmedi süt yok sagmiyorum tazyik var bende sagarsam tazyik artar ve şükür sütüm çok geliyor şimdilik. İlk zamanlarda emme pozisyonuna koyamazdim bile ayakta hoplatarak salladım biraz tam dalamaya yakın emziriridim vee en iyisi uyanınca da emzirmek ozaman kendilerine gelmemiş oluyorlar etmiyorlar bide sürekli teklif ederdim Login • Instagram buna bir bak canım ben buradaki önerileri uyguladim
Değil hemde hiç ben bazen çıldırıyorum resmen elimden biseyde gelmiyor sabretmeye çalışıyorum benim tek olmasına rağmen yoruluyorumHemen takibe aldım canım.. keşke bişeylerde kolay olsa bebek büyütürken, sabahtan akşama huyları değişiyor. Sakin kalmak o kadar zor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?