2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benim de öyle yazıyor.Eşimiz gidip alabiliyor mu?
Benimki de öyle yazıyordu hatta yılbaşından önce pttye de gitmiştik yatmamıştı.bıgün sgkyı arayıp sordım paranız pttbankta dedi.edevlette hala yatmış görünmüyor ama dedim.hayır pttye giderseniz alabilirsiniz dedi.eşimin arkadaşı pttde çalışıyor hemen arayıp sorgulattı ve para yatmış görünüyor demiş.yarın gidip çekeceğim inşAllah

Olucam galiba belirtileri var olayım daha ablam 40 yaşında 4 çocuğu var sonuncusu 11 yaşında ve hamile kalmış kendi bile şokta iyicene korunmayı artırmak lazım
Ayy Allah yardım etsin Valla zor annem ve kayınvalidemden biliyorum ikisinde ben evlendikten sonra doğum yaptıda

Ayy Allah yardım etsin Valla zor annem ve kayınvalidemden biliyorum ikisinde ben evlendikten sonra doğum yaptıda
Ablam çıldırmış durumda motive etmem bile imkansız aslında bir lütuf keşke isteyipte olmayanlara verse istemeyen degil de dicemde Allah günah yazar dediğim diye susuyorum

Ahh ddostlar kocayı boşalmadan bu kayınvalide belasını bosuayamiyormuyuz hiç hazetmiyorum kendisinden pandemi bizim ilçede bitti artık görüşülecek benim paçalar tutuştu görmek istemiyorum yine yapiscak sabah gelicek gece gidecek torun bahanesiyle gelmeleri siklastircak valla soğuyorum evliliğimden

canım geldiğinde bir işin ucundan tutuyor mu peki? Yoksa misafir gibi hizmet mi bekliyor.. sen bir kaç sefer kucağına ver bebeğini, anne ben çok zor bi gece geçirdim sen biraz bak ben uyuycam desen

kızlar Aranızda bebeği diş çıkartırken, elini sürekli kulağına götüreniniz oldu mu? Benim bebeğimin eli sürekli kulağında, orta kulak iltihabı aklıma geldi ama orta kulak iltihabında bebeklerde ateş olurmuş, iki gündür ateşini takip ediyorum ama yok. Elin sürekli kulağa gitmesi diş belirtisi diye yazıyor. Böyle bir belirti Yaşayanınız oldu mu?

kulağının içini kontrol ettin mi? akıntı vardır belki.

canım geldiğinde bir işin ucundan tutuyor mu peki? Yoksa misafir gibi hizmet mi bekliyor.. sen bir kaç sefer kucağına ver bebeğini, anne ben çok zor bi gece geçirdim sen biraz bak ben uyuycam desen
Bakar ama yapışıyor resmen sürekli geliyor sabahtan akşama dek boş boş konuşuyor çok soğuttu kendinden bendeki tüm iyilikleri gitti açıkçası

Bakar ama yapışıyor resmen sürekli geliyor sabahtan akşama dek boş boş konuşuyor çok soğuttu kendinden bendeki tüm iyilikleri gitti açıkçası
Allah Allah evinde işi gücü yok mu bu kadının eşine biraz çıtlatsan, ben kayınvalidemin Yanında bacaklarımı uzatıp oturamam mesEla Dinlenemez ki insan böyle olunca..

Sen söyledikten sonra baktım canım, ama dikkat çeken bir akıntı yok bilemedim.. bakalım inşallah hasta olmamıştır da diş belirtisidir
Parmağınla kulağının içine bastırıp yan çevirip bak ağrısı var mı. Ağrısı varsa ağlar elletmez. Ağrı varsa diş ağrısı yoksa uykusu gelmiş olabilir. Yani mila uykusu gelince kulağı çekiyor bazen. Ama kulak ağrısı varsa sana dokundurtmaz bile

Hayatımın şokunu yazıyorum. Mila 21:19 da uyudu. Bu saate kadar 2 kere uyandı. Oley oley demem gerekir . Kendiliğinden uyumadı. Kaka yapamayınca gece çayı veriyordum. Uyku yapmıyor bizde 1 saat sonra kaka yaptırıyordu. 3. Günümüz kaka yok. Çayı içtikten sonra ateşi çıktı. 1 çay kaşığı calpol verdim. İkisini ayrı ayrı içtiğinde uyku olmuyordu. Ya artık yoruldu. Çünkü gündüz 45 dk uyudu. Ya da ikisi combo oldu :) velhasıl benim bünye bu saatte uyumaya alışkın değil. Her an uyanacak diye bekliyorum. Dişlerimizde yerleşti. Sertleşti oy oy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…