2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Sen önlemini alıcaksın ama olacağı varsa her türlü oluyor bunu anladım bakacak gücün varsa özellikle ekonomik okadr sorun olmaz belki ama ne bileyim Allah isteyenlere versin artik
Tabi ki ekonomiye bakıyor herşey mesela şu an hı yardımcmz olsa tek sorumluluk çocuk olsa tabi yipranmayiz ama sabah kalkıyom ev bomba atılmış gibi sonra çocuklarn sınırsız istekleri gel de yetis

Yok kalmaz çünkü eltim de biraz uzakta oturuyor oraua gittiğinde de kalmıyor çok şükür ki illaki kendi evinde kalmak ister

Offf aynı dertten ben de muzdaribim. Kayınvalideye yakın olmak felaketim oldu resmen.

Bence bu kv modellerinin hepsi aynı köklerine kibrit suyu ben de oturma odasına halı aldım ama salon ve koridordakilerle aynı model.marka da aynı.neyse geldi dedi ki iyi ki salondaki halıyı buraya getirdin.salondaki halı halaa salonda bu yeni dedim kadın şok.ne zaman aldınız ne zaman geldi diye sormaya başladı.merdivenden duymamış sesleri sanırım nasıl ilgi alanından kaçtıysa artık.demek ki o sırada merdivenin penceresinde değildi.hemsn kaça aldın falan fistan.ay sana ne! Fiyatını duyunca gözler faltaşı gibi açıldı zaten.doğım paramla aldım demeseydim heralde oğlunun paracıkları gitti diye yüreğine inerdi.bu sefer tabii doğum paramı sorgulamaya başladı offff offff

Offf aynı dertten ben de muzdaribim. Kayınvalideye yakın olmak felaketim oldu resmen.
Valla canım ne yap ne et uzaklaşmaya çalış.ben bin takla attım resmen.veeee aile apartmanıydı bizimki.rahmetli kayınbabam yaptırmış zamanında.Allahtan eşimin ortak aldığı bir arazi satıldı da ben de biraz psikolojik manyak rollerine bürünüp alttan girip üstten çıkıp aldırdım ev.eşim asla ev alma taraftarı değilken hem de

kaynananın çok boş vakti var sanırım. önüne 10 kg luk pirinç dök kaç tane varmış içinde onu saysın

Kızlar sinirden ölücem eşimin halası aradı sana gelicez die ablam çocukları bana bırakacak dedim 3tane var ablamın (8ve 4 yaşındakilerde ikiz) bu arada ablamla aynı apartmandayız diş ameliyatı olucak ona gitcek e bndede 3tane var 6öocuk

Biz yabancı değiliz bişi olmaz hala evimde müsait değil diyorum kusur aramaya gelmiyoruz dio bebeği görcez dio ayın 15inden sonra gelin şuan müsait değilim diyorum Sivasta olucam dio ii ozmn gel dedim sonra kardeşi yiğeni ve gelinleride çıktı hepsi gelicekmiş daha yokmuydu dicektim la havle çektim Bi kahve yap yeter dik kahve içmez midesi ağrr ağız hepsi sabah beri iflahım kurudu evi adam edecem die bebek ağlıyor büyüyün online dersi ortancanın istekleri çıldırcam yeminle istemiyorum açıkça demem mi gerek gerçi desemde gelir neymiş bidaha talasa gelemezmişmiş çıldırcam
Eşime kızıyorum açmıcaktım zorla açtırdın ne var sanki dio pastaneden sipariş ver dio para ver diyorum akıllı kocam parasını düşürmüş nası sinirliyim anlatamıyorum

Yok kalmaz çünkü eltim de biraz uzakta oturuyor oraua gittiğinde de kalmıyor çok şükür ki illaki kendi evinde kalmak ister
Şükrettikelrimize bak ayy bizimkide sanki çok mutlu olucam habersiz patdadanak çıkıp geliyor bide supriz bak kaynana çıktı geldi diyor supriz yapayım dedim diyor saçını başını yol ve bunu sabah 11 de yapıyor uyucaktim haber verseydiniz geç gelin derdim diyor kadın sen git uyu ben salonda TV izlerim çay falan koyarım kendime rahatına bak diyor hayır gelse delirme sanki kendi evi benim hoşuma gitmez öyle şey dolabını cekmecelerimi karistiri bak şu yok neden almadın s vmezmisin ben sana alayım dur para vereyeim al ben kendi sinirlarim olsun isteyen biriyim n haddine cekmece karıştırmak söylüyorsun anlamıyor iyilik yapıyor kendince

Ben uzak otursam farklı şekilde sürekli gelir kalır bu seferde siyrilamam bile yok anacim sonra gelinler neden sevmiyor sen o kızın özel hayatına kariisrsan tabi sevmez. Yukarı tükürsen bıyık assagi tükürsen sakal

Ben bile gerildim

Oha onlara ne hayır parasını veren o olsa neyser dicem ay sinirlerim bozuldu illa herşeyi bilecekler illa ki

Kızlar, oğlumla uyuyoduk kapı çaldı aşağıdan karşı komşum nene açtı ellemedim ben belediyeden anket için gelmişler (!) şu zamanda. Neyse neneye sorular sordu sonra benim kapımı tıklattı. Bu sırada oğlum uyandı emmeye başladı. Ben açmıyorum bunlar ısrarla çalıyo. Bebeğim emerken çıktım kapıya çemkireyim bi dedim, kapıyı fazla çekmişim çocuğun kafasına çarptı hafiften ağlamadı ama. Bişi olmaz dimi tam kafasının arkasına. Eltim yeğenimi yataktan çok düşürdüm ben bişi olmaz diyo ama gelir gelir beni bulur olcak

Allah'ım bu nasıl düşüncesizlik kaçıyor bebek görmedi sanki boylelerin yüzüne terlikle vurucaksin şaaaaap diye sarsıntı dan belki akıllari yerine gelir

Benimki geçen yataktan düştü yetmezmiş gibi dünde kafasını beşiğin demirine vurdu bişey olmadi bizimkine çok sert mi vurdu dökün vurduğu yere sakinlesince ağlarsa demekki orda hassaslık oluştu gözlemle bı

Aynen bugünlere şükür.ilk çocuklarım prematüre idi. Bir kuzum 15 gün sonra melek oldu .acının tarifi yok... Diğer kuzumdan 63 gün ayrı kaldım küvezde oldugu için. Yasanılan korkular... 5 yıl geçti...Çok şükür oğlum kızıma göre daha sakin yapıda. Tabi kızımın zor olduğunu da oğlum dogunca anladım sanıyordum ki bütün bebekler aynı ama hepsi geçiyor.gercekten uyumayan sürekli ağlayan bebek zor ama geçiyor hem de hızla...tüm yogun bakımdaki yavrulara da acil şifalar olsun

Bişi olmaz inşallah canım geçen markette bnm Bebeğimin de çarptı Bi II dedi sustu ilk çocuğumda yataktan düşmüştü onlar melek Rabbim korr onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…