2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Yarım saattir premature sayfalarına takıldım. Bebeği doğup emziremeden komaya girenler , sondalarla beslenenler.... Neler neler var. Uyumuyor mu ? Uykusuz muyum ? Ev pis , yemek yetişmiyor mu ? Evet hepsine evet. Ama şükürler olsun ki kızım yanımda , sağlıklı. Bence hepimiz kafayı sıyıracak noktaya gelmiş olsak dahi hepimiz çok çok şanslıyız.

Elletiyor canım, demek ki ağrı gibi birşey değil o zaman belki de dediğin gibi uykusu geldiği için yapıyor. Daha önce hiç böyle bir şey yapmazdı demek ki yeni huy edindi

Allah Allah evinde işi gücü yok mu bu kadının eşine biraz çıtlatsan, ben kayınvalidemin Yanında bacaklarımı uzatıp oturamam mesEla Dinlenemez ki insan böyle olunca..
Söyledim kuzum de eşim çok yumuşak huylu annesi hemen bidaha gelme diyip afra tafta yaptı kustu işine geldide kayınvalidem de gurur bişey yok

Nasıl durumu uyudumu canım ve toplam mi 45 dakka uyudu gunduz

Üfff o kv derdini hiç sorma.tam ayağını kesiyorum ,kocam yine arayıp çağırıyor sonra hanımefendi yine alışıyor.eşim 5 gün 8-19:00 çalışıyo 6.gün geceye gidiyo ve 10 gün boyunca bir gece çalışır bir gece evdedir.neyse 5 gündğzün sonunda inanılmaz derecede yorulur ve ertesi gün de geceye gideceği için o günü çok kıymetlidir.hep bizimle vakit geçirmek ister.geçen gün yine o günleeden biri.oğlum çok huysuzlanmıştı uyumamıştı ben de inanılmaz derecede yorgundum.bir gün önce de dip bucak temizlik yapmıştım.koltukları halıları bile yıkamıştım neyse uğraştım uğraştım oğlum uyumadı.tam uyuyacak hıçkırık tuttu uyuyamadı zavallıcık.ben de artkl pilim bitti eşime verdim bi yarım saat kestirim dedim.zatem çocuk da uyur büyük ihtimalle dedim hemen uyumaya geçtim.neyse 1 saat kadar uyumuşım uyandım oturma odasına bi gittim kv başköşede oturuyor.hemen açıklama yapuyor.ee torununu daha dün görmüş de (temizlik yaparken 2 saat kadar ona bırakmıştım ve bin pişman oldum bıraktığıma)oğlunu görememiş özlemiş onu görmeye gelmiş.tam ağzımı doldurdum oğlun akşama işe gidecek bırak da biraz çekirdek aile kalalım diye ama sus kızım dedim.hayır geldiğinde başlıyor severken soru sormalara.altı temiz mi aç mı bilmem ne.sana ne neyse ney.sev 10dk sonra da çık git.illa kendi kalıbına sokacak.eşim işe gidecek diye eşimin kucağına verip mutfağa geçtim ordan mutfağa bağırıp duruyor gel emzir çocığunu.çocuğum aç değil dedim ee gel emzir yine de öyle yemeğini yap.en sln daha gür bir sesle dedim ki oğlum aç değil!eee gel diyo kucağına al annesini özlemiş.haspinallahh oralı bile olmadım.ev aldık ve anahtar teslimi eylülde.eylüle kadar bu kadını nasıl çekeceğimi düşümüyorum

canım geldiğinde bir işin ucundan tutuyor mu peki? Yoksa misafir gibi hizmet mi bekliyor.. sen bir kaç sefer kucağına ver bebeğini, anne ben çok zor bi gece geçirdim sen biraz bak ben uyuycam desen
Ben ona hiç iş yaptırmam çünkü bikaç kez kendi ısrarları sonucu kendisi bir kez balkonumu yıkadı ve yıkarken bana balkon yıkamayı öğretmeye çalıştı.sanki ben bilmiyormuşum gibi.ona asla iş yaptırtmam bir çay doldurmaya gidip geldiğinde bile 50 tane soru sorar çok uyuz oluyorum o kadına ve evimi kurcalamak için bahaneler arıyorken ona asla iş yaptırtmam

Ayyy nasıl korunuyms azcik tırstım da.instegram da bı anne takip ediyrm 32yasinda 7cocugu var çok da mutlu memnun bizde mi sorun bilemedim biz niye bu kadar yioraniyrz diye düşünüyorum
Sen önlemini alıcaksın ama olacağı varsa her türlü oluyor bunu anladım bakacak gücün varsa özellikle ekonomik okadr sorun olmaz belki ama ne bileyim Allah isteyenlere versin artik

Okurken sinirlendim herşeye maydanoz olucaklar illa ki bizimkide fena dün eşimde gündüz bir gün bizimkileri çağır vaka nasılsa bitti burda dedi en son gelemyin dedim diye küstü hiç o itici yüzünü görmek istemiyorum bide çağırmak mi yasaklar bitsin oğlu varken gelsin hayır fesat kötü olup torunlarını gostermemezlik yapmak istemiyorum ama tahamuum yok yüzünü görmeye sesinbenimde senden farkım yok ama inşallah taşındıktan sonra kalamya gelmez bizimki bı kaç sokak ötede akşam geldimi kalmaya niyetleniyor izin vermiyorumuymaya ne yalan soyliyim

Kız seninki aynı benimki koridora halı alicaz ben çıkıp bakamadım her geldiğinde almadınız mi ben gidip beğenmeyin oğlum gel olcelim diyip durdu biz bakarız diyorum sen ben ne farkeder diyor hayır kendi evleriyle ilgilendiler boz kızları değiliz ki bize hüküm sürmeye calsiiyorlar herşeyde onlar illa olucak istemediğini insan anlar bunlar anlasa bile umrunda değil resmen

Ayyy nasıl korunuyms azcik tırstım da.instegram da bı anne takip ediyrm 32yasinda 7cocugu var çok da mutlu memnun bizde mi sorun bilemedim biz niye bu kadar yioraniyrz diye düşünüyorum
her bir çocuğa tekmiş gibi ilgi ve sevgi verebiliyosa, eksiklerini ya da ihtiyaçlarını karşılayabiliyorsa helal olsun. ama anlamıyorum neden 7 çocuk? cidden niye yani?

Ah canım benim, kendimi hatırladım görev gereği eşimle ayrı şehirlerde yaşıyorduk. Sadece haftasonları görüşüyorduk. Hamile olduğumu öğrenince ağlamaktan harap oldum. Müdürüm, arkadaşlarım nasıl teselli edeceklerini şaşırdılar. Ne yapıcam dedim, bulunduğum şehirde ne bir akrabam ne bir ailem ne bir tanıdığım var nasıl olacak dedim. Ahh ahh boşuna harap etmişim kendimi. İyi ki olmuş, iyi ki gelmiş yavrum. Kokusuna tüm varlığım feda olsun. Hiç korkma canım. Öyle mutlu olacaksın ki inşaallah. Gülerek hatırlayacaksın bu korkularını :)

Ben de 4 aylık evliydim. 3 4 sene çocuk felan istemem hayatımı yaşicam ben diyordum. Ah meğer hayat bebişle güzelmiş. Ne mutlu size. Hiç korkmayın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…