2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Oglan henuz baslamadi dis cikarmaya fakat kizim cikarirken kulak memesini cekerdi gunlerce

Merhaba ben de 2020 Eylül annesiyim takip etsem de daha önce yazmamıştım. Yaşadığım durumlar da yalnız olmadığımı bilmek beni güçlendiriyor. Hepinize teşekkür ederim. Şu anda çok kötüyüm. Kimseye de söylemek istemedim. Az önce kızıma masaj yaparken elime biraz yağ almak için bir saniye döndüm ve kızım yere düştü. O kadar anlık bir şeydi ki. Arkamı bile dönmek istemedim içimde bişi koptu o sesle 40 cm gibi yükseklikti fazla değildi aslında. Sonrasında kızım biraz ağladı korkudan ama hemen sakinleşti. Ama o düşme sesi durmadan kulağıma geliyor kalbimi sıkıyorlar sanki. Normalde böyle durumlarda soğukkanlıyımdır. Yanında ağlayıp korkutmak istemedim gülümsemeye çalıştım ama evladın olunca canın nasıl da yanıyormuş. Eşim zaten pimpirikli o yüzden ona söylemek istemedim. O kadar kötüyüm ki Allah hepimizin yavrularını korusun

Aynı durumu yaşadım hafta içinde kendimi yiyip bitirdim eşimde evdeydi oda öyle o anı silebilsem hiç dusunmedem silerim ama şöyle bir cümlede teselli buluyorum düşe kalka buyucekler insallah

Aynı durumu yaşadım hafta içinde kendimi yiyip bitirdim eşimde evdeydi oda öyle o anı silebilsem hiç dusunmedem silerim ama şöyle bir cümlede teselli buluyorum düşe kalka buyucekler insallah
Yüzüne baktığımda suçluluk hissediyorum.içim nasıl yanıyor Öyle düşe kalka büyüycekler. Kalıcı bir hasar olmasın inşallah

kayıbınız için çok üzüldüm. Allah rahet eylesin.. sabırlar diliyorum. Aminn

Aynen öyle canım kek börek yaptım yemediler bide

3çocuj sanırım bide eş ve ailesi üstüne gelince insan çıldırıyor
Ben artık karar verdim kek börek yapmam zaten zar zor kendime yetiyorim kendimden yavrumdan taviz verip yapamam isteyen kendi getirsin sonuçta senin evine zorla geliyor resmen sana hella olsun ben açıkçası yapmazdım hazır alırdım

Allah sabır versin zor olmustur sizin için bir gün kokusunu alınca bile insan atlatmakta zorlanır prensesiniz ve pasaniz var çok şükür

ısrarla anlamamazlıktan geliyorsa kusura bakmayın kabul edemem deseydin keşke. yazık değil mi ☹

Aynen öyle canım kek börek yaptım yemediler bide

3çocuj sanırım bide eş ve ailesi üstüne gelince insan çıldırıyor
Çocuk dan ziyade yaptığın fedakarlıklarin iyiliklerin görülmemesi sanki mecburmyssn gibi davranılması acaba onun için değer mi ne gerek vardı sorgulamasına yol açıyor

Allah sabır versin zor olmustur sizin için bir gün kokusunu alınca bile insan atlatmakta zorlanır prensesiniz ve pasaniz var çok şükür
Sadece dokunsabilmiştim kuvezin içinde. Yani kokusunu alamamıstım. 1cc sütümü içebilmişti.sonra sütü kaldıramadı diye kesmişlerdi sütü vermeyi ahirette buluşmayı ümit ediyorum sonsuz şükür bu yavrularım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…