- 24 Kasım 2013
- 3.003
- 2.105
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #30.821
Zaten ablanin çocuklarını kaldigini söylediğinde tamam başka zaman gelelim işin başından aşkım Allah yardımcın olsun deleri gerekirdiYüzsüzlük diyorum ben başka bişi demiyorum 3bahane sunmuşum demi ama yok
Oglan henuz baslamadi dis cikarmaya fakat kizim cikarirken kulak memesini cekerdi gunlercekızlar Aranızda bebeği diş çıkartırken, elini sürekli kulağına götüreniniz oldu mu? Benim bebeğimin eli sürekli kulağında, orta kulak iltihabı aklıma geldi ama orta kulak iltihabında bebeklerde ateş olurmuş, iki gündür ateşini takip ediyorum ama yok. Elin sürekli kulağa gitmesi diş belirtisi diye yazıyor. Böyle bir belirti Yaşayanınız oldu mu?
Ben de bu ara böyle surejki hayatı kendimi sorguluyrm benzer şeyler düşünüyorumNe gerilme eşimi aradım rüzgar herşeye yeter demi diyorum sitemli oda buzamna kadar nası yettiysen aynn öyle diyor demekki yetmemek gerek diyorum mecbur gibi yapıolar görevinmil gibi
Bende malesef evliliğimi bile kocamdan dolayı değil ama yeni bir ileri lohusa sendromunu yaşıyoruz acabaBen de bu ara böyle surejki hayatı kendimi sorguluyrm benzer şeyler düşünüyorum
Aynı durumu yaşadım hafta içinde kendimi yiyip bitirdim eşimde evdeydi oda öyle o anı silebilsem hiç dusunmedem silerim ama şöyle bir cümlede teselli buluyorum düşe kalka buyucekler insallahMerhaba ben de 2020 Eylül annesiyim takip etsem de daha önce yazmamıştım. Yaşadığım durumlar da yalnız olmadığımı bilmek beni güçlendiriyor. Hepinize teşekkür ederim. Şu anda çok kötüyüm. Kimseye de söylemek istemedim. Az önce kızıma masaj yaparken elime biraz yağ almak için bir saniye döndüm ve kızım yere düştü. O kadar anlık bir şeydi ki. Arkamı bile dönmek istemedim içimde bişi koptu o sesle 40 cm gibi yükseklikti fazla değildi aslında. Sonrasında kızım biraz ağladı korkudan ama hemen sakinleşti. Ama o düşme sesi durmadan kulağıma geliyor kalbimi sıkıyorlar sanki. Normalde böyle durumlarda soğukkanlıyımdır. Yanında ağlayıp korkutmak istemedim gülümsemeye çalıştım ama evladın olunca canın nasıl da yanıyormuş. Eşim zaten pimpirikli o yüzden ona söylemek istemedim. O kadar kötüyüm ki Allah hepimizin yavrularını korusun
Yüzüne baktığımda suçluluk hissediyorum.içim nasıl yanıyor Öyle düşe kalka büyüycekler. Kalıcı bir hasar olmasın inşallahAynı durumu yaşadım hafta içinde kendimi yiyip bitirdim eşimde evdeydi oda öyle o anı silebilsem hiç dusunmedem silerim ama şöyle bir cümlede teselli buluyorum düşe kalka buyucekler insallah
Vallahi yaş 35olunca ben büyüdüm yeni yeni dank ediyo bazı şeyler diye düşünüyordum ama gençler de aynıBende malesef evliliğimi bile kocamdan dolayı değil ama yeni bir ileri lohusa sendromunu yaşıyoruz acaba
Çok mantıklıkaynananın çok boş vakti var sanırım. önüne 10 kg luk pirinç dök kaç tane varmış içinde onu saysın
Senin evde saymaya kalkmasin daÇok mantıklı
Aynen öyle canım kek börek yaptım yemediler bideZaten ablanin çocuklarını kaldigini söylediğinde tamam başka zaman gelelim işin başından aşkım Allah yardımcın olsun deleri gerekirdi
3çocuj sanırım bide eş ve ailesi üstüne gelince insan çıldırıyorBen de bu ara böyle surejki hayatı kendimi sorguluyrm benzer şeyler düşünüyorum
kayıbınız için çok üzüldüm. Allah rahet eylesin.. sabırlar diliyorum. AminnAynen bugünlere şükür.ilk çocuklarım prematüre idi. Bir kuzum 15 gün sonra melek oldu .acının tarifi yok... Diğer kuzumdan 63 gün ayrı kaldım küvezde oldugu için. Yasanılan korkular... 5 yıl geçti...Çok şükür oğlum kızıma göre daha sakin yapıda. Tabi kızımın zor olduğunu da oğlum dogunca anladım sanıyordum ki bütün bebekler aynıama hepsi geçiyor.gercekten uyumayan sürekli ağlayan bebek zor ama geçiyor hem de hızla...tüm yogun bakımdaki yavrulara da acil şifalar olsun
Ben artık karar verdim kek börek yapmam zaten zar zor kendime yetiyorim kendimden yavrumdan taviz verip yapamam isteyen kendi getirsin sonuçta senin evine zorla geliyor resmen sana hella olsun ben açıkçası yapmazdım hazır alırdımAynen öyle canım kek börek yaptım yemediler bide
3çocuj sanırım bide eş ve ailesi üstüne gelince insan çıldırıyor
Allah sabır versin zor olmustur sizin için bir gün kokusunu alınca bile insan atlatmakta zorlanır prensesiniz ve pasaniz var çok şükürAynen bugünlere şükür.ilk çocuklarım prematüre idi. Bir kuzum 15 gün sonra melek oldu .acının tarifi yok... Diğer kuzumdan 63 gün ayrı kaldım küvezde oldugu için. Yasanılan korkular... 5 yıl geçti...Çok şükür oğlum kızıma göre daha sakin yapıda. Tabi kızımın zor olduğunu da oğlum dogunca anladım sanıyordum ki bütün bebekler aynıama hepsi geçiyor.gercekten uyumayan sürekli ağlayan bebek zor ama geçiyor hem de hızla...tüm yogun bakımdaki yavrulara da acil şifalar olsun
ısrarla anlamamazlıktan geliyorsa kusura bakmayın kabul edemem deseydin keşke. yazık değil mi ☹Kızlar sinirden ölücem eşimin halası aradı sana gelicez die ablam çocukları bana bırakacak dedim 3tane var ablamın (8ve 4 yaşındakilerde ikiz) bu arada ablamla aynı apartmandayız diş ameliyatı olucak ona gitcek e bndede 3tane var 6öocuk
Biz yabancı değiliz bişi olmaz hala evimde müsait değil diyorum kusur aramaya gelmiyoruz dio bebeği görcez dio ayın 15inden sonra gelin şuan müsait değilim diyorum Sivasta olucam dio ii ozmn gel dedim sonra kardeşi yiğeni ve gelinleride çıktı hepsi gelicekmiş daha yokmuydu dicektim la havle çektim Bi kahve yap yeter dik kahve içmez midesi ağrr ağız hepsi sabah beri iflahım kurudu evi adam edecem die bebek ağlıyor büyüyün online dersi ortancanın istekleri çıldırcam yeminle istemiyorum açıkça demem mi gerek gerçi desemde gelir neymiş bidaha talasa gelemezmişmiş çıldırcam
Eşime kızıyorum açmıcaktım zorla açtırdın ne var sanki dio pastaneden sipariş ver dio para ver diyorum akıllı kocam parasını düşürmüş nası sinirliyim anlatamıyorum
Çocuk dan ziyade yaptığın fedakarlıklarin iyiliklerin görülmemesi sanki mecburmyssn gibi davranılması acaba onun için değer mi ne gerek vardı sorgulamasına yol açıyorAynen öyle canım kek börek yaptım yemediler bide
3çocuj sanırım bide eş ve ailesi üstüne gelince insan çıldırıyor
Sadece dokunsabilmiştim kuvezin içinde. Yani kokusunu alamamıstım. 1cc sütümü içebilmişti.sonra sütü kaldıramadı diye kesmişlerdi sütü vermeyiAllah sabır versin zor olmustur sizin için bir gün kokusunu alınca bile insan atlatmakta zorlanır prensesiniz ve pasaniz var çok şükür
Teşekkür ederim aminkayıbınız için çok üzüldüm. Allah rahet eylesin.. sabırlar diliyorum. Aminn
AminSadece dokunsabilmiştim kuvezin içinde. Yani kokusunu alamamıstım. 1cc sütümü içebilmişti.sonra sütü kaldıramadı diye kesmişlerdi sütü vermeyiahirette buluşmayı ümit ediyorum sonsuz şükür bu yavrularım için
Bazen diyorum ki acaba ben de mi böyle bir kayınvalide olacamSenin evde saymaya kalkmasin da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?